Kun Aguer0 Posted July 7, 2018 Report Share Posted July 7, 2018 Kako ce se Pavard prodati dobro posle prvenstva, odlican igrac. Pavarda ili Meuniera za desnog beka obavezno, Äak kontam da bi lakse bilo dovesti Meuniera i iskoristiti maloumnost u Parizu Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Joj kako su englezi odlicno odigrali protiv svedjana. Jednu im mozda priliku dozvolili, ostatak ih silovali. IT'S COMING HOME ! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Kako Hrvatska stoji, da Äujem Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Kako Hrvatska stoji, da Äujem strucnjaci kazu da nece proci grupnu fazu Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Sad Engleska - Hrvatska, meÄ dvije ekipe koje su realno imale lude sreće, ni jedna ni druga ekipa nisu imale joÅ¡ ozbljnog protivnika. Ali stvarno, tko god dobije, doÄi će u finale bez da je igrao protiv i jednog favorita. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted July 8, 2018 Pokretač teme Report Share Posted July 8, 2018 Hrvatska ima srece od prolaska grupne faze, ko god ode u finale od ove dvije ekipe izgubice jer su Francuska i Belgija daleko bolji. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Opet treba reci da i uz prosjecnu igru smo bili bolji od Rusije i opet i s takvom igrom zasluzeno pobjedujemo uz malo srece. To stvarno ohrabruje jer mozemo biti samo bolji. Sto se tice Engleske mislim da su sanse 50-50, ali kad bi obje ekipe recimo bile na svojih 100% mislim da bi hrvatska tu dobila.. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Sreća je sastavni dio sporta, iako nisam ljubitelj Hrvata (ne kao nacije, nego kao fudbalskog tima da ne bi neko pogreÅ¡no razumio) mislim da su je zaslužili tokom proÅ¡losti prije svega jer su ih onomad Turci izbacili, pa ono sa Brazilom prije 12 godina i sliÄno. Srećan žrijeb, ali dobro, to nije palo sa neba već su zaradili dobro odigranom grupnom fazom gdje bi npr. da su bili drugi igrali u potpuno drugom dijelu žrijeba. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted July 8, 2018 Report Share Posted July 8, 2018 Ma nema tu sta mnogo da se palamudi. Portugal je na slican ovakav nacin, s tim da su cak i losije igrali od Hrvatske, uzeo zadnji Euro. Ljudi ce igrati ponovo polufinale SP, pa mi ostali sa Balkana tesko da cemo ikada to dozivjeti u svojim zivotima od nasih reprezentacija a Hrvatska 2 puta u rasponu od 20 godina vec napravila takav uspjeh. Mislim da mnogi nisu svjesni koliko je ovo ogromna stvar.Protiv Engleske jednostavno izici na teren, igrati svoju igru i uzivati u takvoj prilici koja se samo jednom pruza. Pa sta Bog da, a u fudbalu je sve moguce. Bice mi tesko ko god ispadne jer i Englesku gotivim nenormalno, ovaj put vise radi navijaca jer su mi mrski Tottenhamov, Liverpoolov sljam od igraca ali eto. Ipak mozda fudbal dolazi konacno kuci.A s druge strane 2 repke za koje sam od pocetka navijao i isticao da su mi 2 najdraze od preostalih. Stvarno nas ocekuju super polufinala. Uzitak je barem meni potpun i ko god osvoji od ove 4 reprezentacije bice mi drago. Izbaceni su svi cigani i glumci, te prepotentni fudbaleri.Prvenstvo je ekstra.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Bosna bi to mogla napraviti, ali kad pola Bosne ili igra za Hrvatsku ili za Srbiju, a dobar dio za Sloveniju i ostale evropske zemlje. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted July 9, 2018 Pokretač teme Report Share Posted July 9, 2018 Navijao sam za Hrvatsku,ali posle svega i ovih desavanja u Sirokom Brijegu svim svojim bicem cu biti uz Englesku, daj boze da pobijede 10:0 pa nek opet mraka psuje drzavu gdje zive. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Navijao sam za Hrvatsku,ali posle svega i ovih desavanja u Sirokom Brijegu svim svojim bicem cu biti uz Englesku, daj boze da pobijede 10:0 pa nek opet mraka psuje drzavu gdje zive.koga briga za lazne hrvate u hercegovini? Sent from my E6653 using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Navijao sam za Hrvatsku,ali posle svega i ovih desavanja u Sirokom Brijegu svim svojim bicem cu biti uz Englesku, daj boze da pobijede 10:0 pa nek opet mraka psuje drzavu gdje zive. Ti si pravi naivni BoÅ¡njo. Kao eto u 2018. ti otvorene oÄi da ljudi u Å irokom Brijegu ne vole BiH. Nisu je voljeli ni 1991. ni 1993. ni 1995. ni 1998. ni 2001. ni 2004. ni 2008. ni 2010. ni 2012. ni 2015., a ne vole je ni 2018. Kako je meni ovo razmiÅ¡ljanje smijeÅ¡no. Ko da se lik probudio iz zimskog sna. Kako ti Å iroki Brijeg nije smetao do prije 5 dana da navijaÅ¡ za Hrvatsku? Valjda si znao da ljudi tamo ne gotive BiH i da su izrazito desno nastrojeni. Å to nisi tada razmiÅ¡ljao o tome? Valjda si znao sve to. Ili si ti jedan od onih BoÅ¡njaka kojem mediji jednim Älankom isprogramiraju um. Hoću da kažem ljudi valjda koji imaju mozga i svoje "ja" ili su od poÄetka SP-a gotivili Hrvatsku ili je nisu gotivili. Sad odjednom hulja se skupila i navijala neÅ¡to protiv BiH i tebi je to ubilo volju da navijaÅ¡ za RH haha. Eto kao inaÄe su divni Å irokobriježani bili prema Bosni i Hercegovini do juÄer, ali se onda naglo sve promjenilo. koga briga za lazne hrvate u hercegovini? Sent from my E6653 using Tapatalk E ovo ti je Å¡ovinizam, kad nekome ti govoriÅ¡ koje je nacionalnosti i namećeÅ¡ mu a svi znamo da nacionalni pokreti s kraja 19. i na poÄetku 20. stoljeća na Balkanu nisu pratili francuski model nastanka nacije "država=nacija", već da su nacije nastajale na neki drugi naÄin. I sad neko ko je 110 godina Hrvat po nacionalnosti ti ćeÅ¡ se naći u 2018. godini da mu kažeÅ¡ da je lažni Hrvat. Jesu li u Hrvatskoj lažni Srbi? Jesu li u Srbiji i Crnoj Gori (Sandžaku) lažni BoÅ¡njaci? Jesu li na Kosovu lažni Albanci? Jesu li u Makedoniji lažni Albanci? Jesu li u NjemaÄkoj lažni Turci? Jesu li u SlovaÄkoj lažni MaÄ‘ari? ZnaÄi po vama svaka zemlja na svijetu mora biti Äista. Ima li mi iÅ¡ta mrže kad jedna osoba nameće drugoj osobi Å¡ta je zaboravljajuići osnovni princim demokracije i pravo na samoizjaÅ¡njenje pa taman da se neko ko Marsovac izjaÅ¡anjavao to je na nama da se poÅ¡tuje. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 jesu, u samdzaku su samo srbi, nema tamo bosnjaka, pobogu svi su oni s krscanske vjere presli na islamSent from my E6653 using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Navijao sam za Hrvatsku,ali posle svega i ovih desavanja u Sirokom Brijegu svim svojim bicem cu biti uz Englesku, daj boze da pobijede 10:0 pa nek opet mraka psuje drzavu gdje zive. https://www.youtube.com/watch?v=Uian6q982wA Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted July 9, 2018 Pokretač teme Report Share Posted July 9, 2018 TeÅ¡ko onome ko se budi sa mrznjom prema državi u kojoj živi i ostvaruje sva prava. Nisu ovako reagovali samo navijaci Hrvatske iz Sirokog Brijega, takvi su i u Livnu, Vitezu, ŽepÄu, Mostaru. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic2 Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Crnoj Gori (Sandžaku) lažni Bošnjaci? Dosta si pametnih stvari napisao,ali ovo ne razumijem.Sto Crnu Goru nazivas sandzakom ???Slazem se sa ostalim stvarima u potpunosti :) Ja naprimjer navijam za Srbiju,uvijek sam okrenut Srbiji.Ali to ne znaci da ne volim Crnu Goru,ja sam Crnogorac,Crna Gora i Srbija to je jedno.Samo sto je takva politika kod nas da se propagira unistavanje toga.I kada se promijeni zastava,kada se promijeni himna,ja cu ponovo navijati za Crnu Goru,jer to je moja zemlja.Ne voli je ni jedan Montenegrina,musliman i Bosnjak vise od mene.Mene ne pizdi da muslimani u CG navijaju za BosnuNavijam i ja i za Bosnu i za Makedoniju i za Sloveniju,navijam za sve dok ne krenu da ispoljavaju mrznju prema mome narodu.Meni smeta kada eto naprimjer neko iz Bosne navija za Tursku ? Cemu to ?Ja volim Rusiju,ali nikada necu izaci na ulicu posle ruske pobjede da slavim,kao da je moja zemlja pobijedila.TO je meni smijesno,tuzno,zalosno.Ja nikad ljude ne gledam kroz vjeru i naciju,sve dok oni mene ne pocnu gledati tako.I tako svako treba da rezonuje.Mrznja nam nije potrebna.Sta je ona donijela ljudima,sta je donijela generacijama 50o',60',70',nista,pola zivota im je u ratu i u propalim posleratnim drzavama proslo.Treba voljeti,voljeti sve izuzev siptara haha.A i taj Srbin,Bosnjak,Hrvat koji mrzi,da se rodio negdje drugo on bi mrzio to sto sada voli.Tako da ono,zadoje ih politikom,neintelgitne ljude zadoje mrznjom kroz neke price bezvezne.Hocemo li citav zivot jedni drugima da brojimo zrtve?Ne,nema potrebe za tim.Neka se jednom izadje realno sa tim i neka se zavrsi.Necu da citav zivot neko prica o Jasenovcu,Srebrenici i ne znacnim cemu jos.JEbes mrznju jebes sve to.Treba uzivati. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Demokratsko pravo je da navija svatko za koga hoce, ne vidim zasto bi sada svi nasi susjedi morali navijati za nas, niti nas time nesto vrijedaju.. Neka se navija i voli tko hoce, to ne znaci da mrzis onog drugog.. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Ja imam prijatelja koji navija za Italiju i ove nase reprezentacije ga uopste ne zanimaju. Valjda je i on bolestan u mozak. :P Na kraju krajeva za sto bi neko navijao za Celsi kad svako ima neki svoj lokalni klub. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Bez mesanja politike molim lepo. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Bez mesanja politike molim lepo. Na Balkanu je sve politika. :fuhrer: Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Ja otpocetka navijam za Engleze, ne pada mi napamet da navijam za nekoga drugog. Jedino simpatisati Belgiju i tako te drzave, pored Hrvatske i Srbije naravno. BiH da igra protiv Engleza, onda bi bilo drugacije. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Das ist Walter Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Hrvatska je Äasna i lijepa država. Zbog UstaÅ¡a i ustaÅ¡luka u BiH ne treba generalizovati Äastan hrvatski narod i Hevatsku. Pa ni u Hrvatskoj ih ne žele jer znaju kakav je to Å¡ljam.HRVATSKOJ sretno u polufinalu. Zasluženo su tu.Å to se mene tiÄe ja navijam za Belgiju. Naravno, samo zbog Hazarda. Poslije Lamparda, on mi je postao najdraži igraÄ.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Bukvalno ni jedna od ovih selekcija sto su ostale u top 4 mi nije mrska, Belgija zbog naÅ¡ih momaka, Francuska takoÄ‘er dosta igraÄa koji su mi simpatiÄni, Hrvati su nam komÅ¡ije i naravno braća moja Englezi. Nekako iskren da budem kontam da sam najviÅ¡e uz Engleze do kraja Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Bukvalno ni jedna od ovih selekcija sto su ostale u top 4 mi nije mrska, Belgija zbog naÅ¡ih momaka, Francuska takoÄ‘er dosta igraÄa koji su mi simpatiÄni, Hrvati su nam komÅ¡ije i naravno braća moja Englezi. Nekako iskren da budem kontam da sam najviÅ¡e uz Engleze do kraja ma ja tvoja braća englezi, istim pismom piÅ¡ete - latinicom Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts