ker Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 Ovaj postaje jedan od glavnih prvotimaca, poslije onog nesigurnog starta i galame publike stao je na noge i sad baÅ¡ izgleda Ävrsto. Citiraj
Bari Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 Nikad on nije bio los igrac, dapace. Mediji sh ga najvise kritikovali zbog toga sto je 'Sarrijev sin', tako i mnogi navijaci. Realnost je da je jedan od boljih veznjaka lige i imamo srecu sto je u nasoj ekipi. Citiraj
Wisey Posted August 15, 2019 Report Posted August 15, 2019 Dobra partija, popravlja utisak o sebi polako, nek nastavi ovako dalje.Samo je i dalje veliki problem sto mu treba bas puno osiguraca oko sebe, pretanak je fizicki kad ga ostavis tu da drzi sredinu terena. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Citiraj
Das ist Walter Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 Igra odliÄno za Italiju i jedan je od glavnih igraÄa a mnogi bi ga prodali a ostavili KovaÄića koji je daleko loÅ¡iji igraÄ. Citiraj
skaro Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 Ne bih ga prodao, bit ce tu minuta za oboje dosta. Medutim, Kovacic mi je kompletniji igrac koji bolje odgovara kada se igra protiv jacih ekipa. Cinjenica je kako je brzi, jaci i prodorniji. Isto tako za sada u utakmicama za chelsea ove sezone, kovacic mi je bio nesto bolji od jorginha. Neka igra onaj koji bude u boljoj formi i to je to, svakako ce biti dosta rotacija Citiraj
hamco Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 Kovacic je ove sezone medju 3 najbolja igraca Chelsea. Ni nalik na igraca iz prosle sezone. Citiraj
Spaha Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 kakav nam je izbor u sredini nije ni cudo sto kovacic odskace, izuzev kantea naravno Citiraj
hamco Posted September 15, 2019 Report Posted September 15, 2019 Niko da spomene da je jucer upisao prvu asistenciju?! Citiraj
BT14 Posted September 15, 2019 Report Posted September 15, 2019 Nije niko spomenuo ni da prvih 30 minuta nije uopÅ¡te bio na terenu, naÅ¡ voljeni reÄ‘ista.Ima dobar mentalitet,ali nikako da poÄne da diktira tempo igre, zaÅ¡to je valjda i doveden. Citiraj
Adi Posted September 15, 2019 Report Posted September 15, 2019 Niko da spomene da je jucer upisao prvu asistenciju?! prvu u zvanicnim utakmicama, imao je jednu na pripremama. jos samo kovacic da gol zabije. Citiraj
BT14 Posted September 17, 2019 Report Posted September 17, 2019 Svaka Äast ovom Äovjeku pravi naÄin razmiÅ¡ljanja,bodri Barkleya prije izvoÄ‘enja penala. Nadam se da nakon ovoga Willian i Barkley neće prismrditi prvoj postavi. Citiraj
skaro Posted September 24, 2019 Report Posted September 24, 2019 https://twitter.com/NoContextEPL/status/1176203547299516417?s=19 "Chelsea fans calling Jorginho top 3 midfielders in the prem when he gets outpaced by a 50 year old referee" Nije mi mrzak, al dobro sam se nasmijao Citiraj
BT14 Posted October 4, 2019 Report Posted October 4, 2019 Zamjenski kapiten,Lampard potvrdio danas.Po meni zasluženo,samo još da Azpi završi na klupi i možemo da se ponosimo svojim kapitenom za razliku od Arsenala i Man Uniteda. Citiraj
diablo_bih Posted October 5, 2019 Report Posted October 5, 2019 Ocigledno da zeli uskoro Reecea staviti u tim, cim je objavio vice captaina. Citiraj
Adi Posted October 5, 2019 Report Posted October 5, 2019 Ne znam kako pored jednog Rudigera da bilo ko bude kapiten. Citiraj
Spaha Posted October 5, 2019 Report Posted October 5, 2019 Vjerovatno ce Rudiger biti prvi kapiten, a Jorginho drugi. Sto je smijesno, nama treba kapiten da bude Alonso, jer samo njega mogu vidjeti kao Terrya kad je stajao kraj klupe i naredjivao igraÄima pored Di Mattea. Istinski lider Citiraj
Emcomne Posted October 19, 2019 Report Posted October 19, 2019 Iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Sumnjao sam u njega ali me prijatno iznenadio, cini mi se da je i defanzivu malo popravio. Citiraj
Spaha Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 dosta bolji od prosle sezone, trci, otkriva se, više diktira igru oko sebe. nesto sto je trebao raditi još prosle sezone Citiraj
diablo_bih Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 Defanzivno je ove sezone sjajan. Oduzeo nebrojeno lopti, prekidao suparnicke napade, a i pass kao uvijek odlican. Citiraj
Bari Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Fantasticna asistencija Frele, rekao bih u stilu Gutija. Rekao bih potez kola,perverzija. Citiraj
skaro Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Stvarno vrhunski potez, svaka Äast. Citiraj
Adi Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Propušta Crystal Palace zbog kartona. Postoje li šanse da se Kante oporavi ili ćemo morati eksperimentisati? Citiraj
hamco Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Ukoliko se Kante ne oporavi ocekujem Jamesa na sredini. Citiraj
skaro Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Može i Gilmour to umjesto Jorginha, ionako su igraÄi sliÄnih karakteristika Citiraj
diablo_bih Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Gilmour je ta pozicija, ali ovo je bilo vjerovatno takticki, bolje protiv Palacea odsustovati, nego protiv Citya. Kante je 50/50 za Ajax, trebao bi biti spreman za Palace, ali da li ce ga staviti svih 90 minuta i protiv Palacea i protiv Citya? Citiraj
Recommended Posts