Bari Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 Mislim da se itekako primjetilo i kod Cesca bukvalnonje sagorio Matic uz njega. Osim toga odbrana je bila nemjerljivo bolja pa kada protivnik prodje prvu liniju odbrane drugu nije mogao. Imam osjecaj da ove sezone od 50 suteva prema nasem golu da je nekih 43 uslu u mrezu. Citiraj
Adi Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 Imam osjecaj da ove sezone od 50 suteva prema nasem golu da je nekih 43 uslu u mrezu. United zabio jedina 2 šuta u okvir, Arsenal zabio jedina 2 šuta uopće tako da nisi daleko od istine. Citiraj
Kun Aguer0 Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 Mislim da pretjerujete. Jorginho itekako ima i startova, oduzetih lopti i prekinutih passova. Ne moras biti brz k'o Mbappe da bi stizao uzimati lopte. Jorginho je zahvalan igrac i bas mi je drago ga gledati, samo je problem sto ne bi trebalo da igra uz Kantea, jer je previse to. Ali opet se to ne može porediti kada ti na toj poziciji igraju Kante, Matić, Essien, Makelele itd. Opet kažem neka ga ali def. ne uz kantea i ne kao standardnog prvotimca (već sam naveo što) Citiraj
drogba 11 Posted February 21, 2020 Report Posted February 21, 2020 tako je momci, bravo.. uz kantea nikako, jer jorginho ima sve ovo što je gore naveo @diablo ali u paru s kanteom a-a, a napisali ste lijepo kako i zašto..slažem se a nadam se da će i lamps uskoro, mada je i on primoran na svašta..dajmo vremena, vidjet ćemo kako će i šta posložiti nakon ljeta ;) Citiraj
Kun Aguer0 Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 JuÄe bio odliÄan, mora se pohvaliti, dobar defanzivno, fino iznosio loptu, diktirao dobro tempo u napadu. Jednom samo ispao ali i to nije bilo straÅ¡no Citiraj
Bari Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 Strasna lopta za Girouda kod prvog gola. Citiraj
lampard8 Posted February 26, 2020 Report Posted February 26, 2020 Ovaj jucer nije imao 5 tacnih pasova, pojeli su ga na sredini. Citiraj
soxx Posted March 10, 2020 Report Posted March 10, 2020 Mogo bi ovaj u juventus kod svog sarria na ljeto. Fine pare izvuc i u nesto pametnije ulozit. U vezi smo svakako povratkom rubena i ukljucivanjem billya prepuni. Citiraj
Wisey Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 Jeste citali kako sarmira uposlenicu kluba? Ispade ovaj lafo neki jebac Citiraj
Whisper Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 Jeste citali kako sarmira uposlenicu kluba? Ispade ovaj lafo neki jebac Pare i slava moj Vajz. A ako bi bio ljubazan da podelis neki link to bi bilo bas onako kul s tvoje strane :D Citiraj
Wisey Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 https://www.thesun.co.uk/sport/11428023/chelsea-jorginho-ex-pole-dancer-sexy-texts/ Eto ga burazeru. Iznenadio me ovaj, mislio sam da je mrljav ko i na fudbalskom terenu Citiraj
Whisper Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 https://www.thesun.co.uk/sport/11428023/chelsea-jorginho-ex-pole-dancer-sexy-texts/ Eto ga burazeru. Iznenadio me ovaj, mislio sam da je mrljav ko i na fudbalskom terenu Kaže Eror :D Neko se potrudio da se vest skine sa interneta izgleda :D Citiraj
skaro Posted June 13, 2020 Report Posted June 13, 2020 https://twitter.com/CFCDaily/status/1271751231011250183?s=19 Ovom se može svaÅ¡ta prigovoriti, ali svaka mu Äast za stav, volju i karakter. Može biti dobar po potrebi, prodat jedino u sluÄaju nužde i dobre ponude Citiraj
Wisey Posted June 13, 2020 Report Posted June 13, 2020 Moze mu se kad karindja tamo uposlenice kluba. Ovaj ce ti ostati ko Willian na kraju, nes ga se moci rijesiti nikako. Citiraj
Spaha Posted June 13, 2020 Report Posted June 13, 2020 https://twitter.com/CFCDaily/status/1271751231011250183?s=19 Ovom se može svaÅ¡ta prigovoriti, ali svaka mu Äast za stav, volju i karakter. Može biti dobar po potrebi, prodat jedino u sluÄaju nužde i dobre ponude mos ga prodati al u qrcu da izvines. ovaj ce i romana zajebati Citiraj
Adi Posted June 14, 2020 Report Posted June 14, 2020 Ako ga Sarri nije odmah uzeo, neće ga ni uzimati Citiraj
Whisper Posted June 14, 2020 Report Posted June 14, 2020 Ako ga Sarri nije odmah uzeo, neće ga ni uzimati Ako proda Pjanica hoce. Citiraj
hamco Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 Da ne misle pojedinci da sam ja jedan od onih sto ne voli ovog covjeka, daleko od toga, cak sta vise i gotivim ga. Ali evo jedan dobar clanak kako je City analizirao i iskoristio njegove mane i cesto napustanje pozicije cime je ostavljao veliku prazninu iza sebe. Nije lose procitati a zaista je tako, cak ima i video gdje se bas visi kako smo gol primili iz jedne takve situacije. Zato je Kante od krucijalne vaznosti protiv jacih timova, treba nam tu jedan osigurac. https://www.givemesport.com/1466238-manchester-city-analyst-shows-how-they-exposed-jorginhos-positional-weakness-at-chelsea Citiraj
Whisper Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 Da ne misle pojedinci da sam ja jedan od onih sto ne voli ovog covjeka, daleko od toga, cak sta vise i gotivim ga. Ali evo jedan dobar clanak kako je City analizirao i iskoristio njegove mane i cesto napustanje pozicije cime je ostavljao veliku prazninu iza sebe. Nije lose procitati a zaista je tako, cak ima i video gdje se bas visi kako smo gol primili iz jedne takve situacije. Zato je Kante od krucijalne vaznosti protiv jacih timova, treba nam tu jedan osigurac. https://www.givemesport.com/1466238-manchester-city-analyst-shows-how-they-exposed-jorginhos-positional-weakness-at-chelsea A sta ćemo sa tim što se Kante upravo protiv Sitija raspao na terenu? Citiraj
hamco Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 A sto se raspo, osim par pogresnih dodavanja koja nisu uopste nista znacili i onaj faul iz kojeg smo primili gol iz slobodnog. To sto je oduzeo 100 lopti i sto je upravo sprecavao ovu rupu koju su u clanku opisali, to nista? I ajde bgti, ufatio se se Kantea ko pijan plota a toliko vecig problema od njega imamo. Kako god da se sagleda, Jorginho nije Kanteu do koljena. Citiraj
Bari Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 Nije rasista nego momka nerviraju dvostruku kriteriji, kao sto i mene. Citiraj
skaro Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 Kante je klasan igraÄ ali treba reći kako pod Lampardom ne pruža svoje najbolje igre, to je realnost. Imao je par vrhunskih utakmica ali generalno nije njegova najbolja sezona, kao ni zadnje utakmice odkad smo se vratili. Mislio sam da je do sistema prije, ali sada ga je vratio na DM i opet ne blista, Å¡to ne znaÄi da neće u budućnosti. Isto tako oÄigledno je kad kante igra DM da predajemo posjed protivniku u tim jaÄim utakmicama, Å¡to i nije nužno loÅ¡e jer smo dobili zadnjih 5 utakmica odkad jorginho ne igra. KovaÄić je ove sezone definitivno naÅ¡ najbolji veznjak, najbolje se uklapa u lampardov sistem, i sada protiv leicestera kada je uÅ¡ao bila je druga priÄa Citiraj
Adi Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 Ja bih ipak ove utakmice uzeo malo sa rezervom. Kod većine klubova je situacija takva da je veliki broj igraÄa neprepoznatljiv. Kod nas su u formi samo PuliÅ¡ić i Azpilicueta. Ne treba govoriti kako Kante ne može ni na DM viÅ¡e da igra kako treba, ne treba govoriti kako RLC viÅ¡e nikad neće biti isti, kako Gilmouru ne treba davati Å¡ansu, kako James ne treba da igra itd. Možda se neÅ¡to od ovoga ispostavi taÄnim, ali mislim da je zasad prerano. Doći će to na svoje, negdje pred kraj sezone. Onda idu normalne pripreme + Ziyech, Werner i joÅ¡ poneko, možda i publika i svi će da se podignu. Citiraj
Kun Aguer0 Posted June 29, 2020 Report Posted June 29, 2020 Dobri su i Kante i Jorginho Ali ipak.... Treba kupiti Gosensa Citiraj
Recommended Posts