Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj postaje jedan od glavnih prvotimaca, poslije onog nesigurnog starta i galame publike stao je na noge i sad baš izgleda čvrsto.

Posted
Nikad on nije bio los igrac, dapace. Mediji sh ga najvise kritikovali zbog toga sto je 'Sarrijev sin', tako i mnogi navijaci. Realnost je da je jedan od boljih veznjaka lige i imamo srecu sto je u nasoj ekipi.
Posted
Dobra partija, popravlja utisak o sebi polako, nek nastavi ovako dalje.
Samo je i dalje veliki problem sto mu treba bas puno osiguraca oko sebe, pretanak je fizicki kad ga ostavis tu da drzi sredinu terena.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 4 weeks later...
Posted
Ne bih ga prodao, bit ce tu minuta za oboje dosta. Medutim, Kovacic mi je kompletniji igrac koji bolje odgovara kada se igra protiv jacih ekipa. Cinjenica je kako je brzi, jaci i prodorniji. Isto tako za sada u utakmicama za chelsea ove sezone, kovacic mi je bio nesto bolji od jorginha.
Neka igra onaj koji bude u boljoj formi i to je to, svakako ce biti dosta rotacija
  • 2 weeks later...
Posted
Nije niko spomenuo ni da prvih 30 minuta nije uopšte bio na terenu, naš voljeni ređista.Ima dobar mentalitet,ali nikako da počne da diktira tempo igre, zašto je valjda i doveden.
Posted
Svaka čast ovom čovjeku pravi način razmišljanja,bodri Barkleya prije izvođenja penala. Nadam se da nakon ovoga Willian i Barkley neće prismrditi prvoj postavi.
Posted
https://twitter.com/NoContextEPL/status/1176203547299516417?s=19
"Chelsea fans calling Jorginho top 3 midfielders in the prem when he gets outpaced by a 50 year old referee"

Nije mi mrzak, al dobro sam se nasmijao
  • 2 weeks later...
Posted
Zamjenski kapiten,Lampard potvrdio danas.Po meni zasluženo,samo još da Azpi završi na klupi i možemo da se ponosimo svojim kapitenom za razliku od Arsenala i Man Uniteda.
Posted

Vjerovatno ce Rudiger biti prvi kapiten, a Jorginho drugi.

Sto je smijesno, nama treba kapiten da bude Alonso, jer samo njega mogu vidjeti kao Terrya kad je stajao kraj klupe i naredjivao igračima pored Di Mattea. Istinski lider

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gilmour je ta pozicija, ali ovo je bilo vjerovatno takticki, bolje protiv Palacea odsustovati, nego protiv Citya.

Kante je 50/50 za Ajax, trebao bi biti spreman za Palace, ali da li ce ga staviti svih 90 minuta i protiv Palacea i protiv Citya?