Jump to content

Recommended Posts

Posted

ahahahah jebem ti ženo majku ahhahahahaha

https://twitter.com/barstoolsports/status/636902062748532736

• Postova 157
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Forumaši sa najviše postova

• 2 months later...
  • 9 months later...
Posted

Afrikanci barem imaju genetske predispozicije i talenat, ovi naši nemaju ni talenta ni para a boga mi ni volje.

Posted

Rekoh ja, dok god pola sportista iz BiH igra za Srbiju i Hrvatsku od rezultata nema niÅ¡ta. Ili će biti tu negdje u rangu Crne Gore. 

• 4 years later...
Posted

znači nema šanse da popravim rezultat vremenski na neke veće distance, 4-5km, da ne pominjem 10km i preko

od ovih mojih sam brži na 100 - 400 ali kolko god se trudio slab sam na duže, istrčim ja to, nije u tome problem ali mnogo sporije i to osetno

i još mi se javlja sad jedan veliki problem, promena smera kretanja mi je otišla u kurac posle srednje škole ili ti od onog trenutka kada sam prestao da se mlatim sa bilo kojim kolektivnim sportom, lepo je to trčanje ali brat bratu, fudbal ili neki basket je totalno druga dimenzija zbog duela i tih situacija koje nemaš na pravolinijskoj stazi, imam osećaj nekad kao da sam zakržljao na tom planu, mislim da bi mi trebalo mesec dana da steknem osećaj ponovo da vodim loptu a da ne pričam o nekom šutu ili preciznom dodavanju

Posted

Ja ne volim da "samo trčim", više volim da kad trčim ganjam neku loptu. Svaka čast ljudima koji istrče 20+ kilometara odjednom.

Posted

Ja ne volim da "samo trčim", više volim da kad trčim ganjam neku loptu. Svaka čast ljudima koji istrče 20+ kilometara odjednom.

NIsam ni ja, veruj mi, no vremena, da ne kažem okolnosti se menjaju.

Ovamo kod mene gde ja živim, ima dosta šume, tih šumskih staza brda i ja sam u nekom trenutku ukapirao da meni neverovatno prija da izadjem iz gužve, radim sa ljudima jbg po ceo dan, istrčim i iskuliram se

za fudbal sam neÅ¡to pokuÅ¡ao da se org.  ali većina ljudi kod mene radi po smenama a ja sam sve u prvu 

Posted

Slično i kod mene, zato je zakon biciklo, pogotovo kad bih imao keša da kupim onaj home bike gdje se online takmičiš sa ljudima ali ti je nekih 5+ hiljada dollara

Posted

Ja volim, napravim sebi dobru playlistu i onda lagano.

baš to, jedina aplikacija koju ja stvarno koristim na telefonu je deezer

kad sam ono pre tri nedelje mislim trčao tu distancu brdsko, to je ovamo kod mene, nacionalni park Djerdap, i u jednom trenutku ti se otvara pogled na Dunav, prelepo, na kraju se i spuštaš, i izlaziš na reku

a inače je jedan moj "stariji" drugar, on je dal 74 (lupam), bio prvi u Srbiji u "traking ligi", to su polumaratoni i maratoni koji se trče u uslovima gde ima što manje asfalta (uglavnom se gleda da asfalt bude samo jedna trećina)