Jump to content

Tiemoue Bakayoko (2017-2023, 29 nastupa)

reLo

Recommended Posts

Samo što se činio dobar kad je dolazio, mislili su svi da će biti pravi razbijač na sredini ali on obični balvan. Jedan od najgorih igraca ikad

Ne razumem kako se to dešava, važio je za dobrog igraca u Francuskoj, a onda je u Chelseaju izgledao kao da je potpuno zalutao, kao da je došao iz Radničkog iz Kragujevca...

Ne razumem kako se to dešava, važio je za dobrog igraca u Francuskoj, a onda je u Chelseaju izgledao kao da je potpuno zalutao, kao da je došao iz Radničkog iz Kragujevca...

Ja sam vazda govorio da iz Francuske samo crnce treba uzimati, medjutim ovaj lik nije balvan, ovo je fudbalska prevara

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Kovacica niko nije zeleo nakon Sarrijeve sezone i govorilo se da su u upravi retardi ako ga kupe.

Ne mozes to koristiti kao argument jer je to individualna stvar i razlikuje se od osobe do osobe. Nema garancija za to da ce Bakajoko uspeti samo zbog toga Å¡to Kova jeste.
Kao dokaz prilazem to da posle dolaska iz Monako Baka nigde, sem mozda kratkog perioda u Milanu nije pokazao ništa.

Jesi ozbiljan Igi, poredis Kovu i Bakayoka??????????

Pa i Kovacic je u prvoj sezoni dozivljavao slicne komentare kao Bakayoko, samo kazem. :D

http://chelseabalkan.com/index.php?showtopic=1101&page=8

Evo npr. na ovoj stranici gde se prica da je Bakayoko licno Messi za Kovacica, kao i da je totalno beskoristan igrac. :D

Samo kazem. :D

Ne mozes to koristiti kao argument jer je to individualna stvar i razlikuje se od osobe do osobe. Nema garancija za to da ce Bakajoko uspeti samo zbog toga Å¡to Kova jeste.
Kao dokaz prilazem to da posle dolaska iz Monako Baka nigde, sem mozda kratkog perioda u Milanu nije pokazao ništa.

Pa nema garancije, ali ono, trenutna opcija je nadati se najboljem sa pass masterom, nemamo bas takvog igraca u timu, ali da nema garancije nema, mislim da je kod njega verovatno problem u glavi.

Pa i Kovacic je u prvoj sezoni dozivljavao slicne komentare kao Bakayoko, samo kazem. :D

http://chelseabalkan.com/index.php?showtopic=1101&page=8

Evo npr. na ovoj stranici gde se prica da je Bakayoko licno Messi za Kovacica, kao i da je totalno beskoristan igrac. :D

Samo kazem. :D

Ako si našao na Diabla da se pozivas banuj se sam :D

Pa ne znam jesi li gledao te utakmice dok je Bakayoko na terenu bio jer inace ne bi to ni u ludilu poredio. Ljudi su najvise tada frustrirani Kovacicem bili jer se vidjelo koliko moze, koliko na momente pokazuje talenta ali ne konstantno. I naravno promjenom trenera je prodisao, stabilizirao se malo i odigrao odlicnu sezonu.

Ja bih volio da se Bakayoko negdje snadje, nije los momak onako na prvu ali je brate zalutao na ovaj nivo profesionalnog fudbala.

Secam se, imao je vrlo dobre utakmice, ali se vise pamti po negativnom naravno, kao ono kad je dobio crveni protiv Watforda cini mi se. A sto se Kovacica tice, ne bih rekao da je zato sto su ljudi videli potencijal, ali to je stvar percepcije, sad kad se ispostavilo da nije tolko los. :D

Svakako, sigurno nece ostatati, ali nije ni kao da bismo imali sta da izgubimo da ostane, s obzirom da nece niko vise doci.