Pjer-Emerik (dubro) Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Male rekonstrukcijske promjene: Zbog nedovoljne popularnosti portugalske i francuske lige i nedovoljne aktivnosti u topicima, njihove teme su stopoljene s temom ''Sve ostale lige'', tj. ovom temom. Ostat će teme za Premiership, Primeru, Bundesligu i Seriju A. ZnaÄi ovdje ćemo voditi raspravu o svim nogometnim/fudbalskim ligama svijeta sem engleskoj, Å¡panjolskoj, njemaÄkoj, talijanskoj ligi i sem naÅ¡ih domaćih ex-yu liga koje već imaju svoju temu. (admin Caeruleus) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- VeÄeras u 21.00 veliki derbi, Montpellier - PSG, inaÄe simpatiziram Montpellier u Francuskoj, a PSG mi se gadi, pogotovo zbog Pastorea, tako da - ajmo Herault! Citiraj
Elao Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Inace nadam se pobjedi PSG-a :) Bordeauax - Lyon svakako zanimljiva utakmica. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 24, 2011 Pokretač teme Report Posted September 24, 2011 Inace nadam se pobjedi PSG-a :) Bordeauax - Lyon svakako zanimljiva utakmica. Ne vjerujem, Bordeaux je bio jak s dvojcem Cavenaghi-Chamakh, Chamakh je propo u Arsenalu, a evo vidim da je i Cavenaghi otišo u River Plate.. Citiraj
Elao Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Da, ali Bordeaux je ekipa koja je samo jednom izgubila od Lyona u zadnjih 7 utamica, a uz to u Lyonu nece igrati tri najvaznija igraca (Lloris, Gourcuff i Lisandro Lopez) Citiraj
Elao Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Pastore 2 gola Montpellieru, a u prosloj utakmici 2 asistencije, pokazuje da ce rasturati u PSG-u, sto ce meni naravno jos vise biti krivo jer ga je Chelsea za malo doveo :( Citiraj
Rikky Luiz Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Eno Pastore opet zabio za PSG protiv Lyon-a. Stvarno momak odliÄno igra. Šteta što ga nismo doveli. :( Citiraj
Caeruleus Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 PSG dere guzove protivnicima...Vode 3:1 protiv Ajaccioa u gostima. Od njih oÄekujem dosta toga iduće godine u Ligi prvaka. Citiraj
Whisper Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Ovom podforumu je potrebna jedna opća/opÅ¡ta tema na kojoj će se generalno raspravljati o nekim stvarima u nogometu/fudbalu radi bolje preglednosti i nerasparÄavanja tema. ZnaÄi kvaliteta iznad kvantitete. Tako će vrlo malo aktivne i pomalo zaboravljene teme, ali i one koje su općeraspravnog/opÅ¡tediskusionog karaktera, a po CB forumskim kriterijma realno ne mogu imati svoju temu, biti stopljene u ovu. Teme stopljenje u ovu su: - Multimedija (video, slike, muzika) U 13 mjeseci ostvareno svega 60ak odgovora. - Futsal U 24 mjeseca ostvareno svega 40ak odgovora. - VaÅ¡e viÄ‘enje budućnosti europskog nogometa U 12 mjeseci ostvareno svega 20ak odgovora. - Najpodcjenjeniji i najprecjenjeniji igraÄi U 8 mjeseci ostvareno manje od 10 odgovora. - Najveći nogometni/fudbalski promaÅ¡aji U 15 mjeseci ostvareno svega 50ak odgovora, a posljednji datira iz sredine proÅ¡le godine. - Fudbalski citati Tema bila aktivna svega 8 dana, ostvareno 20ak odgovora, a posljednji datira iz sredine proÅ¡le godine. - Regionalne kvalifikacije za LS. Tema ima svega 4 odgovora, a posljednji ostvaren u rano proljeće proÅ¡le godine. - Liga snova?! Moguce ili ne? Tema ima manje od 20 odgovora, bila aktivna samo 5 dana, a posljednji odgovor ostvaren u rano proljeće proÅ¡le godine. - Povijest SP-a i EURO-a Tema bila jako kratko aktivna, 12 odgovora ostvareno, a posljednji sredinom davne 2012-te godine. - Pet najboljih Å¡pic-napadaÄa u periodu... Tema je bila viÅ¡e anketnog tipa i bila je kratkog daha, jer je rasprava pokrenuta i zakljuÄena na kraju. - Ex-YU fudbalska/nogometna reprezentacija Tema bila kratko aktivna, potakla i nepotrebne rasprave, a zadnji odgovor napisan prapovijesne 2011 godine. - UEFA financial fair play Tema bila aktivna dok je taj FFP bio nepoznanica i dok nije stupio na snagu. Sada svi znamo Å¡ta znaÄi i nije viÅ¡e zasebna tema za raspravu. - Premiership vs. Primera vs. Bundesliga Tema ostvarila manje od 20 odgovora, a najprikladnije da se o njoj raspravlja u generalnoj diskusiji o nogometu/fudbalu. - Linkovi za gledanje utakmica i TV prenosi Sažvakana tema, nema ni 100 odgovora, a odaaaavno nije aktivna. Svi znamo koji kanali prenose koje lige, a za sve ostalo tu su streamovi. Admin Caeruleus ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- U svakom drugom smislu i kontekstu, ideja o ponovnom objedinjavanju republika verovatno bi bila neukusna, politicka raspravka, bez repa i glave. Ali nesto na sta smo svi mi, posebno poslednjih godina ponosni je ekipni sport, ponajvise fudbal. Dosta igraca, koji brane boje nasih zastava igra u renomiranim Evropskim klubovima i sa njima postize uspehe. Ipak, taj pobednicki duh slabo uspeju da prenesu na saigrace, i cesto, reprezentacije zavrse nisko na lestvici, ispod svog potencijala. Taj neki Balkanski mentalitet preveliikih ocekivanja, i dizanje u visine nas je uvek, nekako dostizao. Nemojte me shvatiti pogresno, ne zelim ovim da umanjim trenutne uspehe BiH i Hrvatske, koje su, mozda i iznenadjujuce pretekle Srbiju. Samo pokusavam da docaram da bi zajedno bili jaci, i da imamo i kvalitet i mogucnosti da budemo na vrhu... Sta mislite o ideji da nas, u vremenima koje dolaze, pretstavlja tim u sastavu: I njima dodamo zamene Ili u nekom slicnom sastavu, koji vi odredite... Ideja je u praksi prakticno ne ostvariva, ali to ne treba da nas spreci, da pisemo o njoj. Cak, stavise mislim, da mozemo ovo da pretvorimo u zanimljivu diskusiju i razbibrigu Citiraj
Wisey Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Joj jugonostalgiÄari, vala nisam baš neki ljubitelj istih. Al sad realno i bez zajebancije mogli bismo napraviti fakat komotno tri ekipe i ladno se plasirati sve tri na velika takmiÄenja. Ipak, mislim da bi ovo bila interesantna postavka: ___________Begović__________ Srna____Ivanović___Vidić___Kolarov ________Modrić___Salihović_____ ___Krasić____KranjÄar____Lulić___ ___________Džekson___________ Coach: Vahid Halilhodžić Citiraj
Elao Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Tako bih i ja samo zamjeniti Savica i Sulejmania sa Ivanovicem i Krasicem :) Citiraj
Caeruleus Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Jugonostalgija na jednu stranu, nismo politiÄki forum, ali ovo je sasvim OK tema i može se raspravljati o potencijalnoj reprezentaciji ex-Yu. Sve sam uvjeren da bi Begović bio ispred HandanoviÄa u takvoj ekipi. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted October 16, 2011 Pokretač teme Report Posted October 16, 2011 __________HandanoviÄ_____________ ________________________________ _Bane____Vidić___Subotić___Kolarov_ ________________________________ ______Stanković___Modrić__________ _Mandžo______Pjanić________Lulić__ ________________________________ _____________Džeko______________ Zamjene: Begović, Spahić, Ćorluka, Rakitić, IbriÄić, Krasić, Perišić, VuÄinić, Sulejmani, Jovetić, Olić, Klasnić Eto tako bih ja ovo odradio, momÄad od 23 igraÄa kakva se prijavljuje za SP i EP. Citiraj
Rikky Luiz Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 __________HandanoviÄ_____________ ________________________________ _Bane____Vidić___Subotić___Kolarov_ ________________________________ ______Stanković___Modrić__________ _Mandžo______Pjanić________Lulić__ ________________________________ _____________Džeko______________ Zamjene: Begović, Spahić, Ćorluka, Rakitić, IbriÄić, Krasić, Perišić, VuÄinić, Sulejmani, Jovetić, Olić, Klasnić Eto tako bih ja ovo odradio, momÄad od 23 igraÄa kakva se prijavljuje za SP i EP. mislim da ne bi mogli ovu ex Ju repku zamisliti bez Srne. Ja bih to ovako posložio: __________Begović_________ _Srna___Ivanović___ Vidić___Kolarov_ ______Stanković____Modrić_______ _Mandžukić____Pjanić_____Lulić_ ___________Džeko_____________ Na klupi: HandanoviÄ, Spahić, ÄŒorluka, Savić, Rakitić, Badelj, Perišić, Krasić, Eduardo, Jovetić, VuÄinić, Sulejmani Trener naravno Vaha Halilhodžić :D Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted October 17, 2011 Pokretač teme Report Posted October 17, 2011 mislim da ne bi mogli ovu ex Ju repku zamisliti bez Srne. Ja bih to ovako posložio: __________Begović_________ _Srna___Ivanović___ Vidić___Kolarov_ ______Stanković____Modrić_______ _Mandžukić____Pjanić_____Lulić_ ___________Džeko_____________ Na klupi: HandanoviÄ, Spahić, ÄŒorluka, Savić, Rakitić, Badelj, Perišić, Krasić, Eduardo, Jovetić, VuÄinić, Sulejmani Trener naravno Vaha Halilhodžić Ko je taj Savić? Ovdje mora biti mjesta za Subotića. Badelj? Pa taj ni u Hrvatskoj ne može igrat, kamoli u Jugi Citiraj
jakovf Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Vidić i Stanković više ne igraju za repku, pa se njih nebi trebalo brojat.I ja stvarno nikad nisam Äul za tog Lulića A Savić igra u Cityju Citiraj
Rikky Luiz Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Ko je taj Savić? Ovdje mora biti mjesta za Subotića. Badelj? Pa taj ni u Hrvatskoj ne može igrat, kamoli u Jugi uj stvarno sam zaboravio Subotića. Moja greška :( . Nisam imao puno vremena kad samo ovo pisao pa sam stavio Badelja jer se nisam mogao nikoga boljeg sjetiti. ;) Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted October 17, 2011 Pokretač teme Report Posted October 17, 2011 Vidić i Stanković više ne igraju za repku, pa se njih nebi trebalo brojat.I ja stvarno nikad nisam Äul za tog Lulića A Savić igra u Cityju E ako nikad nisi Äuo za Lulića, propustio si vidjet majstora, po meni najbolji Bosanski igraÄ, ma ispred Džeke, Pjanića i Spahića. Citiraj
Tinmar Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 __________HandanoviÄ_____________ ________________________________ _Bane____Vidić___Subotić___Kolarov_ ________________________________ ______Stanković___Modrić__________ _Mandžo______Pjanić________Lulić__ ________________________________ _____________Džeko______________ Zamjene: Begović, Spahić, Ćorluka, Rakitić, IbriÄić, Krasić, Perišić, VuÄinić, Sulejmani, Jovetić, Olić, Klasnić Eto tako bih ja ovo odradio, momÄad od 23 igraÄa kakva se prijavljuje za SP i EP. A Darijo? Handanović Srna - Ivanović - Vidić - Kolarov Modrić-Stanković Rakitić-KranjÄar-Jovetić Džeko To bi bilo po trenutnom kadru igraÄa, sa Stankovićem i Vidićem... Citiraj
Whisper Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Sve u svemu, sve izabrane postave, imaju veliki kvalitet... Kad bi oni koji trebaju razmisljali kao mi ovde, mogli bi se i okititi nekim trofejem... Ovako, uz duzno postovanje za sve, jako, jako tesko... Citiraj
Rikky Luiz Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Sve u svemu, sve izabrane postave, imaju veliki kvalitet... Kad bi oni koji trebaju razmisljali kao mi ovde, mogli bi se i okititi nekim trofejem... Ovako, uz duzno postovanje za sve, jako, jako tesko... sve je onako kako si reko.... ÄŒinjenica je da su zaista ovi igraÄi sa Balkana veoma kvalitetni i da odliÄno igraju u svojim klubovima i da bi sigurno osvojili neku medalju na nekom prvenstvu, ali vrlo, vrlo teško skoro nemoguće.. Citiraj
Caeruleus Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Imamo teme za Lige petice, a ovu temu otvaram za sve ostale lige svijeta, kao i za vijesti iz svijeta nogometa, te nogometne aktualnosti. Evo prva vijest od mene: Najprestižnije natjecanje za izbor najboljeg igraÄa i najboljeg trenera svijeta za godinu 2011 je kao što znate prije dvije godine objedinjeno od strane FIFA-e i France Football magazina, tako da se sada zove FIFA Ballon d'Or u nas poznato kao Zlatna lopta. Kandidati za najboljeg igraÄa svijeta u 2011. godini: Eric Abidal (Barcelona-Francuska) Karim Benzema (Real Madrid-Francuska) Sergio Agüero (Manchester City-Argentina) Lionel Messi (Barcelona-Argentina) Iker Casillas (Real Madrid-Španjolska) Cesc Fabregas (Barcelona-Španjolska) Andres Iniesta (Barcelona-Španjolska) Gerard Pique (Barcelona-Španjolska) David Villa (Barcelona-Španjolska) Xabi Alonso (Real Madrid-Španjolska) Xavi (Barcelona-Španjolska) Cristiano Ronaldo (Real Madrid-Španjolska) Nani (Manchester United-Portugal) Dani Alves (Barcelona-Brazil) Neymar (Santos-Brazil) Samuel Eto’o (Anži-Kamerun) Diego Forlan (Inter-Urugvaj) Luis Suarez (Liverpool-Urugvaj) Thomas Müller (Bayern-NjemaÄka) Mesut Özil (Real Madrid-NjemaÄka) Bastian Schweinsteiger (Bayern-NjemaÄka) Wayne Rooney (Manchester United-Engleska) Wesley Sneijder (Inter-Nizozemska) Kandidati za najboljeg trenera svijeta u 2011. godini: Vicente Del Bosque (Španjolska) Alex Ferguson (Manchester United) Rudi Garcia (Lille) Pep Guardiola (Barcelona) Andre Villas-Boas (Chelsea) Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) Joachim Löw (NjemaÄka) Jose Mourinho (Real Madrid) Oscar Tabarez (Urugvaj) Arsene Wenger (Arsenal) Vaša mišljenja o ovoj listi općenito? Mislim da ovdje ima nekih imena koja ne zaslužuju biti tu, ali sve je to proforme, dio marketinga, Messi će osvojiti, a ostali su tu kao što će mnogi reći da popune mjesta. Jedino izbor za trenera godine, to će biti zanimljivo, ali ja bi tu titulu dodijelio Guardiolu zbog uspjeha s Barcom, Villas-Boasu zbog uspjeha s Portom ili Kloppu zbog toga što je napravio Borussije što je fascinantno. Ni Löw nije loš izbor jer s NjemaÄkom nema poraz u ovoj godini, što je takoÄ‘er fascinantno. Citiraj
Tinmar Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Messi i AVB Kakav Eto'o i Sneijder pobogu Abidal XD Katastrofa... šteta što nema nikog od naših ali sljedeće sezone će barem Mata biti jer i za klub i repku igra odliÄno. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted November 2, 2011 Pokretač teme Report Posted November 2, 2011 Abidal, Fabregas, Forlan, Muller, Eto'o...nitko od ovih igraÄa ništa nije uÄinio u 2011. godini i ne mogu shvatiti tko sastavlja ovaj popis.TakoÄ‘er za trenera treba dobiti Klopp, to je po meni nedvojbeno...Guardiola nimalo ne utiÄe na igru Barce, a AVB je igrao u B klasi europskog nogometa. Citiraj
Recommended Posts