Villas-Boas Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 on nece ostat u chelseau samo do kraja svoje karijere kao igrac nego sam uvjeren da ce ova IKONA i LEGENDA kluba ostat u Chelseau do kraja svog zivota... :) Citiraj
Bari Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 on nece ostat u chelseau samo do kraja svoje karijere kao igrac nego sam uvjeren da ce ova IKONA i LEGENDA kluba ostat u Chelseau do kraja svog zivota... :) Naci ce mu "neki" poslic :D Citiraj
reLo Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ko je ono govorio protiv njega, a šesti je najkorisniji igraÄ Premiershipa? Citiraj
Bari Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ko je ono govorio protiv njega, a šesti je najkorisniji igraÄ Premiershipa? Ma to reLo reci NAM .... Ja sam govorio da je za klupe ali me je potpuno razuvjerio u ubijedio u suprotno ... Kritike na njega djeluju pozitivo , kao da zeli dokazati da jos nije za pencije ... i ova sezona je bez Lamparda tesko zamisliva , Citiraj
Lampard Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Ko je ono govorio protiv njega, a šesti je najkorisniji igraÄ Premiershipa? Miševi su se sakrili u rupe,iako ima nekih koji pljuju sad na drugim topicima. Citiraj
Villas-Boas Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 ja priznajem da sam bio kritican prema njemu nakon losijih partija na pocetku sezone i bojao sam se da je njegovo vrijeme proslo... ali razuvjerio me je kao i vecinu... :) ali nikad ga nisam pljuvao i sta ja znam... ipak je on legenda i ikona ovog kluba... ;) Citiraj
jakovf Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Frankie dns kapetan za repku :D Citiraj
Juan Manuel Mata Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Lampard dao gol u prijateljskoj utakmici protiv Španije. Engleska vodi 1 : 0. Citiraj
Wisey Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Kapiten i strijelac. Frank the Legend ! B) Citiraj
how yes no Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Kakav njuh za gol ima, kao prva špic...Svaka Äast legendo!! Citiraj
jakovf Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Daleko smo od njegova kraja :) Citiraj
Wisey Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Za mene najveći igraÄ u historiji ovog kluba. Citiraj
Caeruleus Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Baš mi je drago što je on zabio najmržoj reprezentaciji. Ima li gdje taj gol? Citiraj
Villas-Boas Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 a samo je lagano pospremio glavom loptu u gol... nista specijalno... ;) Citiraj
Bari Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 a samo je lagano pospremio glavom loptu u gol... nista specijalno... S linije ! :D Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted November 13, 2011 Pokretač teme Report Posted November 13, 2011 Nema se što puno vidit, ja sam ga sluÄajno vidio negdje na SK ili tako nešto, uglavnom bio je slobodnjak iz daleka, netko je pogodio desno vratnicu glavom, lopta se odbila dijagonalno, i Frankie pravovremeno doletio na crtu i spremio je ;) Citiraj
how yes no Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Nema se što puno vidit, ja sam ga sluÄajno vidio negdje na SK ili tako nešto, uglavnom bio je slobodnjak iz daleka, netko je pogodio desno vratnicu glavom, lopta se odbila dijagonalno, i Frankie pravovremeno doletio na crtu i spremio je Ja mislim da nikad lakši gol nije dao. Ali gol je gol , kakav god da je. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted November 13, 2011 Pokretač teme Report Posted November 13, 2011 Ja mislim da nikad lakši gol nije dao. Ali gol je gol , kakav god da je. A nije baš lako ono zabit, treba imat osjećaj za nać se tamo, na kraju krajeva Mario Gomez je cijelu karijeru napravio na tome :D Citiraj
Rikky Luiz Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Evo šta je Special One rekao za Lampsa: “Lamps is Lamps. When he plays well he is best in the game; when he plays bad, he is the second or the third best.” I ja sam ga na poÄetku sezone kritikovao, ali Lamps je Lamps Podigao je formu i postao jedan od naših kljuÄnih igraÄa i ove sezone. Frankie - The Legend :) Citiraj
Caeruleus Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Nogometaši koji najviše zaraÄ‘uju od marketinga: 1. David Beckham - 40 miliona dolara 2. Cristiano Ronaldo - 38 miliona dolara 3. Lionel Messi - 32 miliona dolara 4. Kaka – 25 miliona dolara 5. Ronaldinho - 24 miliona dolara 6. Thierry Henry - 21 milion dolara 7. Wayne Rooney - 20 miliona dolara 8. Frank Lampard - 17 miliona dolara 9. Zlatan Ibrahimović - 17 miliona dolara 10. Samuel Eto'o - 15 miliona dolara (godišnje) Citiraj
Bari Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Lampard je veliki i igrac ali i veliki covjek :) Kako na ovoj listi nema Totti-a ? :P Citiraj
Caeruleus Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Postavljena i posljednja anketa u podforumu "Prvi tim". Rezultati svih anketa će našim Äitateljima (mislim na one Äitatelje koji nisu dio foruma, a redovito posjećuju portal) biti prezentirani kroz jedan Älanak što ću ja napisati tamo iza Nove godine, pa do tada svi koji ste u mogućnosti glasujte na svim anketama, da podaci budu što vjerodostojniji. Citiraj
Recommended Posts