Adi Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Prvi put nakon viÅ¡e od mjesec dana napuÅ¡tamo London i idemo u goste klubu sa najbogatijim vlasnicima u ligi. Iako su nas znali namuÄiti u proÅ¡losti, u zadnje 3 sezone smo upisali dvostruke ligaÅ¡ke pobjede nad njima. Trenutno se nalaze na 19. mjestu sa 4 osvojena boda. Nemaju pobjede i do proÅ¡log kola su bili najgora odbrana lige, a onda je zahvaljujući nama to postao Norwich. Napad im u potpunosti zavisi od Saint-Maximina i Wilsona. Koliko god da su loÅ¡i, uspjeli su zabiti na zadnjih 7 utakmica. Ovo nam je jedna od zadnjih prilika da ih sa lakoćom dobijemo, jer kad se pojaÄaju neće nikome biti lako. Kod nas su se neki igraÄi vratili treninzima, ali su se neki drugi povrijedili. Imamo problema sa povredama, meÄ‘utim te probleme rjeÅ¡ava Å¡irok kadar sa kojim raspolažemo. Bolje da sad imamo veći broj izostanaka, nego kada doÄ‘u teži protivnici. Nisam gledao proÅ¡lu utakmicu Newcastlea, ali vjerujem da ovaj privremeni trener neće niÅ¡ta eksperimentisati i da će to biti stroga defanziva protiv nas. Vidjeli smo protiv Norwicha kako to izgleda kada se zabije rani gol. Ne mora svaki put biti 7 komada, dovoljna su 2-3. Mendy na gol, Chiwell i Odoi lijevo, Havertz lažna devetka, a ostali neka se poredaju bilo kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Ko ih trenutno vodi, ko im je trener? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 29, 2021 Pokretač teme Report Share Posted October 29, 2021 Graeme Jones, bio je pomoćnik Bruceu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Samo da CHO pocne na lijevom krilu. Bilo bi fino vidjeti Pulisica par minuta. Newcastle je prelosa ekipa, ASM je vrhunski igrac, ali ne moze sam. Odbrana sa Clarkom i onim ostalim je smijesna. Bit ce zanimljiv mec za nas, ali SK nas je stavio na broj 6, tako da cemo morati stream ganjati ili gledati u SD kvaliteti. Svi spremni osim wernera, lukakua i pulisica. Fino fino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 29, 2021 Pokretač teme Report Share Posted October 29, 2021 A Å¡ta je sa RLC i KovaÄićem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 A Å¡ta je sa RLC i KovaÄićem? RLC trenirao po posebnom rezimu, nije sa ostatkom tima. Za Kovacica ne znam. Edit: https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1454067714088128514?t=L9-ZMSxrhoahJn_mV4AgVg&s=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE PRESTIGE Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Samo da CHO pocne na lijevom krilu. Bilo bi fino vidjeti Pulisica par minuta. Newcastle je prelosa ekipa, ASM je vrhunski igrac, ali ne moze sam. Odbrana sa Clarkom i onim ostalim je smijesna. Bit ce zanimljiv mec za nas, ali SK nas je stavio na broj 6, tako da cemo morati stream ganjati ili gledati u SD kvaliteti. Svi spremni osim wernera, lukakua i pulisica. Fino fino 99% ga ocekujem na toj poziciji, mozda grijesim, ali mislim da je igrao RWB samo iz razloga sto se Aspi povrijedio. Ocekujem sutra da Aspi igra desnog stopera, a James RWB, napad kao protiv Norwicha vjerovatno Idemo po pobjedu sa 2 gola razlike makar. LoÅ¡ je Newcastle, trenutno uz Norwich najslabija ekipa, u odbrani, ljudi nemaju pobjede u ovoj sezoni, odliÄna prilika za Havertza da me ne unisti na fantasy-u kao proslo kolo :sal: :sal: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Ma ne smije CHO igrati na beku, jer ga samo sputava tu. Mogao je Thiago igrati kao stoper, a Reecea gurnuti desno gdje i treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Samo pobjeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Iskreno oÄekujem lagana tri boda. Toon nam je doÅ¡ao kao protivnik u najboljem mogucem trenutku. Novi vlasnici, ostali su bez trenera sve to ima uticaja na ekipu. Pored svega toga i ekipa im je kurac imaju par dobrih igraÄa i to je to. Odbrana je kriminalna a i ta sredina sa nekim Haydenima, Hendrick-ima, Longstaffima sve ojebina do ojebine. ProÅ¡lu tekmu je ovaj Bruceov zamijenik izveo formaciju sa 3 stopera, nadam se da će i danas tako da ih dobro izjebemo :D Napad bi makar po meni trebao biti kao protiv Norwicha, Kai Mount i CHO, po stranama Reece i Chilly, samo je sredina upitna zbog povrede Kove, RLC i Kante ne znam koliko su spremni, mogao bi možda i Saul opet od prve minute bio mi je jako dobar u kupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Iskreno oÄekujem lagana tri boda. Toon nam je doÅ¡ao kao protivnik u najboljem mogucem trenutku. Novi vlasnici, ostali su bez trenera sve to ima uticaja na ekipu. Pored svega toga i ekipa im je kurac imaju par dobrih igraÄa i to je to. Odbrana je kriminalna a i ta sredina sa nekim Haydenima, Hendrick-ima, Longstaffima sve ojebina do ojebine. ProÅ¡lu tekmu je ovaj Bruceov zamijenik izveo formaciju sa 3 stopera, nadam se da će i danas tako da ih dobro izjebemo :D Napad bi makar po meni trebao biti kao protiv Norwicha, Kai Mount i CHO, po stranama Reece i Chilly, samo je sredina upitna zbog povrede Kove, RLC i Kante ne znam koliko su spremni, mogao bi možda i Saul opet od prve minute bio mi je jako dobar u kupu. Ide ultra defanziva protiv ultra defanzive i sta ASM na jednoj, a Mount na drugoj uradi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Ide ultra defanziva protiv ultra defanzive i sta ASM na jednoj, a Mount na drugoj uradi :D Napisat cemo statistiku posle meca da uporedimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Ma Njukas na strani je nama uvijek bio tezak zalogaj. Ali opet ove sezone pogotovo ako se pojacaju i dovedu novog trenera, na kraju bi moglo ispasti da im gostujemo u najboljem mogucem momentu. Nama fali nekoliko igraca, povredjuju se dosta. Sad je vrijeme da i ovi s klupe momci pokazu sta znaju. Ovdje se kiksati ne smije ako cemo titulu ganjati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Napisat cemo statistiku posle meca da uporedimo. Mah, vjerovatno ce biti ubistvo iz nehata :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Sta je s Mountom? Takticki odmor ili povreda Link to comment Share on other sites More sharing options...
apeiron Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Bolestan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Pa jel moguce da ove debilcine zadrzavaju od 9. minute utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Rezultat nepovoljan na poluvremenu a Tuchel nema na klupi nijednog ofanzivca. Vidjet cemo sta ce izmisliti za drugo poluvrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apeiron Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Mahom jednog ili dva defanzivca mozemo zamijeniti, ovi ne misle napadati. Sudija svira svaki moguci kontakt i ne vidi koliko zadrzavaju njihovi igraci. Prelose sudjenje. S ovima bi se i prime Barcelona napatila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 30, 2021 Pokretač teme Report Share Posted October 30, 2021 Ovo nije fudbal, ovo su Å¡etnja i stajanje. Treba RLC na teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Pa kada ultra defanziva pokusava napasti ultra defanzivu, jebem ti formaciju i fudbal kurcevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Na kraju ubjedljiva pobjeda iako nije izgledalo da će biti tako, odliÄno kolo za nas.. James maÅ¡ina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Nista nismo odigrali, al izvukosmo na kraju strasno vaznu pobjedu. Kad uzmes u obzir kikseve rivala jos dobija na znacaju. Ipak da nije Reeceove golcine bilo mislim da bi ovo zavrsilo nula, jer smo samo kruzili citavu utakmicu bez ikakve kreativnosti i rizika a oni napravili bedem ispred gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 30, 2021 Pokretač teme Report Share Posted October 30, 2021 Nismo sluÄajno zabili odmah nakon Å¡to je RLC uÅ¡ao. Sa njim smo dobili dodatnog igraÄa naprijed Å¡to je ostavilo prostora za Jamesa. Kod prvog gola je imao na sebi igraÄa, izgubio duel u zraku, ali se lopta odbila do Jamesa koji je imao prostora da neÅ¡to napravi. Kod drugog gola se lopta odbila nakon njegovog Å¡uta. Odbrambeni igraÄi nastavljaju da trpaju. Nije ni Äudno kada igramo sa minimalnim brojem ofanzivno orjentisanih igraÄa. NaÅ¡ bek je automatski Äetvrti najistureniji igraÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KurjeOko Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Igraju se sa mojim emocijama. City izgubio, Liverpool x, do jaja.Meni nije bas jasno zasto se bunite na formaciju, da su bila 4 pozadi onaj Maximin bi se prosetao kroz odbarnu, ovako malo teze. 10 golova u 2 utakmice, znaci ni ofanzivno nije problem. Danas nije lijepo izgledalo jer oni debili zatvorili od 1. minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts