chiba Posted August 29 Report Posted August 29 Da mi je znati kako je moguce da se onolika frka digla za EP, a sad kad igramo ove kvalifikacije za SP atmosfera na utakmici kao na crvenom tepihu, dzet set Srbije, svi srecni, svi zadovoljni, lagano Citiraj
MASKO Posted August 29 Report Posted August 29 6 hours ago, chiba said: Da mi je znati kako je moguce da se onolika frka digla za EP, a sad kad igramo ove kvalifikacije za SP atmosfera na utakmici kao na crvenom tepihu, dzet set Srbije, svi srecni, svi zadovoljni, lagano ti nemaš pojma koliko ljudi ne znaju košarku, koliko su ove kvalifikacije bitne i koliko su teške. Eurobasket ne vodi nigdje zato se i jeste lako kvalifikovati na ep, sp vodi na olimpijadu direktno. Sjećamo se kako je srbija zamalo izvisilia za sp 2023 da nije ristić ubacio 5 od 5 trojke i nije preokreno utakmicu ne bi bilo ništa ni od finala sp ni od pijanke na podijumu na olimpijadi Citiraj
Whisper Posted September 3 Report Posted September 3 Hoce li neko igrati EL fantasy ove sezone? Citiraj
MASKO Posted September 3 Report Posted September 3 26 minutes ago, Whisper said: Hoce li neko igrati EL fantasy ove sezone? igram ja godinama, prošle godine sam bio u top 5000 na svijetu Citiraj
Whisper Posted September 3 Report Posted September 3 1 hour ago, MASKO said: igram ja godinama, prošle godine sam bio u top 5000 na svijetu 197407-TTNWJ Privatna liga, moje neko drustvo, igramoiz zajebancije. Upadni slobodno, i pozovi jos nekog Citiraj
reLo Posted September 3 Report Posted September 3 2 hours ago, MASKO said: igram ja godinama, prošle godine sam bio u top 5000 na svijetu Plot twist: ima samo 5000 učesnika. Adi and Bari 2 Citiraj
Adi Posted September 3 Report Posted September 3 Članak od prije 2 godine: As of today, the total number of teams registered for the EuroLeague Fantasy Challenge has reached 269,105, representing an impressive 18% year-over-year (YoY) increase. Additionally, the platform boasts 177,503 active players, marking an outstanding 44% growth compared to last season. The EuroLeague Fantasy Challenge has seen widespread global participation, with the top 10 countries by player engagement being: Serbia, Greece, Bosnia, Spain, Lithuania, Italy, Montenegro, Turkiye, Israel, and Germany. reLo 1 Citiraj
MASKO Posted September 3 Report Posted September 3 evo jedan od ss ovo je posle R22 4 hours ago, reLo said: Plot twist: ima samo 5000 učesnika. top 1% 5 hours ago, Whisper said: 197407-TTNWJ Privatna liga, moje neko drustvo, igramoiz zajebancije. Upadni slobodno, i pozovi jos nekog važi brate, ušao sam, kreće tek za 3 sedmice pa ću tek ganjati ljude da pravimo ligu u narednih sedmicu dvije pa ću ih ubaciti i ovde. kako igrate ima li nekih nagrada ili samo rekreativni ? haha Whisper and reLo 2 Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 3 Report Posted September 3 Gledaj sa reLom da napravis ligu, ima nagrada ukoliko on zavrsi prvi u suprotnom ništa Citiraj
MASKO Posted September 4 Report Posted September 4 8 minutes ago, Whisper said: @MASKO ma zajebancija cista brate. ma lagano Citiraj
Recommended Posts