Juan Manuel Mata Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 NBA liga, nedjelja: Cleveland Cavaliers - New Jersey Nets 98:82 Miami Heat - Charlotte Bobcats 129:90 Orlando Magic - Toronto Raptors 102:96 Washington Wizards - Boston Celtics 86:94 Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks 99:82 Chicago Bulls - Memphis Grizzlies 104:64 Denver Nuggets - Los Angeles Lakers 99:90 Sacramento Kings - New Orleans Hornets 96:80 Los Angeles Clippers - Portland Trailblazers 93:88 Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 I Portland konacno izgubio! Miami i Oklahoma na tronu, ajmoooo! Citiraj
Caeruleus Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Bullsi gaze sve! Kakav Heat :/ hate them. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Bullsi gaze sve! Kakav Heat :/ hate them. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Evo veÄeras prilike svima da pogledaju malo NBA-ja: 21:30 Phoenix Suns - Golden State Warriors 01:30 Boston Celtics - Washington Wizards Detroit Pistons - Orlando Magic Miami Heat - Atlanta Hawks New Jersey Nets - Indiana Pacers New York Knicks - Toronto Raptors 02:00 Minesotta Timberwolves - San Antonio Spurs 02:30 Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder 03:00 Denver Nuggets - Milwaukee Bucks Utah Jazz - New Orleans Hornets Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Tužna noć u Miamiju, prvi poraz :( Citiraj
Bari Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Tužna noć u Miamiju, prvi poraz Napokon xD :D Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Barem je i Oklahoma izgubila, tako da nema više neporaženih, a jedini bez pobjede je Washington. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Raspored za veÄeras: 01:00 Cleveland Cavaliers - Charlotte Bobcats 02:00 Chicago Bulls - Atlanta Hawks Memphis Grizzlies - Sacramento Kings Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers 03:00 Utah Jazz - Milwaukee Bucks 04:30 Los Angeles Lakers - Houston Rockets E sad, pitanje je gledati Bulls-Hawks ili Oklahoma-Portland? Kakav mi je Carmelo ? A nije za bacit, ima PPG 27.0 mada Knicksi imaju 2-3 score. Citiraj
jakovf Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Gledaj Oklahoma-Portland, Äini mi se nekako jaÄa tekma i zanimljivija :D Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Gledaj Oklahoma-Portland, Äini mi se nekako jaÄa tekma i zanimljivija Neznam, Bullsi su dobri s Roseom, a Atlanta je sinoć Miamija sredila zahvaljujući tricama a tu je i T-Mac. Oklahoma-Portland bi moglo bit zanimljivo, al Oklahoma mi je antizanimljiva za gledat, filozofija igre je dodavaj loptu Durantu, on će zabit 50 poena, a vi ostali što uspijete na reboundove. Portland mi je individualno najnepoznatija momÄad. Citiraj
jakovf Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Neznam, Bullsi su dobri s Roseom, a Atlanta je sinoć Miamija sredila zahvaljujući tricama a tu je i T-Mac. Oklahoma-Portland bi moglo bit zanimljivo, al Oklahoma mi je antizanimljiva za gledat, filozofija igre je dodavaj loptu Durantu, on će zabit 50 poena, a vi ostali što uspijete na reboundove. Portland mi je individualno najnepoznatija momÄad. Portland tu neznam ko je najbolji.Uvijek se neko drugi istiÄe, al imaš Raymonda Feltona,Jamala Crawforda,tu su Aldrigde,Batum,Gerald Wallace i još ima par dosta dobrih igraÄa, al invidualno neznam ko dominira od njih. Citiraj
Caeruleus Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Eto vam vašeg Miamija...Smećari xD ko Manchester City su, samo kupuju a nigdje rezultata. Bullsi najkonstantniji. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Eto vam vašeg Miamija...Smećari xD ko Manchester City su, samo kupuju a nigdje rezultata. Bullsi najkonstantniji. Nigdje rezultata? Pa prvi su u Eastern Conferenceu. Citiraj
Caeruleus Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Nigdje rezultata? Pa prvi su u Eastern Conferenceu. I City je prvi u Premiershipu pa ga nije osvojio a nešto sumnjam i da hoće Ja govorim o Miamiju ovom koji hoće da bude veliki posjeduje najbolji trojac i sve to ali džaba. I ne mislim trenutno nego zadnjih godinu i pol od kako su pokupovali sve ovo. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 I City je prvi u Premiershipu pa ga nije osvojio a nešto sumnjam i da hoće Ja govorim o Miamiju ovom koji hoće da bude veliki posjeduje najbolji trojac i sve to ali džaba. I ne mislim trenutno nego zadnjih godinu i pol od kako su pokupovali sve ovo. Ma o Äemu ti priÄaš ÄovjeÄe, pa već u prvoj sezoni s tim trojcem su došli do finala NBA-ja!! Citiraj
Caeruleus Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Ma o Äemu ti priÄaš ÄovjeÄe, pa već u prvoj sezoni s tim trojcem su došli do finala NBA-ja!! Koje finale? Zar nisu Mevsi uzeli? Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Koje finale? Zar nisu Mevsi uzeli? Pogledaj s kime su Mavsi igrali u finalu Citiraj
Caeruleus Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Pogledaj s kime su Mavsi igrali u finalu Pa dobro znam s kim su igrali, ali eto što ti je reći luda kupovina, nije rezultat osvojiti Istok, nego Sve. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Pa dobro znam s kim su igrali, ali eto što ti je reći luda kupovina, nije rezultat osvojiti Istok, nego Sve. Prva sezona je uvijek bila prilagodba, ove sezone osvajamo! ;) Citiraj
Caeruleus Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Prva sezona je uvijek bila prilagodba, ove sezone osvajamo! Za kog si navijao do prošle godine? xD Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1325679524' post='14415'] Za kog si navijao do prošle godine? xD[/quote] Cleveland Citiraj
Caeruleus Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1325681212' post='14436'] Cleveland [/quote] Gloryhunteru Citiraj
Recommended Posts