Spaha Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 bili su i ostali katastrofa, u prvom poluvremenu djelovali ko djeca skupljena sa ulice. koliko ih je bayern pojeo, nisu znali sastaviti dva pasa a da ne izgube loptu, bayern vecinu vremena proveo na nasoj polovici, uz to zabili 3 lijepa gola. kako god, michu mi je bolje rjesenje za prvog napadaca, morata moze uskociti kao zamjena, no nek se takmiÄe, pa neka bolji bude u prvoj postavi, samo da konte jebem mu talijanski zenski rod, ne zapne za jednog napadaca kao prosle sezone za kostu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea4evercr Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 Kako se odvalia smijat morati kad je falia penal nie to zdravo u momcadi imat takvu atmosferu.... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Dobar je Bacuai igrac, ali nista vise od toga. Njegova sva igra se svodi na to da loptu prima u noge okgrenut ledjima i da nakon toga ostavi loptu suigracima ili da pokusa nesto sam izmajmunisati. Nazalost, on nije Drogba, niti ce ikada biti da mu se igra svodi na to. Ono sto po meni svaki napadac treba imati ukoliko nije tehnicki mnogo jak, jeste utrcavanja u prazan prostor, odvlacenje i stvaranje prostora svojim suigracima koji bi iz drugog plana mogli nanjeti stete protivniku. On to radi ponekad, skoro pa nikako. Mozemo pljuvati po Costi, da je cigan, cigan je. Nije ni zasluzio da igra u ovom klubu nakon svih desavanja. Ali Michy nije Costi ni do koljena, koliko god Costa trapavo izgledao sa loptom, on je imao ono nesto sto Michy nikad nece imati. A bojim se i Morata, ali pricekajmo jos malo za ovog drugog. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Meni on nije nikakav igraÄ, dao je sad par golova na pripremama, ali nista posebno, vise je imao sreće nego pameti. .. Ko ha dovede nije mi jasno. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Meni on nije nikakav igraÄ, dao je sad par golova na pripremama, ali nista posebno, vise je imao sreće nego pameti. .. Ko ha dovede nije mi jasno.40 miliona i on. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Ah, klasicna prica za Batshuayija na Chelseajevim forumima otkakio je dosao. Prvo prica kako treba da dobije priliku da pokaze sta zna, pa ako da gol, onda je odlican, treba Conte vise prilika da mu daje, ne zasluzuje da sedi na klupi, ne razumeju zasto ga Conte ne gotivi. Onda kad ponovo dobije priliku i ne da gol, onda dokazuje zasto je neko drugi ispred njega, onda je nikakav igrac, psujE se majkA onome koji ga je doveo bez saglasnosti trenera. I tako iznova i iznova. Bats je talentovaniji fudbaler od Coste, i uveren sam da moze mnogo toga da pruzi i da uz adekvatan rad moze postati jos bolji napadac. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Ja ga nisam nigdje hvalio, po meni nikakvu igru nema, halav je i hoće sve sam da uradi, a nema snagu, a ni tehniku na zavidnom nivou. O talentima koji su proÅ¡li kroz Chelsea nema potrebe priÄati, imali smo preko 80 talenata na pozajmicama od Spanije do Rusije, talenata nam ne manjka, fali nam igraÄa. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Dobro kaže, pusti ti talent pa jel ti vidiÅ¡ njega malo kako igra, realno dao gol ili ne meni je ista slika o njemu, katastrofalan u duelima, nema utrÄavanja iza obrane ili nekih pokuÅ¡aja, jednostavno costa i on su nebo i zemlja, nemojte biti smijeÅ¡ni i usporeÄ‘ivati njihov kvalitet samo zato Å¡to ste bijesni na costu Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Ja sam to znao i bio sam protiv njegovog dolaska jos prosle sezone. Chelsea i Marseile nisu isto, Engleska i Francuska nisu isto. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Ja sam to znao i bio sam protiv njegovog dolaska jos prosle sezone. Chelsea i Marseile nisu isto, Engleska i Francuska nisu isto.Jok, samo sto je najbolji napadac u historiji kluba dosao upravo iz Marseilla i Francuske. To je bezveze prica. Batsov je problem sto je previs statican, samo ceka loptu u noge okrenut ledjima, ne otvara prostor i ne krece se dovoljno. Nije mi jasno zasto to radi pogotovo kad skontas da nije na taj nacin igrao dok je bio u Marseilleu. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Jok, samo sto je najbolji napadac u historiji kluba dosao upravo iz Marseilla i Francuske. To je bezveze prica. Batsov je problem sto je previs statican, samo ceka loptu u noge okrenut ledjima, ne otvara prostor i ne krece se dovoljno. Nije mi jasno zasto to radi pogotovo kad skontas da nije na taj nacin igrao dok je bio u Marseilleu. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkNisi ti skontao sta je bila poenta moje price. Nije mjerilo ono sto je on pokazivao u Marseilu da ce on to pokazati i u Chelseaju. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Mislim da ce imati šanse ove godine, videcemo ga. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Sjajan u pripremama, ali eto nakon jedne lose tekme ti dodje zemo i ekipa kazu da ne valja. Dobro, to se ocekuje od nasih forumasa, isto je tako i kada diego ne zabije, odmah debil igrac ovo ono. Zemi napadac bi bio dobar samo ako zabija min 1 gol po tekmi. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Ne seri Diablo, ja sam jasan sta mislim o Batsuayiu i necu promijeniti svoje misljenje. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Pa ne moras ti mjenjati misljenje, covjek je zabio golova, a dobio minuta na kapaljku, ima sigurno najbolji goal ratio. Onda sada i u predsezoni je zabio mnogo golova i to sjajnih. Ne vidim razloga da se nipodastava, kada bas dobro igra momak, koji je pravo mlad, uz to i iskoristava i proljeva svaku kap znoja za ekipu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Koliko god mi bio drag treba biti realan i priznati da je Michy daleko od prvog napadaÄa. Danas i protiv Arsenala niÅ¡ta, apsolutno niÅ¡ta dobro nije uradio. Mora ovo mnogo bolje. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Ovaj je uspio odigrati gore i od onih Costinih partija u drugom dijelu prosle sezone. Statican, nikakva kretnja, nikakva otvaranja prostora a i kad mu odigraju loptu u noge ne zna je ustopati. E moj sine nista od tebe ako tako nastavis. Navijao sam da mudaju sansu i dobija je ali pokazao da je totalno nedorastao ovom nivou fudbala. Conte da je gurnuo Moratu od prve minute drugog poluvremena imali bi bod najmanje ako ne i sva tri. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Za Andrlecta se ubio, ne znam koja budala ga dovede i dade 40 miliona. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Das ist Walter Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Totalno razocarenje. Mislio sam da je bolji igrac. Solanke je za njega Drogba. Steta.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Pa, barem će nakon one gluposti sledeću celu utakmicu imati više vremena da tweetuje. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Conte odbrani: Ne cuvajte Kanea, cuvajte Batsuayia :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Dešava se svakom,osim nesretnog autogola solidno odigrao ono vremena što je dobio. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 20, 2017 Report Share Posted August 20, 2017 Žao mi ga, kad je ušao htio je pokazati da se i na njega moze racunati. Sam sam se iznenadio kad se vratio nazad kad je onaj kinez ili Dele peglao loptu kod kornera. Pogotovo na licu mu se moglo vidjeti razocarenje i zelja da ispravi pogresku kad je Pedro ubacivao loptu sa strane iz prekida. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brane Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Mrzim, jednostavno mrzim igrace kojima je osobni uspjeh drazi od uspjeha kluba. Ovako je se i Sturridge "borio" za minutazu pa odletio iz kluba. Steta sto nemamo drugog backupa Morati, inace bi ga najradije zajedno sa jebenim sebicnim stavom spakovao u celofan i uzeo pare dok se nude. Aj nekad nemoj dodat, nema veze, al ne mos to radit svaki put kad ti se lopta nađe u nogama. Ni ne gleda lik ima li itko u boljoj poziciji da zabije, samo tera svoje. Jebi me ako je dodao ijednu, a mogao je upisati asist komotno sto bi mu bio deset puta veci plus nego ovaj pokusaj nicega. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Treba mu malo objasniti neke stvari, ali za back up bi trebao biti dobar Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts