Jump to content

Recommended Posts

• Postova 649
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Posted
Schurrle tata za njega.

Salim se. Nisam ga pratio. Malo na sp i vidio da je veoma brz igrac i mnogo opasan u ofanzivi. Sto nije dovoljno. Kakav mu je work rate interesuje me.

Filing mi kaze da bi uboli snjim i bil mogao on igrat LP?
Posted

Gledao sam ga jednom skoro, uglavnom je on 80% radio za fiorentinu u napadu... sada, da li je to bio,e sada da li je to bio izolovan slucaj ili je tako stalno, ne znam. Slabo pratim Italiju,samo kada se kockam na njih. 

Sto se tice LS, nastupao je u LE za Fiorentinu. 

Mohamed Salah bi mogao da ode na pozajmicu u Romu, a stiče se utisak da Murinjo i ne računa na ovog fudbalera. Letos mu je poručio da ne dolazi na pripreme ako nije spreman da postane igrač, čini se da ne smatra da Salah zavređuje posebnu pažnju.

Ako Egipćanin ode, to bi mogao da bude uvod u novi zvučni transfer, a na Salahovo mesto stići će mnogo bolji igrač.

U pitanju je Huan Kuadrado koji ne može da dočeka da napusti Fiorentinu, letos mu je propao transfer u Barsu, koja nije prodala Danija Alvesa. Sada je Kolumbijac na meti i Junajteda, ali bi Čelsi mogao da plati klauzulu od 35 miliona evra i dovede sjajnog spoljnog igrača koji praktično može da pokriva kompletnu desnu stranu.

Murinjo je navodno čak i poslao skaute na nekoliko mečeva Fiorentine u poslednjih par meseci, kako bi procenio da li mu je Kuadrado potreban odmah. Zima bi bila idealno vreme za transfer, kako bi Južnoamerikanac imao šest meseci da se pripremi, odnosno uklopi u ekipu za narednu sezonu.

Ponovimo, ako Čelsi uplati 35 miliona evra "Ljubičasti" se ne pitaju ništa, ali će verovatno Englezi probati da spuste cenu.

Posted

Realno, pojma nemam šta da mislim o Cuadradu, sjećam se onako kroz maglu da je na SP-u bio solidan, ali u Fiorentini ga nikad nisam gledao..

Sad sam pogledao par klipova na youtube i vidi se da je konkretan igrač, naravno na youtube i Ben Haim je igračina.

Posted

Pisalo se dosta o njemu.

Po meni, najbolja stvar je što je klasično desno krilo i što na toj poziciji uglavnom igra. Nema više prilagođavanja i konvertiranja veznih u krilo npr.

https://www.youtube.com/watch?v=lajEptHUxD0

Guest Twelfth Man
Posted

Nisam neÅ¡to impresioniran njime. Defanzivno nije jači od Williana, a ofanzivno opet mnogo podsjeća na pomenutog s tim Å¡to viÅ¡e Å¡utira. Jedina korist ovog transfera bi bila Å¡utiranje Salaha i Schurrlea koji stvarno nemaju Å¡ta tražiti u ekipi. 

Retardirano proslavlja golove s ovim plesom.

Posted

Možda će vam zvučati smješno, ali ja sam ogorčen što smo ga doveli. Ružan igrač, a mi treba da kupujemo malo ljepše igrače. i Willian je ružan, sad smo mu doveli još jednog igrača koji sliči na Williana izgledom, samo što izgleda starije 20 godina od Williana. Mislio sam da je Filipe Luis posljednji ružni igrač kojeg smo doveli, ali sam se prevario. Pa pretvaramo se u jebeni Manchester United iz 2002. godine kad je igralo previše ružnih igrača.

Posted

Nisa za njega nikako gledao sam ga u Fiorentini i nije neki igrac, ovo je igrac za neke manje ekipe poput Fiorentine, netreba nam novi Wilian koji je bio zvijezda u Shaktar Donjecku.

Posted

Vrh igrač, brz, dribling, centaršut, ima i prangiju. Pratim Violu redovno, navijam za njih u Italiji i lik je eksplodirao prošle godine, ove godine ih sam nosi u prvenstvu namesti onom panju Mariu Gomezu 3 4 šanse po utakmici ovaj ne može vola da ubode, odlično bi nam došao iskreno on i Azar po krilima nezaustavljivi bi bili, a plus možemo da ga registrujemo za Ligu šampiona na proleće... :)

Posted

Momak je igračina, veliko da za ovaj transfer a i konačno bi se mogli riješiti onog panja Schurrlea koji je korsitan kao naočale čovjeku koji ima jedno uho.

Posted

Momak je igračina, veliko da za ovaj transfer a i konačno bi se mogli riješiti onog panja Schurrlea koji je korsitan kao naočale čovjeku koji ima jedno uho.

Eto neka je Willian igračina. ÄŒovjek koji je grijao klupu na SP-u u Brazilu, dok je s druge strane Schuerrle bio jedan od najvažnijih igrača u njemačkom pohodu na titulu svjetskog prvaka. 

Mourinho je nekad čudan.

Posted

Palmeri:

Fiorentina je odbila ponudu od 27m evra od Čelsija. U narednih 24 sata, Čelsi će započeti nove pregovore. Ukoliko Kuadrado dođe, Čelsi će pustiti Širlea.