reLo Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Gianluca Di Marzio veli da je ovo gotov posao. KlasiÄno desno krilo, 26 godina. Cijena: 35m eura. Citiraj
soxx Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Schurrle tata za njega. Salim se. Nisam ga pratio. Malo na sp i vidio da je veoma brz igrac i mnogo opasan u ofanzivi. Sto nije dovoljno. Kakav mu je work rate interesuje me. Filing mi kaze da bi uboli snjim i bil mogao on igrat LP? Citiraj
grena Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Gledao sam ga jednom skoro, uglavnom je on 80% radio za fiorentinu u napadu... sada, da li je to bio,e sada da li je to bio izolovan slucaj ili je tako stalno, ne znam. Slabo pratim Italiju,samo kada se kockam na njih. Sto se tice LS, nastupao je u LE za Fiorentinu. Mohamed Salah bi mogao da ode na pozajmicu u Romu, a stiÄe se utisak da Murinjo i ne raÄuna na ovog fudbalera. Letos mu je poruÄio da ne dolazi na pripreme ako nije spreman da postane igraÄ, Äini se da ne smatra da Salah zavreÄ‘uje posebnu pažnju.Ako Egipćanin ode, to bi mogao da bude uvod u novi zvuÄni transfer, a na Salahovo mesto stići će mnogo bolji igraÄ.U pitanju je Huan Kuadrado koji ne može da doÄeka da napusti Fiorentinu, letos mu je propao transfer u Barsu, koja nije prodala Danija Alvesa. Sada je Kolumbijac na meti i Junajteda, ali bi ÄŒelsi mogao da plati klauzulu od 35 miliona evra i dovede sjajnog spoljnog igraÄa koji praktiÄno može da pokriva kompletnu desnu stranu.Murinjo je navodno Äak i poslao skaute na nekoliko meÄeva Fiorentine u poslednjih par meseci, kako bi procenio da li mu je Kuadrado potreban odmah. Zima bi bila idealno vreme za transfer, kako bi Južnoamerikanac imao Å¡est meseci da se pripremi, odnosno uklopi u ekipu za narednu sezonu.Ponovimo, ako ÄŒelsi uplati 35 miliona evra "LjubiÄasti" se ne pitaju niÅ¡ta, ali će verovatno Englezi probati da spuste cenu. Citiraj
Kalouda Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Jooj nmg oÄima gledat ovog Zulu Warriora Citiraj
grena Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Jooj nmg oÄima gledat ovog Zulu Warriora Ako Mourinho odluci da ga dovede,gledaces ga,jos ces mu i tapsati :D Citiraj
King Chelsea Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Realno, pojma nemam Å¡ta da mislim o Cuadradu, sjećam se onako kroz maglu da je na SP-u bio solidan, ali u Fiorentini ga nikad nisam gledao.. Sad sam pogledao par klipova na youtube i vidi se da je konkretan igraÄ, naravno na youtube i Ben Haim je igraÄina. Citiraj
Wisey Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Pisalo se dosta o njemu. Po meni, najbolja stvar je Å¡to je klasiÄno desno krilo i Å¡to na toj poziciji uglavnom igra. Nema viÅ¡e prilagoÄ‘avanja i konvertiranja veznih u krilo npr. https://www.youtube.com/watch?v=lajEptHUxD0 Citiraj
Igi Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Ne deluje mi mnogo bolje od Williana. :unsure: Seria A je smeh od lige Citiraj
mate111 Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Prejak igrqc gledao sam ga 7 8 puta u fiorentini da ima boljeg napadaca imao bi brdo asistencije Savrseno bi se uklopio Citiraj
Guest Twelfth Man Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Nisam neÅ¡to impresioniran njime. Defanzivno nije jaÄi od Williana, a ofanzivno opet mnogo podsjeća na pomenutog s tim Å¡to viÅ¡e Å¡utira. Jedina korist ovog transfera bi bila Å¡utiranje Salaha i Schurrlea koji stvarno nemaju Å¡ta tražiti u ekipi. Retardirano proslavlja golove s ovim plesom. Citiraj
chelseathebest Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Jooj nmg oÄima gledat ovog Zulu Warriora Potpis...Gledaj lika, kao da je juÄer doÅ¡ao u civiliziran svijet. Citiraj
how yes no Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Mislim da je veoma kvalitetan igraÄ te da bi nam poboljÅ¡ao tu famoznu desnu stranu. Istina, nije Reus, ali nije ni taraba.. Ja sam za. Citiraj
Caeruleus Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Možda će vam zvuÄati smjeÅ¡no, ali ja sam ogorÄen Å¡to smo ga doveli. Ružan igraÄ, a mi treba da kupujemo malo ljepÅ¡e igraÄe. i Willian je ružan, sad smo mu doveli joÅ¡ jednog igraÄa koji sliÄi na Williana izgledom, samo Å¡to izgleda starije 20 godina od Williana. Mislio sam da je Filipe Luis posljednji ružni igraÄ kojeg smo doveli, ali sam se prevario. Pa pretvaramo se u jebeni Manchester United iz 2002. godine kad je igralo previÅ¡e ružnih igraÄa. Citiraj
King Chelsea Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Cae, odmori malo majke ti.. Citiraj
Zemo Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Nisa za njega nikako gledao sam ga u Fiorentini i nije neki igrac, ovo je igrac za neke manje ekipe poput Fiorentine, netreba nam novi Wilian koji je bio zvijezda u Shaktar Donjecku. Citiraj
sibinho Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Vrh igraÄ, brz, dribling, centarÅ¡ut, ima i prangiju. Pratim Violu redovno, navijam za njih u Italiji i lik je eksplodirao proÅ¡le godine, ove godine ih sam nosi u prvenstvu namesti onom panju Mariu Gomezu 3 4 Å¡anse po utakmici ovaj ne može vola da ubode, odliÄno bi nam doÅ¡ao iskreno on i Azar po krilima nezaustavljivi bi bili, a plus možemo da ga registrujemo za Ligu Å¡ampiona na proleće... :) Citiraj
CheDerer Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Momak je igraÄina, veliko da za ovaj transfer a i konaÄno bi se mogli rijeÅ¡iti onog panja Schurrlea koji je korsitan kao naoÄale Äovjeku koji ima jedno uho. Citiraj
Caeruleus Posted January 20, 2015 Report Posted January 20, 2015 Momak je igraÄina, veliko da za ovaj transfer a i konaÄno bi se mogli rijeÅ¡iti onog panja Schurrlea koji je korsitan kao naoÄale Äovjeku koji ima jedno uho. Eto neka je Willian igraÄina. ÄŒovjek koji je grijao klupu na SP-u u Brazilu, dok je s druge strane Schuerrle bio jedan od najvažnijih igraÄa u njemaÄkom pohodu na titulu svjetskog prvaka. Mourinho je nekad Äudan. Citiraj
King Chelsea Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Naletio sam na ovu sliku, nemam pojma jel taÄno ili nije ali evo.. Citiraj
Igi Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Palmeri: Fiorentina je odbila ponudu od 27m evra od ÄŒelsija. U narednih 24 sata, ÄŒelsi će zapoÄeti nove pregovore. Ukoliko Kuadrado doÄ‘e, ÄŒelsi će pustiti Å irlea. Citiraj
King Chelsea Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Ne znam koliko su pouzdani.. http://www.express.co.uk/sport/football/553319/Juan-Cuadrado-Chelsea-Man-Utd Citiraj
ker Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 O kakvog sakupljaca pokemona mi trazimo. Citiraj
King Chelsea Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Kako god da razmiÅ¡ljam o Cuadradu nikako se ne mogu odluÄiti kojeg sam stava kada je njegov mogući dolazak u pitanju.. :D Jbg to je ono kada ne pratiÅ¡ odreÄ‘enu ligu/klub/igraÄa... Citiraj
Recommended Posts