Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mislim da se itekako primjetilo i kod Cesca bukvalnonje sagorio Matic uz njega. Osim toga odbrana je bila nemjerljivo bolja pa kada protivnik prodje prvu liniju odbrane drugu nije mogao.
Imam osjecaj da ove sezone od 50 suteva prema nasem golu da je nekih 43 uslu u mrezu.
Posted

Imam osjecaj da ove sezone od 50 suteva prema nasem golu da je nekih 43 uslu u mrezu.

United zabio jedina 2 šuta u okvir, Arsenal zabio jedina 2 šuta uopće tako da nisi daleko od istine.

Posted

Mislim da pretjerujete. Jorginho itekako ima i startova, oduzetih lopti i prekinutih passova. Ne moras biti brz k'o Mbappe da bi stizao uzimati lopte. Jorginho je zahvalan igrac i bas mi je drago ga gledati, samo je problem sto ne bi trebalo da igra uz Kantea, jer je previse to.

Ali opet se to ne može porediti kada ti na toj poziciji igraju Kante, Matić, Essien, Makelele itd. 

Opet kažem neka ga ali def. ne uz kantea i ne kao standardnog prvotimca (već sam naveo što)

Posted

tako je momci, bravo..

uz kantea nikako, jer jorginho ima sve ovo što je gore naveo @diablo ali u paru s kanteom a-a, a napisali ste lijepo kako i zašto..slažem se a nadam se da će i lamps uskoro, mada je i on primoran na svašta..dajmo vremena, vidjet ćemo kako će i šta posložiti nakon ljeta ;)

• 2 weeks later...
Posted
Mogo bi ovaj u juventus kod svog sarria na ljeto.
Fine pare izvuc i u nesto pametnije ulozit.

U vezi smo svakako povratkom rubena i ukljucivanjem billya prepuni.
  • 1 month later...
Posted

Jeste citali kako sarmira uposlenicu kluba?

Ispade ovaj lafo neki jebac

Pare i slava moj Vajz.

A ako bi bio ljubazan da podelis neki link to bi bilo bas onako kul s tvoje strane :D
  • 1 month later...
Posted
https://twitter.com/CFCDaily/status/1271751231011250183?s=19

Ovom se može svašta prigovoriti, ali svaka mu čast za stav, volju i karakter. Može biti dobar po potrebi, prodat jedino u slučaju nužde i dobre ponude
Posted

https://twitter.com/CFCDaily/status/1271751231011250183?s=19

Ovom se može svašta prigovoriti, ali svaka mu čast za stav, volju i karakter. Može biti dobar po potrebi, prodat jedino u slučaju nužde i dobre ponude

mos ga prodati al u qrcu da izvines. ovaj ce i romana zajebati

• 2 weeks later...
Posted

Da ne misle pojedinci da sam ja jedan od onih sto ne voli ovog covjeka, daleko od toga, cak sta vise i gotivim ga. Ali evo jedan dobar clanak kako je City analizirao i iskoristio njegove mane i cesto napustanje pozicije cime je ostavljao veliku prazninu iza sebe. Nije lose procitati a zaista je tako, cak ima i video gdje se bas visi kako smo gol primili iz jedne takve situacije.

Zato je Kante od krucijalne vaznosti protiv jacih timova, treba nam tu jedan osigurac.

https://www.givemesport.com/1466238-manchester-city-analyst-shows-how-they-exposed-jorginhos-positional-weakness-at-chelsea

Posted

Da ne misle pojedinci da sam ja jedan od onih sto ne voli ovog covjeka, daleko od toga, cak sta vise i gotivim ga. Ali evo jedan dobar clanak kako je City analizirao i iskoristio njegove mane i cesto napustanje pozicije cime je ostavljao veliku prazninu iza sebe. Nije lose procitati a zaista je tako, cak ima i video gdje se bas visi kako smo gol primili iz jedne takve situacije.

Zato je Kante od krucijalne vaznosti protiv jacih timova, treba nam tu jedan osigurac.

https://www.givemesport.com/1466238-manchester-city-analyst-shows-how-they-exposed-jorginhos-positional-weakness-at-chelsea

A sta ćemo sa tim što se Kante upravo protiv Sitija raspao na terenu?
Posted
A sto se raspo, osim par pogresnih dodavanja koja nisu uopste nista znacili i onaj faul iz kojeg smo primili gol iz slobodnog. To sto je oduzeo 100 lopti i sto je upravo sprecavao ovu rupu koju su u clanku opisali, to nista?

I ajde bgti, ufatio se se Kantea ko pijan plota a toliko vecig problema od njega imamo. Kako god da se sagleda, Jorginho nije Kanteu do koljena.
Posted
Kante je klasan igrač ali treba reći kako pod Lampardom ne pruža svoje najbolje igre, to je realnost.
Imao je par vrhunskih utakmica ali generalno nije njegova najbolja sezona, kao ni zadnje utakmice odkad smo se vratili.
Mislio sam da je do sistema prije, ali sada ga je vratio na DM i opet ne blista, što ne znači da neće u budućnosti.
Isto tako očigledno je kad kante igra DM da predajemo posjed protivniku u tim jačim utakmicama, što i nije nužno loše jer smo dobili zadnjih 5 utakmica odkad jorginho ne igra.
Kovačić je ove sezone definitivno naš najbolji veznjak, najbolje se uklapa u lampardov sistem, i sada protiv leicestera kada je ušao bila je druga priča
Posted
Ja bih ipak ove utakmice uzeo malo sa rezervom. Kod većine klubova je situacija takva da je veliki broj igrača neprepoznatljiv. Kod nas su u formi samo Pulišić i Azpilicueta.

Ne treba govoriti kako Kante ne može ni na DM više da igra kako treba, ne treba govoriti kako RLC više nikad neće biti isti, kako Gilmouru ne treba davati šansu, kako James ne treba da igra itd. Možda se nešto od ovoga ispostavi tačnim, ali mislim da je zasad prerano.

Doći će to na svoje, negdje pred kraj sezone. Onda idu normalne pripreme + Ziyech, Werner i još poneko, možda i publika i svi će da se podignu.