chiba Posted September 24, 2020 Report Posted September 24, 2020 trÄanje je samo orudje, snagu kad spojiÅ¡ sa brzinom i izdržljivošću.... zver Citiraj
chiba Posted November 26, 2020 Report Posted November 26, 2020 prosto mi je neverovatno kolki konj mogu da budem :D godinama unazad, svaki put u isto vreme, to je taj neki prelaz iz jeseni u zimu, ja se obavezno pokoÄim u ledjima zato Å¡to me mrzi nakon trÄanja da se presvuÄem nego takav pravo kući idem, a uredno uvek ponesem presvlaku u rancu. i onda umesto da potroÅ¡im tri minuta da udjem u suvo, ja tri dana hodam kao ranjena gusenica Citiraj
Kun Aguer0 Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 prosto mi je neverovatno kolki konj mogu da budem :D godinama unazad, svaki put u isto vreme, to je taj neki prelaz iz jeseni u zimu, ja se obavezno pokoÄim u ledjima zato Å¡to me mrzi nakon trÄanja da se presvuÄem nego takav pravo kući idem, a uredno uvek ponesem presvlaku u rancu. i onda umesto da potroÅ¡im tri minuta da udjem u suvo, ja tri dana hodam kao ranjena gusenica da zalijes sa nekom rakijom cisto da te drzi do kuce ? Citiraj
chiba Posted November 29, 2020 Report Posted November 29, 2020 Sad udario jedno zimsko/brdsko :D Razmisljao sam se da kupim onaj sat koji meri puls i ostalo ali ne daju mi se pare za to majku mu Citiraj
chiba Posted April 4, 2021 Report Posted April 4, 2021 nosim 100kg uz brdo bajo moj, jeste da mi duša izlazi na nos ali teram i ne stajem :hljeb: Citiraj
Kun Aguer0 Posted April 5, 2021 Report Posted April 5, 2021 nosim 100kg uz brdo bajo moj, jeste da mi duša izlazi na nos ali teram i ne stajem :hljeb: Što to radiš ? Citiraj
chiba Posted April 5, 2021 Report Posted April 5, 2021 pa kod mene je brdski kraj, nemam ja nekog izbora a stadion je do nedavno bio zaledjen od snega, trebalo bi sad to da se oÄisti Citiraj
chiba Posted April 11, 2021 Report Posted April 11, 2021 Ide na bolje trÄanje, sad ide sledeći korak, moram ishranu da korigujem danas sam se jedva naterao da ustanem iz kreveta, i umesto da spavam otiÅ¡o sam da se proÅ¡etam pa na trening i prvi dan mi je bio posle tri nedelje da sam radio i sprint, 100m pa lagano 100, pa onda ponovo sprint 100 i tako 3x da telo oseti joÅ¡ nisam krenuo sa vijaÄom da radim ali mislim da ću od sledeće nedelje i nju da ubacim Citiraj
Recommended Posts