Das ist Walter Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Tinmar ne slazem se s tobom... Nama izuzetno trebaju pojacanja ako mislimo da nesto napravimo do kraja sezone a i sljedecu sezonu... Pa imao si priliku vidjeti da igraci, niti liju znoj niti krv, vidio si zadnjih mjesec i po kako se setkaju... Mi imamo par vrlo dobrih igraca ali moramo nesto i od drugih ocekivati... Treba adekvatna zamjena Lampardu a Meireles mu nije ni do koljena kad je Frenk bio u najgorim danima... Treba jedan kreativac tu u sredini koji ce znati pruziti loptu ka napadacu... Nisam bas shvatio sta si ti mislio pod tim NE MOZEMO, ali ja mislim da mi ne mozemo osvojiti ni Premiership ni Ligu prvaka ove godine, (sa ovim timom)... Dovoljno sam vidio zadnjih mjesec i po da mi bude jasno koliko mozemo.... Mene ne zavarava ova pobjeda protiv Valencije ja bih bio najsretniji kad bi se dobro suprotstavili Cityu i pobjedili ih, ali ja sam nekako skeptican i nisam ni malo optimistican... NAMA SU POJACANJA VRLO POTREBNA... Citiraj
Tinmar Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 @ Adis988 Znam da ne možemo osvojiti ligu sa ovim timom ali drugo mjesto moramo osvojiti sa ovakvim igraÄima.. a drugo mjesto bi znaÄilo da definitivno nismo u krizi. Znam da su nam pojaÄanja potrebna ali većina vas odmah spominje po 2-3 skupa igraÄa, izgleda kao da stalno samo moramo kupovati, kupovati i kupovati... Za drugo mjesto i FA kup bi ova ekipa trebala biti dostatna. Samo kažem da za izlazak iz krize nam treba truda i rada, a za osvojit neki veći trofej da, treba pojaÄanja. Tebi je izlazak iz krize jednak osvajanju trofeja, meni izlazak iz krize znaÄi da naš tim poÄne igrati dobro i da se sve uklapa kako treba, bez obzira osvojili nešto ili ne. Citiraj
Das ist Walter Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 @ Adis988 Znam da ne možemo osvojiti ligu sa ovim timom ali drugo mjesto moramo osvojiti sa ovakvim igraÄima.. a drugo mjesto bi znaÄilo da definitivno nismo u krizi. Znam da su nam pojaÄanja potrebna ali većina vas odmah spominje po 2-3 skupa igraÄa, izgleda kao da stalno samo moramo kupovati, kupovati i kupovati... Za drugo mjesto i FA kup bi ova ekipa trebala biti dostatna. Samo kažem da za izlazak iz krize nam treba truda i rada, a za osvojit neki veći trofej da, treba pojaÄanja. Tebi je izlazak iz krize jednak osvajanju trofeja, meni izlazak iz krize znaÄi da naš tim poÄne igrati dobro i da se sve uklapa kako treba, bez obzira osvojili nešto ili ne. Nemoj molim te izvrcat moje rijeci i pisati nesto sto ja nisam napisao. Ja nisam rekao da je izlazak iz krize jednak osvajanju torofeja. To je najveca glupost sto sam ikad u zivotu cuo... To su dva potpuna razlicita termina. Procitaj jos jednom sta sam napisao... Mi smo u krizi jos od prosle sezone, ne samo ove... Edit: Znaci ti bi bio zadovoljan da Chelsea nista ne osvoji? Tako sam ja shvatio u tvojoj zadnjoj recenici... Arsenal igra fino ali ne osvajaju.. Mi mozemo puno bolje od njih, imamo vece domete i vece ambicije, tako da sezona bez trofeja moj brate je propala sezona tj neuspjeh... Citiraj
Tinmar Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Nemoj molim te izvrcat moje rijeci i pisati nesto sto ja nisam napisao. Ja nisam rekao da je izlazak iz krize jednak osvajanju torofeja. To je najveca glupost sto sam ikad u zivotu cuo... To su dva potpuna razlicita termina. Procitaj jos jednom sta sam napisao... Mi smo u krizi jos od prosle sezone, ne samo ove... Edit: Znaci ti bi bio zadovoljan da Chelsea nista ne osvoji? Tako sam ja shvatio u tvojoj zadnjoj recenici... Arsenal igra fino ali ne osvajaju.. Mi mozemo puno bolje od njih, imamo vece domete i vece ambicije, tako da sezona bez trofeja moj brate je propala sezona tj neuspjeh... Pa ako ove sezone Chelsea ništa ne osvoji ja ću biti zadovoljan ako poprave igru i osvoje kup.. a sad baš da ništa ne osvoje, ne bi bio zadovoljan ali ako završe na drugom mjestu lige mogu se nekako utješit.. U pravu si da igramo loše još od prošle sezone ali eto, od prošle sezone imamo još nekolicinu pojaÄanja (Mata, Sturridge, Torres, Luiz,..) pa opet ne igramo obeÄavajuće... Citiraj
diablo_bih Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 :D vidjecemo jos, ako portsmouth pobjedimo i man city, onda mozemo reci da smo i u formi :D Citiraj
Das ist Walter Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 slazem se diablo_bih... nisam nesto optimistican u vezi utakmce sa Cityem, jer kad god sam bio ove sezone protiv velikih klubova, mi smo kiksali, tako da se ja sada plasim da nas i City ne dotuce! Citiraj
Wisey Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Ne želim ništa prejudicirati ili prognozirati, ali mislim da bi pobjeda u ponedjeljak dala krila igraÄima i možda bismo mogli napraviti neku seriju, uvezati par pobjeda. Citiraj
Lampard Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Ako pogledate zadnjih par ogleda protiv Citya nismo ih uspjevali dobit.Jednostavno nam ne leže nešto sliÄno kao i prokletstvo s Evertonom. Iskreno ne oÄekujem pobjedu.A što se tiÄe krize ako ćemo gledat samo posljednje dvije utakmice Newcastle i Valencija osjetno je smanjen brohj grešaka u obrani i to je veliki napredak.Druga stvar je što je obrana pomaknuta u natrag malo pa se nisu dešavale situacije kao ranije da igraÄi ostaju jedan na jedan (izuzev Luiz vs BA) Druga stvar je što nema više toliko pas igre već se je lopta ipak prebacila protivniku u noge a Chelsea igra strpljivo i organizirano.Gotovo svaki napad se dugo gradi a konaÄnica završava udarcem prema golu što do sad nije bio sluÄaj kad bi se došlo na 20 m od gola krtenulo bi se s ljeva na desno i onda opet ispoÄetka. Citiraj
how yes no Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Ne želim ništa prejudicirati ili prognozirati, ali mislim da bi pobjeda u ponedjeljak dala krila igraÄima i možda bismo mogli napraviti neku seriju, uvezati par pobjeda. Slažem se da bi pobjedom protiv citya, igraÄi dobili vjetar u leÄ‘a, te da bi tako mogli uvezati seriju dobrih rezultata ( zna se šta su dobri rezultati za nas) .. Ali ako i izgubimo ne mora znaÄiti da kreće opet crna serija, jer city je prejak i neće biti Äudno ako izgubimo. Mada možemo dobiti i zato nek pobjede naši momci. Citiraj
osgood Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 @Lampard: Hiddink bi bio dobar kao savjetnik, nisam ni rekao da bi ga doveo umjesto AVB-a. Mišljenja sam da bi mogao puno pomoći. Pisao sam, takoÄ‘er, i ostavu AVB-a. Shvatam da ne želi da mu se iko petlja u njegov posao, ali nema razloga za aroganciju. Sve da se i desi da Hiddink doÄ‘e kao savjetnik, on ga na kraju ne mora poslušati, Citiraj
Lampard Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 @Lampard: Hiddink bi bio dobar kao savjetnik, nisam ni rekao da bi ga doveo umjesto AVB-a. Mišljenja sam da bi mogao puno pomoći. Pisao sam, takoÄ‘er, i ostavu AVB-a. Shvatam da ne želi da mu se iko petlja u njegov posao, ali nema razloga za aroganciju. Sve da se i desi da Hiddink doÄ‘e kao savjetnik, on ga na kraju ne mora poslušati, Kao šta sam rekao nisam za vraćanje Hiddinka bar ne u svojstvu asistenta. Možda kao direktora akademije ili kao direktora skautske službe Kao što sam napomenuo ima odliÄnog mnagera koji mu pronalazi unosne angažmane jer realno gledajući na mene nije ostavio neki peÄat s obzirom na ono šta sam nabrojio u postu ranije. Citiraj
Caeruleus Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Da li smatrate da smo izašli iz prvobitne krize? Citiraj
Guest Twelfth Man Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Mi smo u komi! Ne pokazujemo vitalne znakove zivota... Citiraj
mata10 Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Valjda ce nas prelazni rok vratit u zivot :) Citiraj
Lampard Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Nije toliko problem ni u prijelaznom roku koliko je problem psihološke prirode pa nisu ti igraÄi zaboravili igrat preko noći.Pad traje od sredine prošle sezone.Carlo nije psihiÄki mogao podignuti momÄad a ni Boasu to ne ide trenutno za rukom. Citiraj
mata10 Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Nije toliko problem ni u prijelaznom roku koliko je problem psihološke prirode pa nisu ti igraÄi zaboravili igrat preko noći.Pad traje od sredine prošle sezone.Carlo nije psihiÄki mogao podignuti momÄad a ni Boasu to ne ide trenutno za rukom. Pa nisu oni zaboravili igrati, slazem se, nego su ovo potroseni igraci, osvojili su skoro sve sto se dalo osvojit, odigrali bezbroj teskih utakmica na najvisem nivou, nemaju vise volje za igrom.. zato nam i jesu najbolji igraci trenutno oni koji su dosli nedavno, i koji se nisu toliko naigrali i zeljni su trofeja Romeu, Ramires, Mata, Sturridge.. Citiraj
Spaha Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 nekako mi igraci djeluju ne zainteresovano, najvise vezni red i odbrana vucu loptu i dodaju se po sredini, ali nikako prava lopta da ide napadacima, a ako koja ode skroz losa bude. onda formaciju definitivno treba promjeniti, na Drogbu se ne mozemo svaku utakmicu oslanjati, ocigledno je to da nam treba kreativac, ne volim ne podnosim nikako Modrica, ali ako ce nam on biti prevaga, neka dodje u januaru , meni je drago zbog Boasa, ja bih volio da konacno krenemo igrati onako kako nama dolikuje, nadam se da cemo izvuci se iz ove krize, ja bih zadovoljan bio sa 3. mjestom, ali da u CL dodjemo bar do polufinala. ako ovako nastavimo, nek nam je Bog na pomoci protiv Napolijacovjece, jedva cekam da gledam Chelsea, i kad dodje ta utakmica, i ne sagledam 30 min, ne mogu od muke Citiraj
zibel Posted December 31, 2011 Report Posted December 31, 2011 kroniÄno fali kreacije u veznom redu Citiraj
chelseathebest Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 ma proci cemo mi to.... [img]http://2.bp.blogspot.com/-ADE2KQtuZe4/TfIz14UoiRI/AAAAAAAAAlg/fY-y28mXSyQ/s1600/CHELSEA.jpg[/img] ipak smo mi LAVOVI, i to PLAVE boje Citiraj
Das ist Walter Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 [font=times new roman,times,serif][color=#0000ff][size=6][b]kraljevsko plave boje[/b][/size][/color][/font]... Citiraj
Caeruleus Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Molim vas samo pogledajte ovo: http://www.youtube.com/watch?v=vbF50O7Yl1I Kad ovo vidim tek sam onda u potpunosti svjestan u kojoj smo krizi trenutno. Ali valjda ćemo se izvući Citiraj
chelseathebest Posted January 8, 2012 Report Posted January 8, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1325972316' post='15263'] Molim vas samo pogledajte ovo: [media]http://www.youtube.com/watch?v=vbF50O7Yl1I[/media] Kad ovo vidim tek sam onda u potpunosti svjestan u kojoj smo krizi trenutno. Ali valjda ćemo se izvući [/quote] uh al smo onda razvaljivali sve Citiraj
Recommended Posts