Kalouda Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Jebo majku ovaj treći bio a pobjedio, jest mi žao onog što je uzo prvo mjesto.. Izgubio ni kriv ni dužan Citiraj
hamco Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 "Ne šećeri sitno, bolja ti je kocka... crk'o svak, ko u Bosnu bocka." Citiraj
Dzan Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 E moj relo, ko je tebe zajebo u zivotu. Sto si nezadovoljan lik... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Citiraj
reLo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Ja sam Äovjek koji puca na visoko. Citiraj
Dzan Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Pa vidim, u kurcu si izgleda. Kolio me nervira takvo razmisljanje, bas si u kurcu. Cuj nije uspjeh bit treci na svijetu... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Citiraj
reLo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 To Å¡to te moje ramiÅ¡ljanje nervira velika mi je Äast. Trudiću se da budem joÅ¡ bolji tj. da te joÅ¡ viÅ¡e nerviram. Citiraj
Caeruleus Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 I meni je žao Å¡to je treći, morao je biti prvi. Kad se ide na pobjedu, ide se na pobjedu. Treće mjesto je kao i Äetvrto. Nije zlato i gotovo. Citiraj
True Blue 97 Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Nema veze, da je iz ne znam ti koje zemlje, ako je imao najbolje vrijeme u polufinalu i bio favorit za prva dva mjesta, trebao je to i ostvariti. Al' eto i bronza je bolja nego Äetvrto mjesto... Mada, da se mene pita, i srebro i bronzu bih ukinuo, to su medalje izmiÅ¡ljene za luzere. A vidim ti nisi luzer. BaÅ¡ si uspjeÅ¡an u svemu. Svi mi koji smo na forumima i svemu ostalom sliÄnom smo luzeri. Oni koji osvajaju medalje na Svjetskim prvenstvima su luzeri, a ti si uspjeÅ¡an Å¡to tu neÅ¡to kritikujeÅ¡ Äovjeka koji je TREĆI NA SVIJETU. Bravo momak =D> Citiraj
Dzan Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 To Å¡to te moje ramiÅ¡ljanje nervira velika mi je Äast. Trudiću se da budem joÅ¡ bolji tj. da te joÅ¡ viÅ¡e nerviram. E jesi pametan alal ti vera Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Citiraj
Bari Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 BENJAMIN HRUSTIĆ, momÄić iz Gaćica neprijatelj države broj jedan !!! Bravo Amele, bronza zlatnog sjaja. 3:-O Citiraj
diablo_bih Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 A ni ja vala nisam nesto pretjerano zadovoljan, mislim svaka cast za medalju, ali zlato je zlato. Fino je ipak sto cemo dobiti prvu medalju iz atletike kakva god ona bila. Citiraj
Spaha Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Pa mi ne bi bili ni sa zlatom bili zadovoljni, jer takav smo narod treba biti zadovoljan sa ovim sto smo dobili, jer Boze moj, ovo mu je prva utrka, Amela joÅ¡ toga Äeka, i biće prilika za zlato Uglavno, Amel Tuka, ponos Bosne i Hercegovine, hvala mu na ovome, lijepo je vidjeti zastavu Bosne i Hercegovine, i Äovjeka koji tu istu državu s ljubavlju predstavlja na svjetskom prvenstvu. Citiraj
Das ist Walter Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Ja sam siguran da je Amel zadovoljan i sretan, a ne vidim razlog zaÅ¡to bi Benjo bio nezadovoljan?! To Å¡to nije osvojio zlato na svjetskom prvenstvu ima Å¡ansu da popravi na Olimpijadi. Spreman je, ima volju i vjeru. Kakav god da rezultat ostvari ja sam siguran da će to biti isti onaj mladić koji Ävrsto stoji na zemlji, skroman, skruÅ¡en, odluÄan. Amel drži najbolje vrijeme sezone a to je 11. rezultat svih vremena i 4. rezultat Evrope​. Danas je on 3. na svijetu. Ja mu skidan kapu. _________________________ ​ https://www.youtube.com/watch?t=16&v=WPoN7XTOq8c ​ admin na aparatima Citiraj
Kalouda Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 ALO BOSANCI ÄE VAM JE ZLATO HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KOLKO GA NAHVALIÅ TE JA KONTO POSTAVIĆE NOVI WORLD RECORD HAHHAHAHAHAHAHAHA 2.55 POKLON KVOTA HAHHAHAHAHAHAHAAHHA Citiraj
Zemo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 ALO BOSANCI ÄE VAM JE ZLATO HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KOLKO GA NAHVALIÅ TE JA KONTO POSTAVIĆE NOVI WORLD RECORD HAHHAHAHAHAHAHAHA 2.55 POKLON KVOTA HAHHAHAHAHAHAHAAHHA Ja nigdje danas na takmicenju nevidjo srpsku zastavu, zato suti ako ne zelis cestitati. Citiraj
Spaha Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Ja sam siguran da je Amel zadovoljan i sretan, a ne vidim razlog zaÅ¡to bi Benjo bio nezadovoljan?! To Å¡to nije osvojio zlato na svjetskom prvenstvu ima Å¡ansu da popravi na Olimpijadi. Spreman je, ima volju i vjeru. Kakav god da rezultat ostvari ja sam siguran da će to biti isti onaj mladić koji Ävrsto stoji na zemlji, skroman, skruÅ¡en, odluÄan. Amel drži najbolje vrijeme sezone a to je 11. rezultat svih vremena i 4. rezultat Evrope​. Danas je on 3. na svijetu. Ja mu skidan kapu. _________________________ ​ https://www.youtube.com/watch?t=16&v=WPoN7XTOq8c ​ admin na aparatima postalo mu krivo kad je Äuo od Marjana i Bahe da je Amel Tuka apsolvent na maÅ¡inskom fakultetu, i pored toga, trÄi za medalju na svjetskom prvenstvu Citiraj
Caeruleus Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Joj Å¡to se palite na Kaloudu, loži vas lik maksimalno hahahaha. A i Edib Äekica loži klixovce. MaÅ¡allah. Citiraj
Das ist Walter Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Amel Tuka, uvali Kaletu brže od zvuka. Citiraj
Zemo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Amel Tuka, uvali Kaletu brže od zvuka. Citiraj
Kalouda Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Amel Tuka, uvali Kaletu brže od zvuka. AHAHAHHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAHAGAGAGAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAGAGAGAGAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA KOJI SI TI KRALJ HAHAHAHAHAHAHAHAHHA Citiraj
Recommended Posts