Wisey Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Ja igracine :D Evo jedno pitanje, jeste li ikada gledali gori nastup jednog igraca Chelseaja od ovog veceras sto je Bakayoko pokazao? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Ja igracine :D Evo jedno pitanje, jeste li ikada gledali gori nastup jednog igraca Chelseaja od ovog veceras sto je Bakayoko pokazao? Nikad u zivotu, neko da me ovoliko ispizdi za nepunih pola sata, ni blizu. Pojedinci su uspjeli za 90 minuta ali za pola sata niko. Jednostavno taraba od igraÄa Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Das ist Walter Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Imali smo raznoraznih pingvina od Marina, Benayouna, Manicea, Sidwela, Del Horna, Boulahrouza, Ben Haima ali ovaj kralj svih debila koji su igralo za Chelsea. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Imali smo raznoraznih pingvina od Marina, Benayouna, Manicea, Sidwela, Del Horna, Boulahrouza, Ben Haima ali ovaj kralj svih debila koji su igralo za Chelsea. Nemoj vrijedjati pomenute igrace i porediti ih sa ovim dinosaurusom. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Realno svi odigrali svoje i dali sta se od njih ocekivalo i plaćeni neku siću Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Jebo li ti pas mater još jednom Razapet na drustvenim mrežama, mislim da ne smije pogledat u telefon smece raspalo Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Das ist Walter Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Sad konacno Conte moze poceti utakmicu bez pocetnicke greske i konacno uvidjeti kako je lijepo igrati bez ovog igraca.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=mm6CWMSL5x0 Å ta je govorio Makalele o Bakayoku prije prelaska u Chelsea Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Zaslužuje da dobije MOTOM danas jer je izasao u 45. minuti Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Tacno lik izgleda ko da je dobio negdje na nagradnoj igri da moze zaigrati sa profesionalnim fudbalerima. Ko u Americi ono kad izaberu iz publike nekog. Boze, ne znam dal sam ikad gledao losijeg igraca u Celziju. Ko je ovo doveo i to jos platio 40 miliona, treba ga za jaja objesiti ispred Bridgea. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Ko je ovo doveo i to jos platio 40 miliona, treba ga za jaja objesiti ispred Bridgea. Isti oni koji su doveli Moratu za 70 mil pored drugih kandidata, isti oni koji su prodali KDB-a, Salaha, Lukakua. Naša Uprava je debilana. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 KDB-a, Lukakua i Salaha je prodao Mou, da ih je on htio u ekipi ne bih uprava prodala. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Slažem se sa ja13. Jedina debilana je ispao Mourinho. Lik je sve njih prodao i još ostavio Oscara u klubu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted March 19, 2018 Pokretač teme Report Share Posted March 19, 2018 Panj neviÄ‘eni. Loptu on ne zna dodat Äovjeku koji je 2 metra od njega. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted April 28, 2018 Report Share Posted April 28, 2018 Ne vrijedi ni jednog jedinog penija. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 Bas je veliki promasaj.Zaista nije los igrac, ko je gledai Monaco one sezone zna o cemu pricam. Kao da ga je pritisak pojeo, nemoguce da je preko noci zaboravio dodati pas na tri metra. Nova liga, novo okruzenje, novi stil igre koji se bas mnogo razlikuje od onoga sto je igrao u Monacu. Odigrao je par dobrih utakmica (danas je protiv Manchestera bio medju boljima). Ja bi mu dao jos jednu sansu, to jest ostavio ga u timu, mislim da ce biti mnogo bolji nego ove sezone. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 Odlican bio protiv Uniteda. Ima kuveta u njemu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted May 20, 2018 Report Share Posted May 20, 2018 Bice od ovog igraÄa nesto iduce sezone, mnogo je bolji naspram pocetka sezone. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 https://twitter.com/coIkett/status/1023285844977827841?s=19 Prodat il' posudit nekome. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Sto vise gledam ovog "igraca" sve kontam da je skrivena kamera i da ce neko samo izici i reci zajebavamo se decki.. Kako li je ovaj uopce zalutao u profesionalni fudbal, kamoli dovde dosao.. Ne zelim vjerovati u neke teorije zavjere al mi je prosto nevjerovatno da iko ista vidi u ovom balvanu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Ne znam vise, nisam pametan, covjek je pokazao neke tekme da je sasvim dobar, ali mnoge da je vise da prodaje naocale po plazama. Ako se ne popravi, a pokazuje da nece se popraviti, onda je najbolje utopiti ga nekim debilima kao Interu, Milanu i tako tim klubovima. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Ma ovo prodati, doci ces u situaciju kad svi uvaljuju igrace za 40-50 miliona minimalno, a za ovog neces moci dobiti ni 20 miliona kako treba. Ne znam koji kurac ga uopste gura. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Zato jer je u Monacu bio odliÄan, nije bezveze dodveden, a Å¡ta mu se desi u meÄ‘uvremenu tko zna... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Kakvo drvo jebem ti krv, pa ovaj bi u Premier ligi BiH bio prosjecan igrac. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Ne bi, on je bas za ovu kobila ligu, da udara po blatu stadiona krupe i tako tih ekipa. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts