lampard8 Posted February 9, 2021 Report Posted February 9, 2021 Rođen je 13.7.2000 godine u Abidjanu, igra na poziciji štopera. Jos jedan izdanak naše akademije u koju je došao sa 9 godina, igrao je za sve omladinske kategorije Engleske reprezentacije. Bio �lan u17 ekipe Engleske reprezentacije koja je osvojila SP 2017 godine kao i �lan naše omladinske ekipe koja je bila u finalu omladinske lige prvaka u sezoni 18/19, standardan je u u21 reprezentaciji. Od sredine prošle sezone je na posudbi u Swansea, ove sezone igra zna�ajnu ulogu u timu iz Velsa koji je trenutno treći na tabeli i sa dobrim šansama za ulazak u Premier ligu. Mislim da zaslužuje temu, a sada hoće li dobiti priliku kod nas vrijeme će pokazati. Citiraj
Kun Aguer0 Posted February 9, 2021 Report Posted February 9, 2021 Svaka Äast za temu, dobro pa se neko sjetio da otvori. Momak je solidan talenat, iskreno ne oÄekujem novog Terrya ali se nadam da bi mogao da izgradi solidnu karijeru u nekoj od ekipa u sredini tabele. Citiraj
Adi Posted February 9, 2021 Report Posted February 9, 2021 Valjda će jedan od trojca Tomori - Ampadu - Guehi da zadovolji kriterije i da u budućnosti igra kod nas. Citiraj
Kun Aguer0 Posted February 9, 2021 Report Posted February 9, 2021 Mislim da je Guehi najloÅ¡iji od te trojice, Ampadu mi je nekako igraÄ koji bi u Tuchelovom formatu bio taj neki Marquinos, dakle istovremeno DMF i stoper, dok mi je Tomori (ovo pisem stoti put) desni stoper Citiraj
diablo_bih Posted February 9, 2021 Report Posted February 9, 2021 Guehi izgleda bolje od Tomorija u Championshipu, poceo je losije, ali sada je stijena u odbrani. Swansea je mnogo CSova imao zbog Guehija. Citiraj
Penzioner Posted February 12, 2021 Report Posted February 12, 2021 Treba njemu posudba naredne godine u nekom PL klubu prije vraćanja nama i uvrÅ¡tavanja u prvi tim potpuno. Å to se tiÄe baÅ¡ tog uvrÅ¡tavanja, Å¡to se mene tiÄe Tomori, Ampadu, Guehi. In that order Citiraj
Adi Posted February 12, 2021 Report Posted February 12, 2021 Treba njemu posudba naredne godine u nekom PL klubu prije vraćanja nama i uvrÅ¡tavanja u prvi tim potpuno. Å to se tiÄe baÅ¡ tog uvrÅ¡tavanja, Å¡to se mene tiÄe Tomori, Ampadu, Guehi. In that order Idealno bi bilo da uÄ‘e Swansea u PL i da tu ostane joÅ¡ jednu sezonu, iako su moji favoriti neki drugi klubovi. Citiraj
apeiron Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Ide u Crystal Palace. Dobit cemo £20m za njega. Citiraj
diablo_bih Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Kakva katastrofalna odluka ponovo. Citiraj
Spaha Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Ide u Crystal Palace. Dobit cemo £20m za njega. zahvali se kasparovom Citiraj
diablo_bih Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Jedino sto je bolje u ovom slucaju na odnosu za Tomorija sto imamo pravo prvog otkupa i sell on clause. Citiraj
soxx Posted July 15, 2021 Report Posted July 15, 2021 Dva najjaca stopera evrope nas napustila. Celsi se raspada Citiraj
Whisper Posted April 5, 2022 Report Posted April 5, 2022 Kakva je glupost bila prodati njega. Strasno... Citiraj
Adi Posted April 5, 2022 Report Posted April 5, 2022 Izbacili smo u par godina Chrisensena, Akea, Tomorija, Chalobu, Ampadua, Guehia i Colwilla, pa onda Jamesa, Lampteya i Livramenta, te RLC-a, Mounta, Gallaghera, Gilmoura i imali smo Ricea i Musialu. I Å¡ta ćemo kupovati na ljeto? Å topera, desnog beka i veznjaka. Liverpool proda supertalentovanog Ibea i Äovjek propadne, prodaju joÅ¡ talentovanijeg Solankea i on propadne, prodaju Brewstera i propadne. Mi koga god prodamo on procvjeta. Da smo prodali Odoija prije 2-3 godine sad bi žario i palio Bundesligom. Citiraj
drogba 11 Posted April 6, 2022 Report Posted April 6, 2022 Izbacili smo u par godina Chrisensena, Akea, Tomorija, Chalobu, Ampadua, Guehia i Colwilla, pa onda Jamesa, Lampteya i Livramenta, te RLC-a, Mounta, Gallaghera, Gilmoura i imali smo Ricea i Musialu. I Å¡ta ćemo kupovati na ljeto? Å topera, desnog beka i veznjaka. Liverpool proda supertalentovanog Ibea i Äovjek propadne, prodaju joÅ¡ talentovanijeg Solankea i on propadne, prodaju Brewstera i propadne. Mi koga god prodamo on procvjeta. Da smo prodali Odoija prije 2-3 godine sad bi žario i palio Bundesligom. mi smo Solankea prodali prije Liverpoola btw ne znam jesam li vam rekao ali nosio sam i imam njegove kopaÄke iz vremena dok je igrao za chelsea, roze, sa engleskom zastavom i natpisom sa strane "solankss" haha Citiraj
lampard8 Posted April 6, 2022 Pokretač teme Report Posted April 6, 2022 Solanke je sa nama osvojio omladinsku ligu prvaka u sezoni 14/15, mislim da je najbolji strijelac takmicenja bio. Steta zbog Guehija njega sam takodjer zapazio u generaciji koja je igrala finale iste omladinske Lige prvaka u sezoni 18/19, on, Gallagher, GIlmour, Lamptey i na golu Karlo Ziger, haha. Guehi se razvija odlicno sto pokazuje i poziv u A selekciju, steta sto smo ga prodali, stvarno steta. Postoji li ikakva klauzula u njegovom slucaju, nisam upucen? Citiraj
diablo_bih Posted April 6, 2022 Report Posted April 6, 2022 Bio je Solanke nevjerovatan finisher i brz. Dobro mu ide u Bournemouthu. Solanke je sa nama osvojio omladinsku ligu prvaka u sezoni 14/15, mislim da je najbolji strijelac takmicenja bio. Steta zbog Guehija njega sam takodjer zapazio u generaciji koja je igrala finale iste omladinske Lige prvaka u sezoni 18/19, on, Gallagher, GIlmour, Lamptey i na golu Karlo Ziger, haha. Guehi se razvija odlicno sto pokazuje i poziv u A selekciju, steta sto smo ga prodali, stvarno steta. Postoji li ikakva klauzula u njegovom slucaju, nisam upucen? Pravo prvog otkupa ako ga budu htjeli prodati, a ako ne budemo htjeli dobit cemo ne znam sad tacno koliko procenata od prodaje, 10+ vjerovatno. Citiraj
reLo Posted January 19 Report Posted January 19 Ovi su blentavi sto na sat. Jedno 7. stoper u ekipi s ovom platom. 100 miliona tokom trajanja ugovora. Citiraj
Popular Post Spaha Posted January 19 Popular Post Report Posted January 19 Ovaj moze kupiti stan u Sarajevu na Otoci cim mu legne prva plata. reLo, Corto Maltese, Whisper and 2 others 5 Citiraj
Adi Posted February 8 Report Posted February 8 Gdje ste sad hejteri Diabla? Odajte mu priznanje. lampard8 and reLo 2 Citiraj
Recommended Posts