Jump to content

#24 Reece James

Spaha

Recommended Posts

Ova njegova povreda me podsjetila da pohvalim potez onoga ko je zaslužan za dovođenje Cucurelle ovo ljeto. Istom mogu zamjeriti što nije doveo dostojnu zamjenu za Jamesa.

Sad možemo vidjeti kako je bitno imati kvalitetnu zamjenu na ovim pozicijama, na drugim se i nekako zakrpimo. Ostaje nam da se nadamo da sa Jamesom nije ništa ozbiljno.

2 hours ago, diablo_bih said:

Onaj Clauss sto se spominjao igra vrhunski fudbal u Marseilleu. Jeftin bio k'o Azpi svojevremeno, ali kasno sad. Meni bi opcija bio Tavernier iz Rangersa, kad god sam gledao njega, bio je odlican.

Ajde ba traži tamo info koliko će biti out, taman sam pomislio da imaš nešto 'ebo te Clauss

Desno Cucurella, lijevo Chilwell. Vjerujem da Potter to može ostvariti.

Nije ovo kao ozljeda Chilwella onomad. Chilwell je bio jedini igrač koji je nešto igrao, i kad smo ostali bez njega, sve je otišlo u kurac. James jeste bitan, ali hvala Bogu Potter slaže ekipu i ima igrača koji će ga dostojno zamijeniti. U svakom slučaju, ide i ta pauza zbog Svjetskog pa će ti biti bezbolnije za nas.

6 minutes ago, reLo said:

Desno Cucurella, lijevo Chilwell. Vjerujem da Potter to može ostvariti.

Nije ovo kao ozljeda Chilwella onomad. Chilwell je bio jedini igrač koji je nešto igrao, i kad smo ostali bez njega, sve je otišlo u kurac. James jeste bitan, ali hvala Bogu Potter slaže ekipu i ima igrača koji će ga dostojno zamijeniti. U svakom slučaju, ide i ta pauza zbog Svjetskog pa će ti biti bezbolnije za nas.

Svi su tad nešto igrali, bili smo najbolji tim na svijetu.

Dobro je što će James propustiti manje utakmica. Bit će tu raznih kombinacija, 4 nazad sa Azpilicuetom, Loftus na beku, Cucurella ili Chilwell desno..

To je najmanje sto ce pauzirati. Moja prognoza je 6-9 mjeseci minimum bez ozbiljnog fudbala ako su ligamenti u pitanju, a tako je izgledalo na prvu.

Strasan peh za cijeli tim. Reece nam je ubjedljivo najbolji i najvazniji igrac. Imam strah iskreno i kako ce izgledati poslije ovoga. Za onakvu mrcinu kad jednom nacnes koljeno, to je jako opasno.

Prokleti glumac Hernandez i njegova frizurica, jebo ga mis