Kun Aguer0 Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Tekma je u ponedeljak, tako da, opletimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Vidjecemo na sta ce to liciti. Tottenham dobio u derbiju Arsenala tako da smo pod jos vecim pritiskom. Ne znam zasto opet tekma u ponedjeljak al eto, valjda namjerno da se mogu fokusirati opet na nas. Sto se sastava tice nazad bi trebalo pocet s trojkom Dave-Christensen-Rüdi, u sredini Kante, Drink, Hazard i Willian te naprijed Giroud kakav god da je. Moses i Alonso na bekovima, te nadam se konacno nesto boljoj partiji ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Mislim da Conte ne bi preživio smjenu ukoliko ne dobije ovu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Ne zanima me toliko rezultat, nego igra ekipe i da vidim Contea kako se ponaÅ¡a, da li će biti kao proÅ¡le sezone ili će biti kao Å¡to je Wisey primetio kao da ga autobus pregazio. Å to se tiÄe rezultata, ako njih ne dobijemo, onda stvarno... a i nekako sam ravnoduÅ¡an trenutno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 11, 2018 Pokretač teme Report Share Posted February 11, 2018 Ne zanima me toliko rezultat, nego igra ekipe i da vidim Contea kako se ponaÅ¡a, da li će biti kao proÅ¡le sezone ili će biti kao Å¡to je Wisey primetio kao da ga autobus pregazio. Å to se tiÄe rezultata, ako njih ne dobijemo, onda stvarno... a i nekako sam ravnoduÅ¡an trenutno... Bez pobjede mogu odigrati najbolju utakmicu u istoriji kluba, ispašće na kraju da je kurac, dakle grena moj lijepi, slatki, nećemo toga :P Bez pobjede od dva tri gola necu ni da priÄam, oÄekujem neke fine rotacije u ekipi tipa bakajoko na tribinama, eventualno Zirkoptera ili Moratu od prve minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Samo pobjeda, ovo da bude prekretnica za daljne tekme. Ne zanima me kakva pobjeda, samo neka je pobjeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Slazem se ovaj put s diablom. Sad je trenutno najvaznije da ekipa pobjedi, taman to bilo i sa 1 sutem u okvir gola. Dakle, ekipa je u kanalu i potrebno je po svaku cijenu da se izvuku iz njega sto prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 [quote name="grena" post="279361" timestamp="1518281764"] i da vidim Contea kako se ponaša, da li će biti kao prošle sezone ili će biti kao što je Wisey primetio kao da ga autobus pregazio...[/quote] Pa sad ne vjerujem da ce odmah biti kao prosle godine, toliki kontrast ali makar neki mali pomak bi bio ohrabrujuci. Slijedi nam jeben niz utakmica poslije ovog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 11, 2018 Pokretač teme Report Share Posted February 11, 2018 Pa sad ne vjerujem da ce odmah biti kao prosle godine, toliki kontrast ali makar neki mali pomak bi bio ohrabrujuci. Slijedi nam jeben niz utakmica poslije ovog. Jes vala, jebeno ce biti protiv Hulla :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Pa sad ne vjerujem da ce odmah biti kao prosle godine, toliki kontrast ali makar neki mali pomak bi bio ohrabrujuci. Slijedi nam jeben niz utakmica poslije ovog. Slažem se, makar da vidimo naznaku neÄega da ide na bolje. Dobro Diablo malo sam ga preterao :P ali viÅ¡e me zanima hemija, postavka, sastav, naÄin igre.. to me najviÅ¡e zanima jer po tome se može naslutiti da li idemo na bolje ili sve ide po starom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 11, 2018 Pokretač teme Report Share Posted February 11, 2018 Slažem se, makar da vidimo naznaku neÄega da ide na bolje. Dobro Diablo malo sam ga preterao :P ali viÅ¡e me zanima hemija, postavka, sastav, naÄin igre.. to me najviÅ¡e zanima jer po tome se može naslutiti da li idemo na bolje ili sve ide po starom. Jesi l' to uzeo Spahine droge pa si pomijesao mene i diabla ili smo samo toliko sliÄni kako mikelova, baby face, fat fuck kuÄka može biti sliÄna sa malim napuhanim srbinom jebo te trohljeb Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Pobjeda je pod must, ali vidjet cemo, to sto smo u kanalu ne garantira mi bas pobjedu i da ce ovo biti prekretnica, ali svakako se nadam nekom pomaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 OÄekujem promjenu formacije i pobjedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 [quote name="Kun Aguer0" post="279382" timestamp="1518350386"] Jesi l' to uzeo Spahine droge pa si pomijesao mene i diabla ili smo samo toliko sliÄni kako mikelova, baby face, fat fuck kuÄka može biti sliÄna sa malim napuhanim srbinom [u]jebo te trohljeb[/u][/quote]Hahahahahahah pa cojk je ko regal Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Hahahaba izvini Kune, ubacili mi izgleda nešto u kafu jutros. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Trenutno smo pali na 5-tu poziciju na tabeli. Sutra je pod must win utakmica protiv WBA. Nece uopste biti lahko, Pardew ih je digao igracki a fizicki su svakako jedna od spremnijih ekipa u ligi. Ukoliko ne pobjedimo to ce biti definitivno i zadnji udarac za ovu ekipu i Contea i predvidjam posle toga potpuni krah i raspad sistema jer nam ide skroz jeben raspored. Kada bi pobjedili sutra WBA, ta pobjeda bi nam mogla ponovo vratiti motiv i zelju a nikada ne znas... mozda bi upravo ovom pobjedom nasli motiv i za ovaj tezak raspored te potencijalnu senzaciju protiv Barselone. VIdjet cemo, smatram da je sutrasnja utakmica kljuc svega. Sudbina Contea zavisi od ove utakmice kao i sezona Chelsea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Kako smo prolazili ove sezone protiv ekipa gde su nam već upisani bodovi... Biće borba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Po Talkchelsea Ne možemo raÄunati na Moratu i Barkleya. Cristiansen i Alonso su upitni, Äeka se zeleno svetlo, ali verovatno pitanje je da li će igrati jer se Äuvaju za Barsu... Pedro se oporavio, verovatno će biti na klupi. Možda i prva postava ako budemo igrali sa lažnom devetkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 11, 2018 Pokretač teme Report Share Posted February 11, 2018 Ko da su od papira jebo majku, ubleha Pedro ne igra nikako i odjednom povreda Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Mislim da ce alonso igrati, taman ima da odmara protiv hulla :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gianfranco Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Promjena formacije se mora desiti stvarno...najbolje sa 3-5-2 jos da pocnemo protiv WBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 12, 2018 Pokretač teme Report Share Posted February 12, 2018 Promjena formacije se mora desiti stvarno...najbolje sa 3-5-2 jos da pocnemo protiv WBA Nemamo jednog napadaÄa kako Bog zapovjeda a ne 2... To može samo biti 3-5-1-1 tj. da Haze bude iza Žirkoptera al onda opet po krilima ce vjerovatno igrati Wilian i ptica trkaÄica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 12, 2018 Pokretač teme Report Share Posted February 12, 2018 Nije loÅ¡e, imamo prednost, solidnu igru, mada nas ova stoka polomi. Zabiti odma na pocetku poluvremena gol ili dva da se vade bolji igraci ne bi li ostali citavi za barselonu i mirno privesti utakmicu kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Fina utakmica, rutinska pobjeda,Eden magija, Dave nakon par losijih utakmica pokao svoju doktrinu. Ponovo smo u TOP 4 samo tako da i ostane .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted February 12, 2018 Report Share Posted February 12, 2018 Fina utakmica ali zamazaće mnogima oÄi. Ne može se u top 4 i proći Barcu oslanjajući se samo na Edena... Jer ga je itekako moguće markirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts