Jump to content

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Recommended Posts

Kako vam se Äini Mourinhov novi modni stil xD sinoć na utakmici - T-shirt trening trenerke i pulover preko ... Ni to nisam nikad vidio u životu...

111019027.jpg

To je covek... Njemu ravno sve odavde do Kosova, i boli ga uvo za medije, komentare... Njega interesuje jedino posao koji radi i da ga odradi najbolje sto ume. Zato i jeste, najbolji fudbalski strucnjak na svetu ! The special one !

Imamo mi novog specijalca, koji ce, nadam se, biti bolji od svog ucitelja. Makar u oblacenju :D

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ti nisi tu, ti nisi tu...ti si na nekom drugom mjestu :(

Vrati se Jose ako boga znaš, spasi nas!!

Ajde Boga ti kako bi nas to JFM spasio? S ovim Lampardom, s igraÄima poput Anelke, Maloude, Bosingwe i tako tih????? Ja znam da je Mourinho najbolji trener na svijetu, ali još nisam Äuo da je maÄ‘ioniÄar postao.

Ajde Boga ti kako bi nas to JFM spasio? S ovim Lampardom, s igraÄima poput Anelke, Maloude, Bosingwe i tako tih????? Ja znam da je Mourinho najbolji trener na svijetu, ali još nisam Äuo da je maÄ‘ioniÄar postao.

Ne treba bit maÄ‘ioniÄar, ako si vrhunski motivator i s malima se može svašta.

Ja mislim da ce se on vratiti u Chelsea za max 4-5 godina.. 2013 godina ja mislim da ce biti godina njegovog povratka.
Jer AVBu ne ide dobro, iako bi ja volio da on ostane realno gledano ako ovako nastavi,nece ga Roman trpiti.. Ako dobije  otkaz ove sezone tj u toku ove sezone, ne znam koga Roman moze angazovati, mozda da postavi RDMa,ako i njega ne otpusti zajedno sa Andreom....
RDM je dobro radio u Wba i još je legenda Chelsea,ja mislim da se navijaci ne bi bunili da on bude trener, jer ovo je stvarno bruka menjati ovoliko trenera koliko Roman menja.. Tako da i kad bi se to ostvarilo, da RDM nasledi AVBa,jer ce ovaj sve su prilike u roku od pola godine,ako ne i prije popiti otkaz, RDM zavrsi sezonu eto i nek pocne novu 2012 /13 i nek i nju zavrsi pa ce i njega otpustiti i eto Mourinha 30.6.2013 hahah milan tarot