reLo Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 https://twitter.com/GuillemBalague/status/844232084864581634 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 blage veze nemam odakle je sad ovaj iskoÄio, ne sećam se da je neÅ¡to javljao za nas nekad, jedino mi pada na pamet ona vanserijska glupost kad je tvrdio da smo spremni da prodamo Azpilkuetu za neke smeÅ¡ne pare letos za one koji nisu upućeni, lik je saradnik Skaja, pokriva Primeru , tzv. struÄnjak za prilike u Å paniji mislim povezujemo se sa njim 100% ali na ostrvu joÅ¡ niko nije preneo da je "deal done", tako da kontam, ako je neÅ¡to procurelo, nije sa "naÅ¡e" strane mogo bih da dodam joÅ¡ i da je neki novinar iz Francuske pre par dana javio da smo prvi u redu za njega evo i na WAGNH isti komentar kao i kod mene https://twitter.com/WAGNH_CFC/status/844243907177304066 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Kad vidiÅ¡ ovo da je igraÄ "agreed personal terms", a klub joÅ¡ nije ni poslao ponudu, znaÅ¡ da Älanak nema veze sa mozgom. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Nisam nesto odusevljen ovim potezom, ali svakako je upgrade u odnosu na Matica. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 nevezano za ovog lika, to je pozicija koju po mom miÅ¡ljenju treba prvo reÅ¡iti, sve ostalo nekako Å¡ljaka ali u teoriji nam ovakav igraÄ fali da bi mogli da se izborimo sa Totenhemom i Liverpulom i ako dodje onda se otvara problem Matića, kako njega ubediti da ostane u klubu liÄno, žao mi je zato Å¡to za godinu dana nije probao sa Loftusom ali Å¡ta sad da radim, ne mogu vene zbog toga da seÄem Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted March 21, 2017 Pokretač teme Report Share Posted March 21, 2017 Chelsea offered 38 million (+5 bonus) to Monaco for Bakayoko. #CFC [L'Equipe] Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 samo ne znam Å¡ta se Murinjo trpa oko njega, ah da, treba mu neko da trÄi za Pogija Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 nevezano za ovog lika, to je pozicija koju po mom miÅ¡ljenju treba prvo reÅ¡iti, sve ostalo nekako Å¡ljaka ali u teoriji nam ovakav igraÄ fali da bi mogli da se izborimo sa Totenhemom i Liverpulom i ako dodje onda se otvara problem Matića, kako njega ubediti da ostane u klubu liÄno, žao mi je zato Å¡to za godinu dana nije probao sa Loftusom ali Å¡ta sad da radim, ne mogu vene zbog toga da seÄem Nece Matic ostati ako ovoga dovedu, a nema ni razloga da sjedi na klupi jer ima dosta klubova gdje moze igrati u prvih 11. Nisam upucen u kvalitete ovog igraca ali cifra je prilicno velika, za te se pare mozda mogao Nainggolan dovesti. PS. kada smo vec kod Monaca, nije mi jasno zasto tamo ne saljemo mlade igrace jer cini se kao idealna sredina za razvoj Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Neće Roma da proda i neće Radja da dodje, mislim da smo već postali o tome, ako nismo evo sad kažem da su nas već 3-4x odbijali... druga stvar, imali smo igraÄa na pozajmicu u Monaku, Äak je i igrao fino dok se nije teže povredio ali ZAÅ TO bi se Monako mlatio sa nama, ljudi igraju LÅ , bore se za prvo mesto u domaćem Å¡ampionatu, nema razloga da razvijaju igraÄe koje sami ne mogu da unovÄe Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 evo sad sam naÅ¡o originalan tvit, to je isti lik koji je javio pre par dana za nas https://twitter.com/LatourBertrand/status/844235673838239744 samo Å¡to je meni nepoznat pa zato nisam postao a nije javio neÅ¡to Å¡to već nije poznato sad to mora da se Äeka da neko na stranim forumima ili na SW kaže dal ovaj valja neÅ¡to ili ne, tako su za Le Parisian (il kako već) istakli da ne kaÄe bilo kakve vesti(za Kantea da je zavrÅ¡eno) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Jel gledao tko ovog lika? Kakav je? Koji je tip igraÄa? Kakva mu je igra s loptom? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Igra nesto slicno kao i Matic, s tim da je dosta agilniji i tehnicki spretniji. Napadacki nije nesto pretjerano koristan, ali svakako upgrade u odnosu na Matica. Ima sasvim solidnu kontrolu lopte za svoju visinu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Neće Roma da proda i neće Radja da dodje, mislim da smo već postali o tome, ako nismo evo sad kažem da su nas već 3-4x odbijali... https://youtu.be/sQxlJSHVmTk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Fali mu sunca u Londonu jbg :D Al lud je lik, zanimljiv skroz i strasan igrac Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 ÄŒoveÄe, Å¡ta je sa ovim savremenim fudbalerima manekenÄićima, smeta mu vreme u Londonu, pokvasiće mu se ververica na glavi, skinuće mu se tetovažica ako ukliza po mokrom terenu, beži sa takvim igraÄima. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 reko je za sunce kad su ga pitali po 40x pa Å¡ta Äovek viÅ¡e da kaže Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 ÄŒoveÄe, Å¡ta je sa ovim savremenim fudbalerima manekenÄićima, smeta mu vreme u Londonu, pokvasiće mu se ververica na glavi, skinuće mu se tetovažica ako ukliza po mokrom terenu, beži sa takvim igraÄima. Pa masu ljudi s mediterana ne želi ić s mediterana baÅ¡ zbog klime, nije tu niÅ¡ta Äudno, kad se navikneÅ¡ na sunce i vrućinu ovdje nije se lako preselit u takve zemlje, iako je meni na otoku skroz ok klima, ali razumijem ljude kojima nije... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Nece Matic ostati ako ovoga dovedu, a nema ni razloga da sjedi na klupi jer ima dosta klubova gdje moze igrati u prvih 11. Negdje sam Äitao da će Barcelona krenuti po njega ako ne uspiju dovesti svoju primarnu metu. Ne znam, ne mogu na osnovu 6-7 utakmica koje sam pogledao steći dojam kakav je igraÄ. Nisam stekao dojam da je neki kreativac,naprotiv. LiÄno bi viÅ¡e volio igraÄa kao Verratija. Ako doÄ‘e ovaj da li bismo mogli zaigrati u formaciji 3-5-2, Alonso--Bakayoko--CESC--Kante--Moses? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 neće igrati 3-5-2 sve dok je Azar u klubu, planirao je samo 4-2-4,, kako god okreneÅ¡, on je te formacije pominjao u kontekstu da mu napred igraju dva jaka napadaÄa, zato je i smarao da mu se dovede pored Koste joÅ¡ jedan kapitalac u toj 4-2-4 bi Azar igrao po strani(krilo), ovaj ako dodje, samo upada namesto Matića i to je cela filozofija Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 https://twitter.com/mattspiro/status/858224910770032640 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzan Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Opaaa, lijepe vijesti bgm. A i ovo za Silvu da hoce nasi pokusat, uff Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted May 10, 2017 Report Share Posted May 10, 2017 :fantom: Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 110% proveren izvor https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/865588907718660097 S Monaco’s 22-year-old central midfielder Tiemoué Bakayoko appears poised to leave the club this summer, with four major clubs currently in active discussions with the player’s entourage, according to RMC. The four sides are Chelsea and Manchester United, who have been in the race for the player from the very start, and PSG and Liverpool, who have initiated talks in recent week’s with the former Rennes man’s entourage. All four sides are in continuous talks for the player, however the two sides who currently lead the race are Manchester United and Chelsea. José Mourinho and Antonio Conte have both made Bakayoko a summer transfer window priority. Liverpool and Jürgen Klopp appreciate the player’s style, with PSG having also positioned themselves. Chelsea are preparing a €45m offer for Bakayoko which they are expected to lodge imminently. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Valjda ce prihvatiti 45 mil... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted May 19, 2017 Report Share Posted May 19, 2017 Mnogo je kume, za brzu verziju Matica... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts