Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovdje balili ljudi na tog Raphinhu, a dovoljno 5 utakmica da pogledas i vidis cisti prosjek od krilnog igraca. Dao 3 duge lopte i ljudi se upalili ko da je Hazard 2.

• 1 month later...
Posted

Nije igrač za velike utakmice. Ne samo da nema doprinos nego je obično on taj koji ukopa ekipu. Za Barcu nikad nije dobio veliku utakmicu, a u reprezentaciji sad ništa korisno u knock-out fazi. Penal je bio samo vrhunac svega.

A i takav je bolji od ovih naših kojih nema ni u velikim ni u malim utakmicama.

Posted

Malo je taj penal smrdljiv bio, treba i to reći, ali svakako nije bio na nekom posebnom nivou kroz čitavo prvenstvo, od svih startnih napadača, najmanje je pokazao

• 2 years later...
Posted
On 10/24/2022 at 1:22 PM, Wisey said:

Ovdje balili ljudi na tog Raphinhu, a dovoljno 5 utakmica da pogledas i vidis cisti prosjek od krilnog igraca. Dao 3 duge lopte i ljudi se upalili ko da je Hazard 2.

Ili barem ovog da smo uzeli…  i jedan i drugi bolji od svakog naseg krila

Ili Dembelea kada je bio ba korak od Chelsea, a debelo sam bio za njega.

Posted
22 minutes ago, Adi said:

Što je najgore mislim da bi njih dvojica propali kod nas, kao Mudryk, Nkunku i Sancho.

Nije iskljuceno, cudan smo mi klub ali ovaj dvojac je po anketama glavni favoriti za zlatnu loptu dok je nase najbolje krilo Neto (nije ni igrao za Portugal sto je dobro za nas)