Jump to content

Matchday 27: WBA (H) 12.2.

Kun Aguer0

Recommended Posts

Vidjecemo na sta ce to liciti. Tottenham dobio u derbiju Arsenala tako da smo pod jos vecim pritiskom. Ne znam zasto opet tekma u ponedjeljak al eto, valjda namjerno da se mogu fokusirati opet na nas. Sto se sastava tice nazad bi trebalo pocet s trojkom Dave-Christensen-Rüdi, u sredini Kante, Drink, Hazard i Willian te naprijed Giroud kakav god da je. Moses i Alonso na bekovima, te nadam se konacno nesto boljoj partiji ekipe.

Ne zanima me toliko rezultat, nego igra ekipe i da vidim Contea kako se ponaša, da li će biti kao prošle sezone ili će biti kao što je Wisey primetio kao da ga autobus pregazio.

Što se tiče rezultata, ako njih ne dobijemo, onda stvarno... a i nekako sam ravnodušan trenutno...

Ne zanima me toliko rezultat, nego igra ekipe i da vidim Contea kako se ponaša, da li će biti kao prošle sezone ili će biti kao što je Wisey primetio kao da ga autobus pregazio.

Što se tiče rezultata, ako njih ne dobijemo, onda stvarno... a i nekako sam ravnodušan trenutno...

Bez pobjede mogu odigrati najbolju utakmicu u istoriji kluba, ispašće na kraju da je kurac, dakle grena moj lijepi, slatki, nećemo toga :P

Bez pobjede od dva tri gola necu ni da pričam, očekujem neke fine rotacije u ekipi tipa bakajoko na tribinama, eventualno Zirkoptera ili Moratu od prve minute

[quote name="grena" post="279361" timestamp="1518281764"] i da vidim Contea kako se ponaša, da li će biti kao prošle sezone ili će biti kao što je Wisey primetio kao da ga autobus pregazio...[/quote] Pa sad ne vjerujem da ce odmah biti kao prosle godine, toliki kontrast ali makar neki mali pomak bi bio ohrabrujuci. Slijedi nam jeben niz utakmica poslije ovog.

Pa sad ne vjerujem da ce odmah biti kao prosle godine, toliki kontrast ali makar neki mali pomak bi bio ohrabrujuci. Slijedi nam jeben niz utakmica poslije ovog.

Slažem se, makar da vidimo naznaku nečega da ide na bolje.

Dobro Diablo malo sam ga preterao :P ali više me zanima hemija, postavka, sastav, način igre.. to me najviše zanima jer po tome se može naslutiti da li idemo na bolje ili sve ide po starom.

Slažem se, makar da vidimo naznaku nečega da ide na bolje.

Dobro Diablo malo sam ga preterao :P ali više me zanima hemija, postavka, sastav, način igre.. to me najviše zanima jer po tome se može naslutiti da li idemo na bolje ili sve ide po starom.

Jesi l' to uzeo Spahine droge pa si pomijesao mene i diabla ili smo samo toliko slični

kako mikelova, baby face, fat fuck kučka može biti slična sa malim napuhanim srbinom jebo te trohljeb

[quote name="Kun Aguer0" post="279382" timestamp="1518350386"] Jesi l' to uzeo Spahine droge pa si pomijesao mene i diabla ili smo samo toliko slični kako mikelova, baby face, fat fuck kučka može biti slična sa malim napuhanim srbinom [u]jebo te trohljeb[/u][/quote]Hahahahahahah pa cojk je ko regal

Trenutno smo pali na 5-tu poziciju na tabeli. Sutra je pod must win utakmica protiv WBA. Nece uopste biti lahko, Pardew ih je digao igracki a fizicki su svakako jedna od spremnijih ekipa u ligi. Ukoliko ne pobjedimo to ce biti definitivno i zadnji udarac za ovu ekipu i Contea i predvidjam posle toga potpuni krah i raspad sistema jer nam ide skroz jeben raspored. 

Kada bi pobjedili sutra WBA, ta pobjeda bi nam mogla ponovo vratiti motiv i zelju a nikada ne znas... mozda bi upravo ovom pobjedom nasli motiv i za ovaj tezak raspored te potencijalnu senzaciju protiv Barselone.

VIdjet cemo, smatram da je sutrasnja utakmica kljuc svega. Sudbina Contea zavisi od ove utakmice kao i sezona Chelsea.

Po Talkchelsea

Ne možemo računati na Moratu i Barkleya. Cristiansen i Alonso su upitni, čeka se zeleno svetlo, ali verovatno pitanje je da li će igrati jer se čuvaju za Barsu... Pedro se oporavio, verovatno će biti na klupi. Možda i prva postava ako budemo igrali sa lažnom devetkom.

Promjena formacije se mora desiti stvarno...najbolje sa 3-5-2 jos da pocnemo protiv WBA

Nemamo jednog napadača kako Bog zapovjeda a ne 2...

To može samo biti 3-5-1-1 tj. da Haze bude iza Žirkoptera al onda opet po krilima ce vjerovatno igrati Wilian i ptica trkačica

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...