Jump to content

Recommended Posts

Posted

2QZRH0.png

Livaj Kolvil, rodjen 2003e godine u Sautemptonu, Engleska.
Igra na poziciji stopera, u Celsi dosao jos kao klinac a trenutno na pozajmici u Hadersfildu.

Pruza sjajne partije u Cempionsipu od starta sezone, odigrao 19 utakmica i neizostavan je clan ekipe.

https://twitter.com/scoutedftbl/status/1476639425304084486?t=0e2rINRNa0hg-PSTBDUUVw&s=19

Nadamo se, i ocekujemo da ce on nastaviti da napreduje, te da ga od sledece godine gledamo u Celsiju.

Posted

Odlican opet mec. Huddersfield nikad nije pojam za granitnu odbranu, ove sezone jeste. Cak imaju i pozitivnu gol razliku. Odlicna posudba za nevjerovatnog igraca. Sa 18 godina ovako ozbiljno igrati, mora mu se dati sansa iduce sezone. Receno je u vijestima da ce biti sa nama na predsezoni.

• 2 months later...
Posted

Mnogo pohvala dobija, gurnuo bih ja njega sledeće sezone u vatru kao Ćabolu ove sezone, to bi bila odlična minutaža da vidimo na čemu je. Vjerujem da bi uz Tuchela mogao još napredovati... Ne treba se zajebati kao sa Tomoriem...

Posted

Mnogo pohvala dobija, gurnuo bih ja njega sledeće sezone u vatru kao Ćabolu ove sezone, to bi bila odlična minutaža da vidimo na čemu je. Vjerujem da bi uz Tuchela mogao još napredovati... Ne treba se zajebati kao sa Tomoriem...

za ovo ti treba ban na transfere i lampard.

Posted

za ovo ti treba ban na transfere i lampard.

Ne treba, gurnuti su Sarr i Chalobah ove sezone

Posted

Sarr dosao besplatno, pa zato :D

Colwill je odlican, bio je povrijedjen mjesec, dva, ali evo vratio se ponovo. Huddersfield u poziciji za play off, nevjerovatno za prosjecnu ekipu.

Posted

a obojica su mi prosječni, Sarr još ima i jako dobra primanja a nije imao neku ogromnu minutazu

kad caloba ode u milan onda nece vise bit prosjecan
Posted

Ma zvijer, jedva cekam da se prikljuci timu. Jos ih moze odvesti direktno u premier ligu (huddersfield).

Colwill je nesto najbolje od stopera sto sam gledao od nasih. Kakav Tomori i bakraci.

Posted

Ma zvijer, jedva cekam da se prikljuci timu. Jos ih moze odvesti direktno u premier ligu (huddersfield).

Colwill je nesto najbolje od stopera sto sam gledao od nasih. Kakav Tomori i bakraci.

Kakav je Terry bio kao klinac, je li Colwil i od njega bolji ?

• 4 weeks later...
Posted

https://twitter.com/CFCDaily/status/1520436318697840647?t=VvueTwLnDDrtiLvZSWnPug&s=19

Spominju li se potencijalne destinacije za prodaju. Ima sve preduslove.
Posted

Spominju li se potencijalne destinacije za prodaju. Ima sve preduslove.

Pa ako Hadersfild udje u Pl eto jedne :D
Druga bi mogla da bude Lester ako prodaju Fofanu recimo.
Aston Vila mozda...
Posted

Za Colwilla su zainteresovani top premierligaski klubovi, a Bayern i jos neki iz europe isto. Fazon je sto mogu biti kurcu zainteresovani, jer ce mali igrati za nas.

Igrace tako sto cemo ga otkupiti od tih nekih klubova.