Kun Aguer0 Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 TeÅ¡ko povjerovati da neko kaze istinu na ovakav naÄin,nismo na to navikli Citiraj
hamco Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 hahahahah to je zato sto je Gatlin bio dopingovan ranije i sve mu medalje oduzeli.Ali svejedno pretjerano :D Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 3 puta sin padao na doping testu, bode se vise od MASKA Citiraj
Wisey Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Sta pricate vi, Milojko je institucija sportskog novinarstva i nije nista pogresno rekao, naprotiv ovo misli svaki ljubitelj atletike i sporta uopce.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Vrijedi spomenuti i Amela Tuku, Äudi me kako ga relo nije spomenuo on prati atletiku:D Citiraj
diablo_bih Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Majku li mu jebem, sta on ima protiv drogiranja? :D Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Majku li mu jebem, sta on ima protiv drogiranja? :Djebem te ja nece mi relo vidjeti zadnji post Citiraj
reLo Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Ma Å¡ta ću spominjat Tuku, doÅ¡ao u pola 3 naÅ¡telio se ispred TV-a da gledam Chelsea, ne daju mi moji kažu Tuka trÄi moraju prvo njeg gledat :D Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 23, 2015 Report Posted August 23, 2015 Ma Å¡ta ću spominjat Tuku, doÅ¡ao u pola 3 naÅ¡telio se ispred TV-a da gledam Chelsea, ne daju mi moji kažu Tuka trÄi moraju prvo njeg gledat :DTuka >Chelsea, raspadamo se :( Citiraj
Zemo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Trece mjesto, bronza, svaka cast Amele. Kakvi dani za BH sport. Citiraj
hamco Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Ponosan sto sam iz BiH.Bravo Amele nek crknu dušmani. Citiraj
diablo_bih Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 I njemu joma sponzor, nije ni cudo sto je bronza :D Ne mozes u jomi trcati, trebao je sebi kupiti neki, nike, adidas, i odmah minimalno srebro :D Citiraj
reLo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Nisam ponosan, samo se pobjednik pamti ostali su nebitni. RazoÄaran sam, sjajno trÄao prije i sad ga Poljak ostavi iza sebe. Taktika mu je bila nikakva, stalno zadnji trÄao izgubio je sekundu samo dok je zaobiÅ¡ao one ispred sebe. Citiraj
hamco Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Kakve veze ima,krivo je i meni jer je mogao bolje,ali prva medalja za BiH u historiji kraljice sporta i sad mi trebamo nalaziti dlaku u jajetu.De relo budi nekad objektivan i zamisli da ti je recimo brat na njegovom mjestu bil bio ponosan na njega il razocaran?! Citiraj
reLo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 NaÅ¡ glavni problem i jeste Å¡to smo ponosni na neke poluuspjehe. Svi, ukljuÄujući i kladionice, davali su mu podjednake Å¡anse sa Rudishom da će pobijedit. I naravno svi su oÄekivali to zlato, bili ubijeÄ‘eno da će doći.. Eventualno srebra. I sad kad je doÅ¡la bronza, odjednom priÄao kao to je za nas zlato bla bla. Sine moj ako si Kinez favorit za zlato, a osvojiÅ¡ bronzu, kad doÄ‘eÅ¡ kući ideÅ¡ na prisilni rad jer si osramotio zemlju. Dakle naÅ¡ problem je Å¡to se zadovoljavamo poluuspjesima, imamo gubitniÄki mentalitet. Citiraj
Das ist Walter Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Ima odliÄnu zavrÅ¡nicu ali nije trebao pustiti sve ispred sebe koji su ga znatno usporili. Ali svakako 3. u svijetu je super rezultat iako sam se nadao zlatu jer je sigurno brži od ostalih, njegovo ovogodiÅ¡nje najbolje vrijeme to potvrÄ‘uje. Ovo je uspjeh reLo. Nije mala stvar biti 3. u svijetu. Citiraj
Wisey Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Ne seri reLo vise, kako mozes po svemu srati u pm Da je zlato uzeo ti bi reko sto nije oborio svjetski rekord Lik iz pripizdine poceo, prvo prvenstvo, tek se culo za njega. Al da nije iso kod Baketa uzeo bi zlato milion posto Citiraj
reLo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Nema veze, da je iz ne znam ti koje zemlje, ako je imao najbolje vrijeme u polufinalu i bio favorit za prva dva mjesta, trebao je to i ostvariti. Al' eto i bronza je bolja nego Äetvrto mjesto... Mada, da se mene pita, i srebro i bronzu bih ukinuo, to su medalje izmiÅ¡ljene za luzere. Citiraj
Das ist Walter Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Pisao sam vam ranije. Trebao da ide na olimpijadu u Barceloni prije 5 godina ali ga jebase iz atletskog saveza, oni otišli, njega ostavili. Nikad nije imao podršku države, niti jednog organa vlasti, a sada će kada se vrati u BiH svi okružiti oko njega.Amel treba da bude ponosan na sebe a biće i zlata aBd. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Citiraj
reLo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Pa ako mu iko želi da postane najbolji na svijetu i da se sa sljedećeg velikog takmiÄenja vrati sa zlatom, onda sam to ja! Samo mrzim tu jebenu dvoliÄnost, znaÄi prije trke nije bilo onog ko nije napisao na fejsu ili po kojekakvim sajtovima i foruma da će Tuka pobijediti, da nema konkurencije itd... I sad odjednom kad je bronzani meću se statusi ko da je osvojio zlato. Citiraj
Kalouda Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Dobar.je, dobice 100KM, a ako zeli da unovci medalju nek ide kod nekog bosanskog zlatara vjerovatno ce mu se smilovati Citiraj
hamco Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Pa nije to dvoliÄnost.Naravno da je i meni krivo sto nije osvojio zlato jer to moze.Ali sta sad,trebam ga pljuvati i biti nezadovoljan sto je osvojio samo bronzanu medalju?Prva medalja za BiH u historiji ovog sporta je dovoljan razlog za zadovoljstvo. Citiraj
Wisey Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Slabo ti znas o atletici. Mnogi najveci favoriti trce kvalifikacije sve onoliko koliko im treba. Tempiraju vremena i testiraju sebe, a i protivnike do finala. Pa Bolt se provlacio sve tako, trcao jedva ispod 10 sekundi i onda u finalu pobijedio, kad je najvaznije.Tuka je jos neiskusan, ne moze se ista taktika trcati u ovakvoj trci pored Rudishe koji je velikan ove discipline. Al to ne znaci da treba popljuvati 3. mjesto. Cuj ukinuti srebro i bronzu hahahGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Citiraj
Zemo Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Nek je bio treci, to je uspjeh, samo onaj ko se ne razumije u atletiku i svjetska prvenstva moze reci da ovo nije uspjeh. Bravo Amele samo naprijed. Citiraj
Recommended Posts