Whisper Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 4 hours ago, diablo_bih said: Mislim da je Rice zagarantovan, a vidjet cemo za Judea, zele ga svi. Ma ima brate pun kofer igraca sada, zavisi od profila kakvog budu trazili. Caiseda je Poterov tim izmislio, on je nesto najblize Kanteu sto ima u PL, a i uopste. Za Laviu su i dalje zainteresovani nasi, sprema se nova ponuda u januaru. Na Tviteru sam zapazio nekog Enza Fernandeza iz Benfike da spominju, decko je top talent po tim nekim statistickim podacima Mac Allister je krenuo jako u ovoj sezoni, mozda ce Potter zeleti njega. Vec unapred znani i pominjani Rice, Bellingham, De Jong... I Freund i Campos i Macaulay vec imaju svoje baze podataka, tako da moguce da i odatle neko iskoci. U situaciji smo da biramoz nema potrebe robovati bilo kome oko prodzetka ugovora. reLo 1 Citiraj
diablo_bih Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Ako ne misle produziti, onda se trebaju prodati. Dosta je bilo besplatnih odlazaka. Mislim da osim ako ne vidi Potter do januara da je Jorginho parazit, da se nece uzimati dodatni vezni igrac. reLo and Kun Aguer0 2 Citiraj
Whisper Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 1 hour ago, diablo_bih said: Ako ne misle produziti, onda se trebaju prodati. Dosta je bilo besplatnih odlazaka. Mislim da osim ako ne vidi Potter do januara da je Jorginho parazit, da se nece uzimati dodatni vezni igrac. Pa ne verujem da ce za Zorzinja neko zeleti da nudi pare u januaru kada ce ga za 6 meseci dobiti besplatno. Za Kantea bi se mogla uzeti neka parica, ali tu se nadamo ostanku... Citiraj
Adi Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Za njih dvojicu treba imati 300 miliona, mislim na Ricea i Bellinghama. Citiraj
Wisey Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Zlatna Lopta 9 zivota ima Adi, reLo and Kun Aguer0 3 Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Ne može on zasrati koliko ga treneri mogu gurati u prvih 11, nešto slično kao Maguire, valjda će i Potteru trebati 2 tekme da skonta da je lik go kurac pa će ga klupirati odmah reLo and Wisey 2 Citiraj
hamco Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Ide sad hejt prema Potteru jel tak Wisey? Whisper 1 Citiraj
reLo Posted September 14, 2022 Report Posted September 14, 2022 Dobar je večeras. Nije skrivio gol. Kun Aguer0 1 Citiraj
diablo_bih Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 Dobar bio, odlican pass je imao za Havertza, ali ovaj nesto mase nogama, fula loptu cistu klicko 1 Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 Hahahahahaha, cuj maše nogama hljeb te jebo hahahaha Mislim da je svakako offside bio i u toj situaciji, tako da mu isti kurac dođe klicko 1 Citiraj
Whisper Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 Dobra utakmica sinoc. Videcemo hoce li naci kontinuitet. Citiraj
Adi Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 9 hours ago, diablo_bih said: Dobar bio, odlican pass je imao za Havertza, ali ovaj nesto mase nogama, fula loptu cistu Kad sam vidio to dodavanje u glavi su mi bili oni klipovi kako bi imao tone asistencija da ima bolje saigrače diablo_bih 1 Citiraj
diablo_bih Posted September 15, 2022 Report Posted September 15, 2022 8 hours ago, Kun Aguer0 said: Hahahahahaha, cuj maše nogama hljeb te jebo hahahaha Mislim da je svakako offside bio i u toj situaciji, tako da mu isti kurac dođe Nije bio koliko sam vidio ni blizu, ali stvarno, malo lijevom, malo desnom, k'o oni retardi kada pocnu mahati rukama i trcati. Kako god, treba pohvaliti Jorginha iako ga ne volim, ovo je vjerovatno jedan u 20 meceva. klicko 1 Citiraj
Adi Posted September 18, 2022 Report Posted September 18, 2022 Barca bi ga rado uzela besplatno na kraju sezone Citiraj
Kun Aguer0 Posted October 1, 2022 Report Posted October 1, 2022 Kako je predobro kad ga staviš na DMF-a pa protivnik krene u kontru ili polukontru a Jorgi zapeo na centru, jebi ga potkočilo ga Wisey and klicko 2 Citiraj
barcelonahater Posted October 2, 2022 Report Posted October 2, 2022 Jorginho je odičan tačka. diablo_bih, Kun Aguer0 and klicko 2 1 Citiraj
barcelonahater Posted October 4, 2022 Report Posted October 4, 2022 Greška Jorhinha osim protiv totenahama jedna? Citiraj
Kun Aguer0 Posted October 7, 2022 Report Posted October 7, 2022 On 10/4/2022 at 9:09 PM, barcelonahater said: Greška Jorhinha osim protiv totenahama jedna? Dan kad je postao Regista Citiraj
Adi Posted October 11, 2022 Report Posted October 11, 2022 Najviše dodavanja na utakmici. Najviše golova na utakmici. #regista Emcomne and reLo 2 Citiraj
Kun Aguer0 Posted October 12, 2022 Report Posted October 12, 2022 9 hours ago, Adi said: Najviše dodavanja na utakmici. Najviše golova na utakmici. #regista 0 Error's lead to goal chance Captain ! Citiraj
barcelonahater Posted October 12, 2022 Report Posted October 12, 2022 4 hours ago, Kun Aguer0 said: 0 Error's lead to goal chance Captain ! Kreira šanse masovno štp bi rekao Dragan Mektić. reLo and Kun Aguer0 2 Citiraj
Adi Posted October 22, 2022 Report Posted October 22, 2022 Gol protiv Evertona, gol protiv Milana, gol protiv Manchester Uniteda. Igrač za velike utakmice. Jeste li vidjeli situaciju kada je pokazao Kovačiću gdje da utrči i dodao mu loptu? Ako neko nađe taj isječak neka ga postavi. reLo, barcelonahater and Kun Aguer0 1 2 Citiraj
Kun Aguer0 Posted October 24, 2022 Report Posted October 24, 2022 Meni nije jasno zašto on mora da dobije loptu u noge kod svakog jebenog napada, bukvalno ostali ne mogu između sebe 3 pasa da povežu bez da se vrati lopta Jorginhu. Ne krivim njega lično uopšte, nego zašto mi igramo tako, zašto se nakon svaka 3-4 dodavanja lopta mora vratiti tom igraču na sredinu jebem ga. Wisey and Spaha 2 Citiraj
barcelonahater Posted October 25, 2022 Report Posted October 25, 2022 On igra odilčno u zadnjih par utakmica, niko ne piše. Citiraj
Kun Aguer0 Posted October 26, 2022 Report Posted October 26, 2022 Zlatna lopta sinoć dobi nagradu za igrača utakmice, ne znam kako Adi and klicko 1 1 Citiraj
Recommended Posts