Jump to content

Recommended Posts

Posted
bas mi je drago sro smo se odlucili za njega umjesto serija, mislim kako je bolji igrac i da ce nam vise odgovarat u tandemu sa kanteom, a pogotovo sto odgovara sarriju
Posted
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1017001459127332864?s=19

Ovaj je već prešo,danas se očekuje službeno predstavljanje i njega i Sarrija.
Posted
Mogao bi Jorginho bit odlično pojačanje, silno nam treba uz Knatea veznjak koji zna s loptom a da nije za MLS (ko Fabregas). Nadam se da će Jorginho biti taj.
Posted
Imam dosta rezerve oko ovog igraca, ali ajde da sacekamo s ocjenama prije nego sto se ista desi sluzbeno. Onda cu iznijet svoje misljenje.

Al u svakom slucaju, od katalonskog setaca tesko da moze biti gori. Nadam se da ce rijesiti i Golovina, momak me impresionirao na SP. To bi bilo kvalitetno osvjezenje u veznom redu uz Barkleya i Loftusa koje skoro da mozemo racunati kao nove igrace ove sezone.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Posted
Jorginho, Kante, Golovin, moje misljenje je da je to bas bas mocan vezni red kojeg niko nece moci naigrat. Svi su talentovani, ali sto je najvaznije svi ginu za ekipu. Bit ce potpuno druga prica gledati nas ove sezone, hvala Bogu da se ipak rijesilo sve na najbolji nacin.
Posted

Još treba neko dobro krilo i dobrog špica,ne krmka debelog iz Juventusa,a sve su prilike da ćemo upravo njega dovesti.

Bas, krme niposto, ne vidim razlog za dovodjenje, koji ce nam kurac, jos star i debeo, bolje Ronalda vratiti iz penzije.

Posted

Kakav je ovaj Žoržinjo i da li mogu da igraju on i taj Golovin zajedno ili ??

Ne kontam onda tu ima gomile igrača u sredini, RLC, Baka, Fabregas, Barkli ???

Kakvu formaciju bi mi uopÅ¡te igrali 

Posted
Posto ce ipak biti Sarri trener, onda je 100% sigurno da ce biti formacija 4-3-3.

Vezni red bi trebao izgledati ovako Jorginho kao zadnji vezni(plejmejker), Kante kao btb (kao Allan u Napoliju), te jedan Amf kao sto je Hamsik u Napoliju. U slucaju kupovine Golovina siguran sam da bi to on bio, ako vise nikoga ne dovedemo onda vjerujem da bi za tu poziciju najbolje odgovarao RLC ili mozda Barkley, ako ga zadrze u klubu.

Jorginho i Golovin su razliciti tipovi igraca.
Posted

Dobrodošao, mislim da će biti solidno pojačanje, tu u sredini ocekujem jos Golovina i to bi bilo dovoljno, uz to da RLC dobije sansu.

U napadu, Eden te jedan od ova tri spica bi morao odgovarati jebem mu, te se najvise treba bazirati na dovođenje desnog krila te možda desnog beka

Guest ivanovic2
Posted
Igrač je želeo da pređe kod nas, i sa Napolijem i sa njime su dogovoreni uslovi. Međutim, usledio je preokret u poslednji čas. On je završio u Čelsiju i to samo zato što je to bio jedini način da Aurelio de Laurentis izboksuje klauzulu od osam miliona evra za Sarija. To je jako neprofesionalno od njega - rekao je neimenovan izvor iz Mančester Sitija za "Goal.com".
  • 3 weeks later...