Adi Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Može on u Francuskoj za bilo koji klub igrati, samo ne znam ima li ijedan para da to plati. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Samo Å¡to se Äinio dobar kad je dolazio, mislili su svi da će biti pravi razbijaÄ na sredini ali on obiÄni balvan. Jedan od najgorih igraca ikad Ne razumem kako se to deÅ¡ava, važio je za dobrog igraca u Francuskoj, a onda je u Chelseaju izgledao kao da je potpuno zalutao, kao da je doÅ¡ao iz RadniÄkog iz Kragujevca... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Može on u Francuskoj za bilo koji klub igrati, samo ne znam ima li ijedan para da to plati.ima PSG Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 ima PSG PSG i ostali klubovi nisu ista liga, ovi su liga za sebe Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 Ne razumem kako se to deÅ¡ava, važio je za dobrog igraca u Francuskoj, a onda je u Chelseaju izgledao kao da je potpuno zalutao, kao da je doÅ¡ao iz RadniÄkog iz Kragujevca... Ja sam vazda govorio da iz Francuske samo crnce treba uzimati, medjutim ovaj lik nije balvan, ovo je fudbalska prevara Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 8, 2020 Report Share Posted August 8, 2020 Problem kod ovoga balvana je primarno plata. Naime ima klubova koji bi dali 20+ miliona za njega ali problem su njegova primanja. 6.5m po sezoni cini mi se... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 9, 2020 Report Share Posted August 9, 2020 Navodno bi pristao da mu se plata prepolovi samo da ode u Milan ili bilo gdje. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted September 19, 2020 Report Share Posted September 19, 2020 ako je istina, cak real madrid zainteresovan za ovu bukovinu https://sempremilan.com/report-milan-stunned-as-chelsea-midfielder-could-complete-real-madrid-move-next-week/amp mada je izvor nikakav, al daj samo nek se povezuje s bilo s kim. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
apeiron Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Ide u Napoli, godinu dana posudba i vraca se, ništa više. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 4.5 miliona funti dobili, ne znam koliko ugovora ima, da ga je prodati sljedeće sezone bar za 20ak milki. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Bolje išta nego ništa, makar su se njegove plate otarasili i to je nešto, sa druge strane ako bude dobar u Napoliju i Italiji sigurno će se moći izvući neke pare za njega a poznato je da flopovi u engleskoj blistaju u seriji a Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 A sto ga ne bismo vratili da probamo opet, mozda bude bas dobar da se ne puknu silni novci za Ricea ili Parteya :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 A sto ga ne bismo vratili da probamo opet, mozda bude bas dobar da se ne puknu silni novci za Ricea ili Parteya :D Čorba koja ne valja prvi put još je gora kad se podgreva. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Čorba koja ne valja prvi put još je gora kad se podgreva. Kovacica niko nije zeleo nakon Sarrijeve sezone i govorilo se da su u upravi retardi ako ga kupe. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Jesi ozbiljan Igi, poredis Kovu i Bakayoka?????????? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Kovacica niko nije zeleo nakon Sarrijeve sezone i govorilo se da su u upravi retardi ako ga kupe. Ne mozes to koristiti kao argument jer je to individualna stvar i razlikuje se od osobe do osobe. Nema garancija za to da ce Bakajoko uspeti samo zbog toga što Kova jeste. Kao dokaz prilazem to da posle dolaska iz Monako Baka nigde, sem mozda kratkog perioda u Milanu nije pokazao ništa. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Jesi ozbiljan Igi, poredis Kovu i Bakayoka?????????? Pa i Kovacic je u prvoj sezoni dozivljavao slicne komentare kao Bakayoko, samo kazem. :D http://chelseabalkan.com/index.php?showtopic=1101&page=8 Evo npr. na ovoj stranici gde se prica da je Bakayoko licno Messi za Kovacica, kao i da je totalno beskoristan igrac. :D Samo kazem. :D Ne mozes to koristiti kao argument jer je to individualna stvar i razlikuje se od osobe do osobe. Nema garancija za to da ce Bakajoko uspeti samo zbog toga što Kova jeste. Kao dokaz prilazem to da posle dolaska iz Monako Baka nigde, sem mozda kratkog perioda u Milanu nije pokazao ništa. Pa nema garancije, ali ono, trenutna opcija je nadati se najboljem sa pass masterom, nemamo bas takvog igraca u timu, ali da nema garancije nema, mislim da je kod njega verovatno problem u glavi. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Pa i Kovacic je u prvoj sezoni dozivljavao slicne komentare kao Bakayoko, samo kazem. :D http://chelseabalkan.com/index.php?showtopic=1101&page=8 Evo npr. na ovoj stranici gde se prica da je Bakayoko licno Messi za Kovacica, kao i da je totalno beskoristan igrac. :D Samo kazem. :D Ako si našao na Diabla da se pozivas banuj se sam :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Ako si našao na Diabla da se pozivas banuj se sam :D Nije samo diablo :D A nemam moc ni da promenim nick, kako cu da se banujem. :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Pa ne znam jesi li gledao te utakmice dok je Bakayoko na terenu bio jer inace ne bi to ni u ludilu poredio. Ljudi su najvise tada frustrirani Kovacicem bili jer se vidjelo koliko moze, koliko na momente pokazuje talenta ali ne konstantno. I naravno promjenom trenera je prodisao, stabilizirao se malo i odigrao odlicnu sezonu. Ja bih volio da se Bakayoko negdje snadje, nije los momak onako na prvu ali je brate zalutao na ovaj nivo profesionalnog fudbala. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Secam se, imao je vrlo dobre utakmice, ali se vise pamti po negativnom naravno, kao ono kad je dobio crveni protiv Watforda cini mi se. A sto se Kovacica tice, ne bih rekao da je zato sto su ljudi videli potencijal, ali to je stvar percepcije, sad kad se ispostavilo da nije tolko los. :D Svakako, sigurno nece ostatati, ali nije ni kao da bismo imali sta da izgubimo da ostane, s obzirom da nece niko vise doci. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Pa ko nije vidio u jednom Kovacicu talent i potencijal taj dvije ciste o fudbalu nema Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Vidio se talenat, ali se vidio u Interu. Nećemo sad glumiti babe vange kad je kod nas tu sezonu bio sterilan i izgubljen da je to bilo nenormalno. Prelistajte malo unazad temu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Bakayoko je bio odlican u Milanu, najbolji njihov igrac tu sezonu. Na kraju se nesto posvadjao sa trenerom ili sta vec pa ga nisu otkupili. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Ma sirov ko bukva. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts