Caeruleus Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 A do prije samo tri godine sam ga poredio s Xavijem i Iniestom. Jbg godine odradile svoje. Citiraj
how yes no Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Ja bih ga na klupu. Legenda jest i sve to, ali trenutno nije za prve ekipe. Citiraj
Guest Lukaku Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Godine su stige, alli zauvijek ce bit u srcu, za sve sto je ucinio..i nadam se da ce jos toga uradit..Ne treba njega otpisivat, mozda mu ne odgovara stil igre novog trenera il nesto drugo, poslije one povrede nije vise onaj stari, ali mislim da se jos uvijek mozemo oslonit na njeg.. Ne skroz u prvoj, ali kao dzokera s klupe sigurno..:D Citiraj
how yes no Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Godine su stige, alli zauvijek ce bit u srcu, za sve sto je ucinio..i nadam se da ce jos toga uradit..Ne treba njega otpisivat, mozda mu ne odgovara stil igre novog trenera il nesto drugo, poslije one povrede nije vise onaj stari, ali mislim da se jos uvijek mozemo oslonit na njeg.. Ne skroz u prvoj, ali kao dzokera s klupe sigurno.. ÄŒini se da malo po malo on gubi mjesto u prvom sastavu. Neće ga skroz izgubiti, ali nema više zagarantovano mjesto kao rannije. Citiraj
Guest Lukaku Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 ÄŒini se da malo po malo on gubi mjesto u prvom sastavu. Neće ga skroz izgubiti, ali nema više zagarantovano mjesto kao rannije. To jest,al kazem da mislim da on jos nije dao sve od sebe i da moze jos puno toga uradit za nas klub i donjet nam jos pokoji osmjeh na lice.. To sto si rekao stoji..al eto moje misljenje ..:D Citiraj
chelsea4evercr Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 ÄŒini se da malo po malo on gubi mjesto u prvom sastavu. Neće ga skroz izgubiti, ali nema više zagarantovano mjesto kao rannije. to mu je avb i pokaza Citiraj
Wisey Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 Sasvim normalno i razumljivo, nijedan 34-godišnjak (osim ako nije golman) u Engleskoj nema zagarantovano mjesto u prvoj postavi. Rotacija je kljuÄ uspjeha ove godine. Uvjeren sam ipak da će Lamps zaigrati sutra od prve minute. ;) Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 neka Lamps bude nas Giggs :D Citiraj
how yes no Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 neka Lamps bude nas Giggs I svi zadovoljni. Mada, meni je Giggs jedan od najmržih igraÄa. Citiraj
Blue Lion Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Neslazem se uopste s tobom ja mislim iako je on u losoj formi da je i dalje dobar i da i dalje moze rijesiti utakmicu jednim svojim pasom . nemoze "zaboraviti" dodavati lopte za 3 mjeseca koliko je vec u losoj formi ! Lamps-u 60 minuta McEachran-u 30 Slažem se s ovim,iako je pao u formi nije zaboravio dodat loptu Citiraj
LoRD_0001 Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Svi kritikuju Lamparda a on zabija vise nego napadaci. :P Citiraj
Tinmar Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 ProÄitao sam da je Lampard izjavio da mu se baš i ne sviÄ‘a grijanje klupe ali da bi za Chelsea igrao i besplatno i da će ostati u Chelseaju makar sjedio na klupi vjeÄno. Ne mogu nažalost naći gdje sam to proÄitao, ako netko ima taj Älanak neka ga pokaže DubrovÄaninu da vidi kako je naš Frank velik. Citiraj
pasa Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Ma ja Lamparda ne bih prodavao nikako.! Citiraj
Elao Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Karijeru mora zavrsiti u Chelsea ;) Citiraj
how yes no Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Pa gdje će se on prodavati. Kad mu neide, ima klupa. Kad ide bujrum na teren, ali prodavat nikako. Svakako će njemu ubrzo kraj karijere, nažalost. Citiraj
Lampard Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Svaka Äast Lampard!! Hvala . Nego gdje su se sakrili oni kritiÄari s predhodne stranice Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted October 3, 2011 Pokretač teme Report Posted October 3, 2011 Ja se izvinjavam sto moje pitanje nece imati nikakve veze s ovom temom (komp stopa drama pa mi halalite),zanima me koje najbolji strijelac chelsea svih vremena i da li lampard ima sansu da obori taj rekord.hala tesko, vrlo tesko, fali mu 58 golova, a to je bar jos 5 sezona da zabija.. Citiraj
how yes no Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 A joj kakva partija Lampsa juÄer. SVAKA ÄŒAST!! Citiraj
Caeruleus Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Dok je bio mali :) što su ga šopali Frank i Pat, bio je pravo debeo. Citiraj
Elao Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Kralju ide novi ugovor do 2015. :) Citiraj
Recommended Posts