chiba Posted June 30, 2017 Report Posted June 30, 2017 http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/603/791/hi-res-f75d2af7e6440d02c3d72f333cb944f4_crop_north.jpg?h=533&w=800&q=70&crop_x=center&crop_y=top Citiraj
diablo_bih Posted June 30, 2017 Report Posted June 30, 2017 Sto si ga stavio u prvi tim, ti k'o da nikad nisi procitao vijest da je neki tamo "potpisao" :D Citiraj
chiba Posted June 30, 2017 Pokretač teme Report Posted June 30, 2017 reko da podelim posao, poÅ¡to sutra oÄekujemo 34243234 pojaÄanja pa ne mogu sve da postignem Citiraj
reLo Posted June 30, 2017 Report Posted June 30, 2017 Ako je Conteova želja, podržavam, jer mu u potpunosti vjerujem. Ali svakako skidam kapu upravi na brzini kojom su dogovorili transfer, jutros osvanula vijest da ga želimo, već veÄeras da je sve gotovo. Citiraj
chiba Posted June 30, 2017 Pokretač teme Report Posted June 30, 2017 jednom i ja da otvorim temu za nekog igraÄa, sva sreća pa sam juÄe pio a danas odmaram Relo sklupÄaj se i plaÄi Chelsea has competed the deal to acquire Antonio Rudiger. The agreement was reached both with Roma and the player, the giallorossi will receive €33 million plus €5 million in bonuses while the defender will sign a five year deal with an annual salary of 4 million pounds a season. The clubs have already exchanged the documents, now Rudiger just needs to take the medical which will likely take place on Monday- the official announcement is expected after that. Citiraj
njuso21 Posted June 30, 2017 Report Posted June 30, 2017 Znaci nista od Virgila, steta. Rudigera ne smatram velikim igracem, ali dobro, ako je CAhill mogao izgledati kao klasni igrac pod palicom Contea, vjerujem da moze i ovaj. Ake se nije smio prodavati, ako se vec dovode ovakvi igraci. Svejedno nek mu je sretno u plavom dresu. Citiraj
chiba Posted June 30, 2017 Pokretač teme Report Posted June 30, 2017 pa ako ti neÅ¡to znaÄi tri razliÄita izvora pominju da je VVD i dalje prva meta onaj matt barlow ga provlaÄi kroz tekst, Matt Law i ovi iz Sky Sport, preciznije jedan od novinara ali mislim da se on poziva na DIMarizija sad Å¡ta se krije iza toga, ne znam tumaÄite kako hoćete, ovaj iz Telegrafa kaže da i dalje imaju planu da dovedu joÅ¡ jednog Å¡topera ali da ne zna niÅ¡ta konkrentno druga stvar, ovaj predsednik Sautemptona je izjavio da je nakon razgovora sa novim trenerom odluÄeno da neće prodavati najbolje igraÄe Citiraj
njuso21 Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 Ma cudno mi je da su ovoliku lovu pukli na Rudigera, to znaci (moje misljenje) da drugi stoper nece doci. Citiraj
diablo_bih Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 Pa nije mnogo 30 mil funti, moze se dovesti jos neki stoper... Samo jos ja u ovo ne vjerujem. Nemoguce da smo u 24 sata rijesili transfer. Citiraj
BT14 Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 38 miliona eura u danaÅ¡nje vrijeme nije puno,ipak je Rudiger mlad igraÄ,samo je pitanje da li je zapravo stvarno dobar. PriÄa se da Rudiger nije Conteova želja,ali neću joÅ¡ da jebem Marini mater,saÄekaću da potvrde joÅ¡ neki izvori. Citiraj
chiba Posted July 1, 2017 Pokretač teme Report Posted July 1, 2017 da nije Konteova želja sigurno Citiraj
Bari Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 Nisam pretjerano impresioniran Rudigerom, da je barem Manolasa bilo lapiti ako već ne može Dijk ali šta je tu je. Citiraj
ja13 Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 Ja mislim da joÅ¡ nismo odustali od VVD-a. Mislim da se ovom kupnjom pokuÅ¡ava sprijeÄit ono na Å¡to smo se proÅ¡lih sezona bunili, da se jednog igraÄa lovi cijeli prijelazni rok i onda na kraju izvisimo. VVD ili neki drugi top stoper će se i dalje pokuÅ¡at dovest, ako uspijemo Rudiger neÄe bit viÅ¡ak, nije puno plaćen, može pokrit i desnog beka i Zouma će vjerojatno na posudbu u tom sluÄaju. Ako ne uspijemo, neÄemo morat ić po punic buy u zadnjim danima već imamo Rudigera (kojega Conte oÄito poznaje i smatra solidnim rjeÅ¡enjim). Citiraj
hamco Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 Ridiger je fizicki i tehnicki predobar stoper. Takticki je mozda na slabijem nivou ali to nije nista cudno s obzirom da je igrao u Romi. Conte ce i to dodatno usavrsiti, i plus lik je mlad, sve u svemu po meni veoma dobar igrac. Igrom i dugog koraka podsjeca na Lucia iz Bajerna. Gledam Romu non stop i on je njihov najboljo odbrambeni igrac bez dileme. https://youtu.be/tU4-7TdzMnE Citiraj
chiba Posted July 1, 2017 Pokretač teme Report Posted July 1, 2017 kako se Äita ovo njegovo prezime ? Citiraj
klicko Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 Ridiger kako se Äita ovo njegovo prezime ? Citiraj
Igi Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 kako se Äita ovo njegovo prezime ? Na starom dobrom germanosrpskom, njegovo bi se prezime transkribovalo kao Ridiger. Ne znam da li se sećate, ali proÅ¡le godine se klub prvo povezivao sa njim, i to pre Evropskog prvenstva, pisalo se da je blizu realizacije, a onda se povredio i tada su poÄele priÄe za Koulibalyja. Citiraj
Zemo Posted July 1, 2017 Report Posted July 1, 2017 Nisam sretan ocekivao sam Van Dijka, ali sta je tu je bolje i njega nego vuci se citav prelazni rok sa Sautemptonom kao sa Napoliem oko Kulibalya. Citiraj
chiba Posted July 2, 2017 Pokretač teme Report Posted July 2, 2017 za 40 minuta poÄinje utakmica protiv ÄŒilea pridružite nam se podržimo naÅ¡eg bol plejing Å¡topera Citiraj
njuso21 Posted July 2, 2017 Report Posted July 2, 2017 I kako ti je odigrao prvo poluvrijeme? Meni je dobar bio, nista posebno, ali dobar, solidan. Citiraj
chiba Posted July 2, 2017 Pokretač teme Report Posted July 2, 2017 ne bih da komentariÅ¡em na osnovu 45min a Romu sam ruku na srce gledao samo u onom dvomeÄu protiv Liona Citiraj
Igi Posted July 2, 2017 Report Posted July 2, 2017 Gledam kako kako trÄi i kako se kreće, toliko trapavo to izgleda da mi se Äini kao da će se sruÅ¡i svakim korakom koji napravi. Citiraj
drogba 11 Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Gledam kako kako trÄi i kako se kreće, toliko trapavo to izgleda da mi se Äini kao da će se sruÅ¡i svakim korakom koji napravi. ista stvar je i meni zapela za oko već davnih dana, a posebno sam ga zumirao sad na kupu konfederacija uslijed tih povezivanja s chelseajem.. je on jak i moćan u duelu i skoku, ide onako rezolutno al brate ako je on upgrade Å¡to se tiÄe tehnike i kontrole lopte u odnosu na zoumu onda stvarno.. frajer ko pijani noj po terenu... razguli Citiraj
chelsea4evercr Posted July 9, 2017 Report Posted July 9, 2017 Eto dolazi nan on prosa ljecnicki ceka se potpis Citiraj
Recommended Posts