Corto Maltese Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 A onda kada je usao, u par navrata se nudio, ali naravno da su ga kulirali. Jbg, bolje je da drkamo loptu do besvesti. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Tradicija se ta nastavlja dakle. Od Wernera pa Lukakua i evo sad Broje, napadači traže loptu ili u noge ili u prostor ali lopta umjesto njima se šalje prvom do sebe ili se hoda sa loptom, dok ti neko ne priđe ili ti nekome ne priđeš pa mu dodaš lijepo... Polako ali sigurno mu treba davati sve veću minutažu, mada sa ovom napadačkom kreativnošću kod nas Haaland bi se napatio da gola zabije Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
apeiron Posted October 24, 2022 Report Share Posted October 24, 2022 Dati mu odmah sansu protiv Salzburga, ne vjerujem da ce se oni braniti i povuci u neki teski bus. Bit će tu prostora za njega, siguran sam da bi i zabio. Ali igrat ce Havertz normalno. Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Iako nisam nesto posebno impresioniran Brojom, juce ga je Potter totalno sjebo postavkom i selekcijom igraca. Bez krila, usamljen u napadu bez ikakve podrsks, trebao je da se nosi sa Botmanom, Scharom i Burnom? Sam da se nosi sa njima? Pa to pitanje bil Drogba mogao a ne jedan Broja. Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Dobro se i izborio. Iako, umjesto da je dobijao lopte u prostor, dobijao je lopte da mora predriblati 2-3 igrača. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted November 13, 2022 Pokretač teme Report Share Posted November 13, 2022 Nije lako nijednom napadaču igrati kod nas trenutno. Očekuješ da si stalno pred golom, a rijetko centar prelaziš. Siguran sam da to nije naša taktika, nego da smo nemoćni da igramo ono što želimo. Zbog toga nema ni dobrih kontranapada. O podršci saigrača moramo govoriti. Recite mi jednu šansu koju su mu saigrači napravili u sezoni, koju nije sam sebi stvorio. Ja znam samo ovu juče kad mu je Hall dodao. lampard8 and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Naprotiv, ja sam baš impresioniran ovim momkom. Iako je sam u napadu opet stvara ogromne probleme, fizički jak i brz, samo neka radi na završnici (ako nekad slučajno dođe u šansu) i to je to. Ono što se vidi kod njega je energija i trud. Ima ga svuda, trudi se i u odbrani, bori se, šteta samo što igra za kurčevu ekipu reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corto Maltese Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 I onda ide sablonska izmena gde vadi Broju i ubacuje Havertza, kao da ce ovaj bolje odigrati. Jedino mi deluje da se Havertz bolje nalazi u sansi, jer se secate iste kada je lopta 29ki dosla na prvu, ali naravno ovaj je kilav. Voleo bih videti Broju u toj sansi Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted November 17, 2022 Pokretač teme Report Share Posted November 17, 2022 Naravno da će se on povrijediti. Sigurno neće Aubameyang, Havertz, Ziyech i Jorginho. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 5 hours ago, Adi said: Naravno da će se on povrijediti. Sigurno neće Aubameyang, Havertz, Ziyech i Jorginho. Nije se valjda povrijedio ?? Kad sam vidio ovaj post tražim ja novosti o Broji i čitam kako FA fudbalske velesile Albanije izjavljuje da je bolje bilo kad je Broja bio u Sotonu jer su oni zabrinuti oko minutaže... Kad se kozojebi uhvate pričati o nečemu što ne znaju Igi 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
apeiron Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 Zbog danasnje povrede, vjerovatno je završio sezonu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 Je li moguće? U tako nebitnoj utakmici. Pa mi baš nemamo sreće. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 Novi se povredjuju, a ovi koji su povrijedjeni ne vracaju se. Kazu da Fofana ima malu povredu i da ce za 4 sedmice biti spreman, kako je krenulo prije da ce to biti 3 mjeseca, takodje Kepa ima malu povredu, par dana out, a ono jos povrijedjen. U medju vremenu povredjuju se novi i situacija je sve gora i gora. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corto Maltese Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 Ali u kojoj situaciji se povredi Broja, za ne poverovati. Sa ovim baksuzima od vlasnika necemo ni sezonu zavrsiti. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted December 11, 2022 Pokretač teme Report Share Posted December 11, 2022 Svi koji valjaju se povrijede. Oni za koje bi bila manja šteta stalno zdravi. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 20 hours ago, Corto Maltese said: Ali u kojoj situaciji se povredi Broja, za ne poverovati. Sa ovim baksuzima od vlasnika necemo ni sezonu zavrsiti. Ne sikiraj se. Igrace Auba do kraja sezone svakako + Floperc. Nece se ti nikako povrijediti a Broja svakako skoro i ne igra. Tako da se nece osjetiti ova njegova povreda. reLo and Wisey 1 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Zbog njega cemo pokusati dovesti Moukoka u januaru, ali cilj je da se pokusa na ljeto, vidjet cemo sta ce se desiti. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Ja ne vidim nikakav talenat u Moukuku, zaista. Nije pretjerano brz, nema dobar dribling, nije nesto ni fizicki jak. Ok znam da je mlad i da je vrijeme pred njim, ali ne znam... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Ne znam sta si gledao, kretnja odlicna, zavrsnica isto, nesto kao Kun Aguero nekad. Moukoko je jedan od najvecih talenata ikad. Vec od 12te godine ima nevjerovatne brojke. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Ako je Moukoko igrac slican Agueru onda ja ne znam sta sam pratio zadnjih 20 godina. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted December 12, 2022 Pokretač teme Report Share Posted December 12, 2022 1 hour ago, diablo_bih said: Zbog njega cemo pokusati dovesti Moukoka u januaru, ali cilj je da se pokusa na ljeto, vidjet cemo sta ce se desiti. Poznavajući historiju kluba pokušat ćemo vratiti Lukakua sa posudbe i platiti Interu još jedno 20 miliona. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted April 7, 2023 Report Share Posted April 7, 2023 Da li je ovaj povređen, šta se dešava, jel moguće da nije ni na klupi? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
busCompany Posted April 7, 2023 Report Share Posted April 7, 2023 1 minute ago, chiba said: Da li je ovaj povređen, šta se dešava, jel moguće da nije ni na klupi? Pokidao ligamente https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2022/12/21/23520960/armando-broja-undergoes-successful-acl-surgery-begins-long-road-to-recovery%23:~:text%3DIt%20feels%20like%20I've,the%20long%20road%20to%20recovery.&ved=2ahUKEwjwuPeai5f-AhVli_0HHTHRBDgQFnoECBAQBQ&usg=AOvVaw3h8d58MMzjFfzBCnxxnO4j chiba 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted April 7, 2023 Report Share Posted April 7, 2023 Povreda u bukvalno najgorem momentu u karijeri, da je ostao zdrav vjerovatno bi dobijao više minuta i vjerujem da bi imao bolju završnicu od ovih panjeva. Mislim da ga nema do kraja sezone, tako da možda bi bilo pametno razmišljati o nekoj prodaji na ljeto... Jer ako uz Nkunkua dođe i Felix, tesko da će on tu naći sebi mjesta i dovoljno minuta, samo će džabe propasti Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 8, 2023 Report Share Posted August 8, 2023 Umjesto 18, zadužio broj 19. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts