Jump to content

Recommended Posts

Posted

p209036.png

RoÄ‘en je 13.7.2000 godine u Abidjanu, igra na poziciji Å¡topera. Jos jedan izdanak naÅ¡e akademije u koju je doÅ¡ao sa 9 godina, igrao je za sve omladinske kategorije Engleske reprezentacije. Bio Ä�lan u17 ekipe Engleske reprezentacije koja je osvojila SP 2017 godine kao i Ä�lan naÅ¡e omladinske ekipe koja je bila u finalu omladinske lige prvaka u sezoni 18/19, standardan je u u21 reprezentaciji. 

Od sredine proÅ¡le sezone je na posudbi u Swansea, ove sezone igra znaÄ�ajnu ulogu u timu iz Velsa koji je trenutno treći na tabeli i sa dobrim Å¡ansama za ulazak u Premier ligu. 

Mislim da zaslužuje temu, a sada hoće li dobiti priliku kod nas vrijeme će pokazati. 

Posted

Svaka čast za temu, dobro pa se neko sjetio da otvori. Momak je solidan talenat, iskreno ne očekujem novog Terrya ali se nadam da bi mogao da izgradi solidnu karijeru u nekoj od ekipa u sredini tabele.

Posted

Valjda će jedan od trojca Tomori - Ampadu - Guehi da zadovolji kriterije i da u budućnosti igra kod nas.

Posted

Mislim da je Guehi najloÅ¡iji od te trojice, Ampadu mi je nekako igrač koji bi u Tuchelovom formatu bio taj neki Marquinos, dakle istovremeno DMF i stoper, dok mi je Tomori (ovo pisem stoti put) desni stoper 

Posted

Treba njemu posudba naredne godine u nekom PL klubu prije vraćanja nama i uvrštavanja u prvi tim potpuno. Što se tiče baš tog uvrštavanja, što se mene tiče Tomori, Ampadu, Guehi. In that order

Posted

Treba njemu posudba naredne godine u nekom PL klubu prije vraćanja nama i uvrštavanja u prvi tim potpuno. Što se tiče baš tog uvrštavanja, što se mene tiče Tomori, Ampadu, Guehi. In that order

Idealno bi bilo da uđe Swansea u PL i da tu ostane još jednu sezonu, iako su moji favoriti neki drugi klubovi.

• 5 months later...
  • 8 months later...
Posted

Izbacili smo u par godina Chrisensena, Akea, Tomorija, Chalobu, Ampadua, Guehia i Colwilla, pa onda Jamesa, Lampteya i Livramenta, te RLC-a, Mounta, Gallaghera, Gilmoura i imali smo Ricea i Musialu.

I šta ćemo kupovati na ljeto? Štopera, desnog beka i veznjaka.

Liverpool proda supertalentovanog Ibea i čovjek propadne, prodaju još talentovanijeg Solankea i on propadne, prodaju Brewstera i propadne. Mi koga god prodamo on procvjeta. Da smo prodali Odoija prije 2-3 godine sad bi žario i palio Bundesligom.

Posted

Izbacili smo u par godina Chrisensena, Akea, Tomorija, Chalobu, Ampadua, Guehia i Colwilla, pa onda Jamesa, Lampteya i Livramenta, te RLC-a, Mounta, Gallaghera, Gilmoura i imali smo Ricea i Musialu.

I šta ćemo kupovati na ljeto? Štopera, desnog beka i veznjaka.

Liverpool proda supertalentovanog Ibea i čovjek propadne, prodaju još talentovanijeg Solankea i on propadne, prodaju Brewstera i propadne. Mi koga god prodamo on procvjeta. Da smo prodali Odoija prije 2-3 godine sad bi žario i palio Bundesligom.

mi smo Solankea prodali prije Liverpoola

btw ne znam jesam li vam rekao ali nosio sam i imam njegove kopačke iz vremena dok je igrao za chelsea, roze, sa engleskom zastavom i natpisom sa strane "solankss" haha

Posted

Solanke je sa nama osvojio omladinsku ligu prvaka u sezoni 14/15, mislim da je najbolji strijelac takmicenja bio.

Steta zbog Guehija njega sam takodjer zapazio u generaciji koja je igrala finale iste omladinske Lige prvaka u sezoni 18/19, on, Gallagher, GIlmour, Lamptey i na golu Karlo Ziger, haha. 

Guehi se razvija odlicno sto pokazuje i poziv u A selekciju, steta sto smo ga prodali, stvarno steta. Postoji li ikakva klauzula u njegovom slucaju, nisam upucen? 

Posted

Bio je Solanke nevjerovatan finisher i brz. Dobro mu ide u Bournemouthu.

Solanke je sa nama osvojio omladinsku ligu prvaka u sezoni 14/15, mislim da je najbolji strijelac takmicenja bio.

Steta zbog Guehija njega sam takodjer zapazio u generaciji koja je igrala finale iste omladinske Lige prvaka u sezoni 18/19, on, Gallagher, GIlmour, Lamptey i na golu Karlo Ziger, haha. 

Guehi se razvija odlicno sto pokazuje i poziv u A selekciju, steta sto smo ga prodali, stvarno steta. Postoji li ikakva klauzula u njegovom slucaju, nisam upucen? 

Pravo prvog otkupa ako ga budu htjeli prodati, a ako ne budemo htjeli dobit cemo ne znam sad tacno koliko procenata od prodaje, 10+ vjerovatno.

• 2 weeks later...
  • reLo changed the title to Marc Guehi (2018-2020, 2 nastupa)
  • 3 years later...
Posted

Ovi su blentavi sto na sat. 

Jedno 7. stoper u ekipi s ovom platom. 100 miliona tokom trajanja ugovora. 

• 3 weeks later...