Jump to content

Recommended Posts

• Postova 157
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Forumaši sa najviše postova

Posted
Pa vidim, u kurcu si izgleda. Kolio me nervira takvo razmisljanje, bas si u kurcu. Cuj nije uspjeh bit treci na svijetu...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Posted

To što te moje ramišljanje nervira velika mi je čast. Trudiću se da budem još bolji tj. da te još više nerviram.

Posted

Nema veze, da je iz ne znam ti koje zemlje, ako je imao najbolje vrijeme u polufinalu i bio favorit za prva dva mjesta, trebao je to i ostvariti.

Al' eto i bronza je bolja nego četvrto mjesto... Mada, da se mene pita, i srebro i bronzu bih ukinuo, to su medalje izmišljene za luzere.

A vidim ti nisi luzer. Baš si uspješan u svemu. Svi mi koji smo na forumima i svemu ostalom sličnom smo luzeri.

Oni koji osvajaju medalje na Svjetskim prvenstvima su luzeri, a ti si uspješan što tu nešto kritikuješ čovjeka koji je TREĆI NA SVIJETU.

Bravo momak  =D>

Posted

To što te moje ramišljanje nervira velika mi je čast. Trudiću se da budem još bolji tj. da te još više nerviram.

E jesi pametan alal ti vera

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Posted

A ni ja vala nisam nesto pretjerano zadovoljan, mislim svaka cast za medalju, ali zlato je zlato. Fino je ipak sto cemo dobiti prvu medalju iz atletike kakva god ona bila.

Posted

Pa mi ne bi bili ni sa zlatom bili zadovoljni, jer takav smo narod

treba biti zadovoljan sa ovim sto smo dobili, jer Boze moj, ovo mu je prva utrka, Amela još toga čeka, i biće prilika za zlato

Uglavno, Amel Tuka, ponos Bosne i Hercegovine, hvala mu na ovome, lijepo je vidjeti zastavu Bosne i Hercegovine, i čovjeka koji tu istu državu s ljubavlju predstavlja na svjetskom prvenstvu.

Posted

Ja sam siguran da je Amel zadovoljan i sretan, a ne vidim razlog zašto bi Benjo bio nezadovoljan?!

To što nije osvojio zlato na svjetskom prvenstvu ima šansu da popravi na Olimpijadi.

Spreman je, ima volju i vjeru.

Kakav god da rezultat ostvari ja sam siguran da će to biti isti onaj mladić koji čvrsto stoji na zemlji, skroman, skrušen, odlučan.

Amel drži najbolje vrijeme sezone a to je 11. rezultat svih vremena i 4. rezultat Evrope​.

Danas je on 3. na svijetu.

Ja mu skidan kapu.

11899816_1036134219739196_79908884766247

​

https://www.youtube.com/watch?t=16&v=WPoN7XTOq8c

​

admin na aparatima

Posted

ALO BOSANCI ĐE VAM JE ZLATO HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

KOLKO GA NAHVALIŠTE JA KONTO POSTAVIĆE NOVI WORLD RECORD HAHHAHAHAHAHAHAHA

2.55 POKLON KVOTA HAHHAHAHAHAHAHAAHHA

Posted

ALO BOSANCI ĐE VAM JE ZLATO HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

KOLKO GA NAHVALIŠTE JA KONTO POSTAVIĆE NOVI WORLD RECORD HAHHAHAHAHAHAHAHA

2.55 POKLON KVOTA HAHHAHAHAHAHAHAAHHA

Ja nigdje danas na takmicenju nevidjo srpsku zastavu, zato suti ako ne zelis cestitati.

Posted

Ja sam siguran da je Amel zadovoljan i sretan, a ne vidim razlog zašto bi Benjo bio nezadovoljan?!

To što nije osvojio zlato na svjetskom prvenstvu ima šansu da popravi na Olimpijadi.

Spreman je, ima volju i vjeru.

Kakav god da rezultat ostvari ja sam siguran da će to biti isti onaj mladić koji čvrsto stoji na zemlji, skroman, skrušen, odlučan.

Amel drži najbolje vrijeme sezone a to je 11. rezultat svih vremena i 4. rezultat Evrope​.

Danas je on 3. na svijetu.

Ja mu skidan kapu.

11899816_1036134219739196_79908884766247

​

https://www.youtube.com/watch?t=16&v=WPoN7XTOq8c

​

admin na aparatima

postalo mu krivo kad je čuo od Marjana i Bahe da je Amel Tuka apsolvent na mašinskom fakultetu, i pored toga, trči za medalju na svjetskom prvenstvu

Posted

Amel Tuka, uvali Kaletu brže od zvuka.

AHAHAHHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAHAGAGAGAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAGAGAGAGAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

KOJI SI TI KRALJ HAHAHAHAHAHAHAHAHHA