Goku Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Ma mogu i Anceloti i Gvardiola da dodju opet glupi Englezi nikad nista nece uraditi.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 Å vajcarska rutinski dobila tzv. prvaka Evrope, Bosna demolirala Estoniju gle Äuda, Lukesmburg umalo do boda u Bugarskoj (4:3 bilo), Francuska kiksnula u Belorusiji, Å vedskoj i Holandiji po bod, Belgija ubedljiva na Kipru, a MaÄ‘arima samo bod sa Farskih Ostrva. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikky Luiz Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 Big Sam napušta kormilo Engleske :)) Gareth Southgate će biti privremeno rješenje u naredne 4 utakmice. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Meni je Gareth pravo bio simpa dok je vodio midlzbro Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 2 gola Mosesa i gol MIKELA za veoma vaznu pobjedu Nigerije vs Alzira. Pravo finu ekipu imaju. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Relo stavi Äovjeku ime diablo_nig :D Å¡alu na stranu,Moses je najpotcijenjeni igraÄ u EPL,sreća Å¡to ga nisu prodali,sad bi ga morali platiti bar 25-30 miliona. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 https://twitter.com/Ahmed_Sarraf/status/797186657166442496 Willlll Grigg!!!!! https://twitter.com/Ahmed_Sarraf/status/797186657166442496 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 De objasni nam malo, Äitao sam na goalu al niÅ¡ta mi nije jasno :D Neka sprdnja s njim? :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Nije sprdnja, dao covjek preko 30 golova za Wigan prosle sezone. I napravili pjesmu tu za njega. Citav EURO se pjevala pjesma, ali nije dobio ni minute iz nekog cudnog razloga tada. I sada je napokon dobio priliku i publika naravno poludila :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Isti taj chant pjevaju i Vardyju navijaÄi Engleske https://www.youtube.com/watch?v=6LWgX9Lce3wA i navijaÄi Newcastle Uniteda Mitrosu: https://www.youtube.com/watch?v=vzL4nOrdJig Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 To su prevare, will grigg je prvi dobio pjesmu, a ostali uzeli :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 To su prevare, will grigg je prvi dobio pjesmu, a ostali uzeli :D Istina. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Povrede Coste i Hazarda pu jebo te kruh reprezentativni i ko te izmisli.. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Povrede Coste i Hazarda pu jebo te kruh reprezentativni i ko te izmisli.. Ma nije se Hazar povrijedio, otkud ti to... Meni se cinilo da mu nije nista. https://twitter.com/BelgoFoot/status/797911215045484544?ref_src=twsrc%5Etfw Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Grcka-Bosna i Hercegovina 1:1 Dugo nisam vidio da je neko ovako nadigrao Grcku, ali sretnici uzese bod u 95 minuti. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 [quote name="hamco" post="262945" timestamp="1479073773"]Ma nije se Hazar povrijedio, otkud ti to... Meni se cinilo da mu nije nista. Hamco brate znaÅ¡ da je i meni u interesu da si upravu :D Nisam gledao utakmicu ne znam kako je to izaÅ¡ao sa terena samo vidim po nekim sajtovima da se neko Å¡epanje i navodna povreda spominju nadam se da je sve ok. Å to se tiÄe utakmice BiH - GrÄka nisu Grci sretnici već su naÅ¡i propustili kilometre i kilometre prostora da istrÄe jednu jedinu poÅ¡tenu kontru i zavrÅ¡e sve, meÄ‘u svim tim legendama u bh. fudbalu nema kvalitetnog trenera/selektora sa taktikom su na Vi. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Najgore sto igraju igraci sto ne igraju u svojim timovima, neki cak ni nemaju timove. Srecom npr. Medunjanin ima malu povredu, sigurno bi igrao. A na klupi imas vrhunskog igraca Milicevica, sto ima malo i brzine, i pass i ubacaj strasan. Ipak bolje da igra Hajrovic koji nije godinu dana odigrao 90 minuta. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Svi igrali fudbal, samo se u Kardifu gledao MMA. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Gresku je Bazdarevic napravio sto nije uveo Cimirota, igra u Grckoj zna ih odlicno, ta izmjena je trebala umjesto Bicakcica biti, zavrsiti utakmicu sa dva zadnja vezna. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Sta ih zna, ne igra niko u grckoj, sve po svjetskim klubovima. Cuj zna ih :OOO Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Sta ih zna, ne igra niko u grckoj, sve po svjetskim klubovima. Cuj zna ih :OOODoÄ‘u ljudi na odmor u GrÄku pa ih vidi na ulici,pozdravi ih i tako. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted March 16, 2017 Report Share Posted March 16, 2017 kolko jake igraÄe ima ova Francuska sad ovo su samo igraÄi koji nisu pozvani France XI of players who missed out: Mandanda - Corchia, Zouma, Sakho, Varane, Digne - Bakayoko, Schneiderlin - Fékir, Lacazette, Benzema, Yohan Cabaye, Moussa Sissoko, Anthony Martial, Moussa Dembélé, Mathieu Valbuena, Steven N'Zonzi, Kingsley Coman, Aymeric Laporte. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=bxOkZHY-Pgs Ste videli kakav su gol primi Francuzi u 93. minutu protiv Å vedske? Lloris, pravi Tottenhamov igraÄ. :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Nek sam jednom i Gojkaru cuo kako vristi :D Dobar gol Toivonena, Lloris klocko Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Ako misliÅ¡ da je komentator sa klipa Gojko (AndrijaÅ¡ević), priliÄno sam siguran da to nije on, ne mogu da se setim kako se ovaj zove. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts