Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Strašno depresivno izgleda na klupi vidjećemo kako će se to odrazit u budćnosti .Izuzev pogotka (penal) nije imao neki veliki i upeÄatljiv uÄinak.Možda protiv Wigana bude starter i dobrom igrom Boasu zada slatke brige koga staviti u sastav za iduću utakmicu.

Posted

baš sam Äitao što se pisali na stranicama ispred, i usporeÄ‘ujem s ovime što sada i proteklih tjedana radi frankie ;) tako je to kod nas balkanaca, od euforije do oÄaja za jedan dan ili u ovom našem sluÄaju za jednu utakmicu, ok par utakmica.

nije da se pravim pametan, i meni je, kao i većini vas svojevremeno izgledalo da frankie zbilja ne može više i onda Äovjek razvali koju utakmicu, danas zabije penal, istina penal izgleda lako ali u ovakvoj utakmici ne znam baš :blink: znam iz iskustva i to u ovoj mojoj seljaÄkoj ligi u kupu nisam htio pucati penal jer sam se bojao da nećemo proći, iako bi ga 99% zabio htio sam da drugi puca, pa šta onda reći za ovakav nivo, tako da...

što se mene tiÄe ja bih lampardu kao istinskoj legendi kluba dao da završi karijeru u chelseaju, iako znam da ne može više biti na visokoj razini kao uostalom i ostali over 30-godišnjaci, ali nije do mene, pa eto vidjet ćemo šta mu roman naumi...

Posted

Mislim da Lampard ne može biti nezadovoljan. Skoro 10 godina je bio prva violona kluba, najvažniji igraÄ ekipe i šta sve ne. Sada su mu 33 godine i za njega je rješenje klupa i rješavanje utakmica iskustvom u zadnjih 20ak minuta. Ne znam što bi bio nezadovoljan? Dio je tima.

Posted

"Želim igrati i najbolje se osjećam kada igram, ali sada sam malo u momÄadi malo izvan nje. 33 su mi godine i svjestan sam toga, ali želim i dalje redovno igrati jer znam da imam još puno toga za dati. Imam još osamnaest mjeseci ugovora i ostat ću ovdje toliko i davati sve od sebe."

Posted

"Želim igrati i najbolje se osjećam kada igram, ali sada sam malo u momÄadi malo izvan nje. 33 su mi godine i svjestan sam toga, ali želim i dalje redovno igrati jer znam da imam još puno toga za dati. Imam još osamnaest mjeseci ugovora i ostat ću ovdje toliko i davati sve od sebe."

Želim i ja biti europarlamentarac...ali jbg, želje su jedno, a mogućnosti drugo. Lampard je svjestan toga i ne vjerujem da će se sada nešto buniti. Pa valjda mu je interes ekipe ispred svega :/

Evo jedna slika od sinoć:

lampard_frank640_640.jpg

Posted

Ne brinite vi za Lampsa. To je najveći profesionalac kojeg sam vidio u plavom dresu i vrlo vjerovatno kada okaÄi kopaÄke o klin i najveći svih vremena u plavom dresu. Ja sam zahvalan Bogu što živim u vrijeme kada ovaj Äovjek živi i igra. B)

Posted

Ne nije ista priÄa kao i pred dva mjeseca bar ne s moje strane.

Ja ovdje govorim o neÄem sasvim drugaÄijem.Tad se razgovaralo o njegovom transferu.Da se razumijemo ja nisam za njegov transfer.

Sad Lampard pokazuje nezadovoljstvo i to javno tada ako ga je i bilo nije se javno vidjelo.

Posted

Evo komentar na jednom forumu...Mislim da je frajer potpuno upravu...

I'm convinced Lamps could still offer a solid role even with 35-37 years BUT if he gets a new contract it must be on heavily reduced wages. We simply cannot afford to pay a 35-37 year old 100+K a week. This is ridiculous. If he accepts a joker role a la Giggs and Scholes and heavily reduced wages by then, I don't see why we shouldn't stick with him till he retires. I love Frank to bits and (alongside Di Matteo) he's my all time favorite Chelsea player but it's getting on my nerves the way he's crying in the press about not starting, wanting to play more etc. I believe him that he isn't happy and he shouldn't be. No true professional with a strong competitive edge should be happy after being benched for two important games in a row. That would be indeed an alarming sign. I understand it's a new situation for him BUT the ONLY way to change that for now is by eating humble pie, working even harder in training to prove your coach wrong and trying to be the best you can be once being given the chance and called upon. That's the only way to be a starter again.

You can't change anything by moaning publicly. He's shooting himself in the foot. I've never seen Giggs doing that. Nobody is bigger than the club and the time of Frank being an automatic starter is over. He was used to be an automatic choice under every coach but AVB is challenging him and rightly so but to go public is no solution, in fact it's the opposite. He needs to take this situation for what it is - a challenge. The first time he's questioned by a chelsea coach for ages. Do everything to change that.......on the pitch! I'm disappointed because I always thought Frank was self assured in that he always knew once he gets back to his best he will start important games again. Now he seems sore, hurt and insecure of himself. That's unfortunately NOT the tough and resistant Frank I always admired for rising to the occasion and overcoming countless obstacles in his sports and private life. The man who has risen more times than he failed. I want THIS Frank back.

Posted

Slazem se, posebno sa ovim dijelom da Lampardova uloga u klubu treba biti upravo onakva kakvu Giggs ima u Unitedu.. ali naravno da bi to bilo tako treba naci i pravog igraca da ga zamijeni..

Guest Twelfth Man
Posted

Ne brinite vi za Lampsa. To je najveći profesionalac kojeg sam vidio u plavom dresu i vrlo vjerovatno kada okaÄi kopaÄke o klin i najveći svih vremena u plavom dresu. Ja sam zahvalan Bogu što živim u vrijeme kada ovaj Äovjek živi i igra. B)

Mourinho rekao da je to najveci profesionalac sa kojim je radio.

• 2 weeks later...
Posted

Niste znali da je nasem Lampsu izmjeren nevjerovatno visok IQ, veci od 150 i svrstava se medju onu populaciju od 0.1%..(Einstein, Bill Gates =160)

Zelio je da bude pravnik ali ljubav prema nogometu i naravno geni su ga okrenuli u tom smijeru... i nije pogrijesio...

Lampard je genije koji ce za par godina biti sigurno dobar trener...

Nadam se da ce se ispuniti njegova zelja da karijeru zavrsi u Chelsea...

Posted

Adis

Izuzetak od pravila da su nogometaši glupi. Ma ja samo kad vidim onu facu Tevezovu povraća mi se. Frajer nije mogao nauÄit za pet godina engleskog da sastavi dvije reÄenice. :rolleyes: