Jump to content

Recommended Posts

Guest ivanovic2
Posted

Ne vidim logiku u ovolikom bacanju para na golmana. A u napadu nam Pedro.

Upravo tako,ne samo Wilian,nego razni kvazi igraci,koji su na cijeni,koje mozemo uvaljati za dobre pare i dovesti dva igraca koja su klasa za sebe

Posted

Ako nisi gledao Blackmana, ne bi to nikad rekao. Lik je jedan od najboljih mladih golmana sto sam ikad gledao, steta sto nece nikad to pokazati, a to je iz razloga, jer je izabrao nasu ekipu, koja ga nikad nije ni pogledala kako treba. Jos je i akademija jedno vrijeme srala, stavljala beeneya, jer je rodjak, necak sta li vec od onog trenera beeneya, a on je vec tada sa 16-17, bio spremniji za u21.

Posted
Nisam ga zapazio , rijetko sam gledao Athletic, ali drago mi je da su doveli mladog golmana s ogromnim potencijalom.

A narocito mi je drago sto smo se nosonje rijesili, mislim da nikada u klubu nije boravio igrac koji ga je manje postovao od nosonje. Igrao je eto par sezona za nas, a kao da nije ni utakmice odigrao, takav utisak je ostavio.

Nikad se vise ne priblizio Stamford Bridgeu!
Guest ivanovic2
Posted

Nikad se vise ne priblizio Stamford Bridgeu!

Pa ako nastavimo ovako dobro da dovodimo pojacanja i da igramo kao prosle sezone,tesko da ce ikada i moci da pridje SB-u :D Osim na nekom prijateljskom mecu

Posted
Vidim u klubu se osiguravaju na vrijeme da ne bi i ovaj koga namagarcio, pa je potpisan ugovor na 7 godina.

Inace dobrodosao. Pojma nemam iskreno kakav je golman al za ove pare ocekujem instant doprinos i sigurnost na golu. Takodjer nadam se da ce i ljudska strana biti mnogo bolja od prethodnika.

Sretno kepane

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Posted
Wisey, sto se tice te ljudske strane, nece mu biti tesko nadmasiti prethodnika.

Dobrodosao Kepa (zanimljivo ime), nadam se da ce biti pun pogodak. Vjerovatno cemo ga odmah u subotu gledat na golu.
Posted

Dobrodošao mališa, meni poznat golman naravno, jedan od razloga FM. Mislim da se zimus ili cak pocetkom ovog prelaznog roka povezivao sa Realom ili tako nesto ugl znam da je bio neki top klub

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...