Jump to content

Armando Broja (Everton)

Adi

Recommended Posts

• reLo changed the title to Armando Broja (Fulham)
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
20 hours ago, soxx said:

Nekad prime torresn i shevcenko ae dovodili za te pare

Jest kada je 20 miliona bilo 20 miliona, sada tih 20 miliona je oko 70-80 sa inflacijom.

Vidio sam vijest i da bi bio zeljan otici u Arabiju, pa ako je istina, moglo bi se izvuci finih para.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

45 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Za kakve mi panjeve nudimo 20+ miliona sramota bi bilo da njega ne možemo uvaliti Ipswichu ili Sotonu za te pare i jednima i drugima bi sigurno dobro došao. 

Lik je nikakav igrac, on je zapravo upravo taj panj kojeg spominjes. Juce mali Guiu kako se vec zove, mali trci, presinguje, bori se, trazi loptu u noge, u prostor... Broja kad je usao u drugom kao da je sa svadbe dosao na kojoj je popio 4 litre rakije. Znaci nije potrco kamoli sta drugo. 

Sutra da ode za dzabe aminujem. Ako dobijemo 10 miliona od nekog onda nas bog mozda gleda.

3 minutes ago, hamco said:

Lik je nikakav igrac, on je zapravo upravo taj panj kojeg spominjes. Juce mali Guiu kako se vec zove, mali trci, presinguje, bori se, trazi loptu u noge, u prostor... Broja kad je usao u drugom kao da je sa svadbe dosao na kojoj je popio 4 litre rakije. Znaci nije potrco kamoli sta drugo. 

Sutra da ode za dzabe aminujem. Ako dobijemo 10 miliona od nekog onda nas bog mozda gleda.

I zato će Guiu sledeće sezone na posudbu gdje će odigrati 9 utakmica od kojih će 6 ući sa klupe i onda za 2 sezone pada u zaborav

20 hours ago, Kun Aguer0 said:

I zato će Guiu sledeće sezone na posudbu gdje će odigrati 9 utakmica od kojih će 6 ući sa klupe i onda za 2 sezone pada u zaborav

Nije stvar ni poenta u Guiu nego u Broji. Lik je karina i pored svega toga ne trudi se. Nevjerovatno mi je da napadac njegovih godina hoda vecinu vremena dok je na terenu. Na Euru sam ga takodje pomno pratio, znaci apsolutno nista. Albanija nije cak ni toliko losa bila i neki igraci su sasvim ok odigrali a on kao najveca zvijezda mozda i najgori bio.
Vec je sad jasno da od njegove karijere u Chelseau nece biti nista, medjutim da stvar bude gora mi njega necemo moci prodati ni za 10 miliona. Upamtite ove rijeci, 10 miliona ako bude mi trebami biti sretni jer niko nece ponuditi ni toliko.

Broja svakako spada u jedno od većih razočarenja u nizu u zadnjih nekoliko sezona, dosta nas je polagalo nade u njega da bi mogao biti napokon taj špic koji nam je potreban, pogotovo poslije one posudbe Sotonu, gdje je bio jako dobar.

Jos nije vracen u prvi tim.

Sinoc protiv Amerike je bio katastrofa blago receno. Kao da su nekog lika koji je igrao fudbal prije 2-3 godine tek ubacili u igru.

Nadam se da ce barem koji milijun uspjeti izvuci iz njega. Ne treba tu pregovarati, mozda i njega ubaciti u transfer za Osimhena, pa nek nosi kofere Lakaki kad bude selio u Napoli.

• 3 weeks later...