Jump to content

Tiemoue Bakayoko (2017-2023, 29 nastupa)

reLo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Tesko ce biti prodati tu panjinu za one pare sto se spominju. Mozda Milan jes propo ali vidjece i oni sta je Bakayoko kad im godinu dana bude tu. Jbg da smo ikako mogli uglaviti obavezni otkup, al de hajd i ovo je dobro.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sve je u pravu Gattuso, samo sto to ovaj nece nikad nauciti. Tip je zalutao na ovaj nivo profesionalnog fudbala. Mojtene mi sad pricati da je u Monacu igrao nesto, kad je nekoliko nas upozoravalo da je igrac macak u vreci.

S 23-4 godine igra ko dijete od 10 godina kad ne zna jos sirinu terena pa samo trci i vraca loptu u istu stranu s koje mu je dosla, odigrava samo iz prve i to nazad ili tamo gdje okrenut, znaci to se u pjetlicima uci pogotovo vezni igraci. Primanje lopte, polozaj tijela, pregled igre i igraca, koordinacija pa onda tek idu pasovi dugi, srednji, kratki itd.. Svako ko se iole bavio fudbalom zna. Bio tu Gattuso il ne bio svejedno je, jednostavno vidis da momak ne zna niti moze. Ako ga nekom utopimo i vratimo bar 40% od one sulude cifre koju smo ga platili to bi bio jack pot veci od prodaje Oscara ludim Kinezima.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

U Monaku je igrao veznog, trega ga isprobati na toj poziciji tad je pruzao najbolje partije i setite se onih njegovih pola sata prosle godine protiv Lestera na debiju tad je bio pokidao samo mu treba verovati i povratice formu iz te utakmice

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Hvale ga da se preporodio u Milanu. Ne pratim ih, ali je li moguće da onakva panjina kako je igrao kod nas, sada razvaljuje tamo?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

zar je tesko se nametnuti u milanu i seriji a? pogledaj neke njegove kompilacije, nista posebno, idealan za italije, nista vise

ja ga ne bih vracao, nekako im ga tusnuti

Hvale ga da se preporodio u Milanu. Ne pratim ih, ali je li moguće da onakva panjina kako je igrao kod nas, sada razvaljuje tamo?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nije nemoguce, ja kada sam gledao, kretao se k'o lijena krava sa passom nepreciznim. Ipak je on znao igrati fudbala u Monacu, samo se sad prisjeca.

• 2 months later...
  • reLo changed the title to Tiemoue Bakayoko (2017-2023, 29 nastupa)