Kun Aguer0 Posted July 17, 2024 Report Posted July 17, 2024 Tanko protiv Australije, opet se povrede neke uvlače u ekipu, danas u 6 je prijateljska sa Amerima pa ćemo vidjeti situaciju Citiraj
MASKO Posted July 17, 2024 Report Posted July 17, 2024 29 minutes ago, Kun Aguer0 said: Tanko protiv Australije, opet se povrede neke uvlače u ekipu, danas u 6 je prijateljska sa Amerima pa ćemo vidjeti situaciju Taktički nije igrao Bogdanović, vjerovatno protiv amera danas neće igrati Jokić (nezvanična informacija), nije se očekivala pobjeda protuv Australije sa Jaramazom na pleju i Radanov sa 20 minuta na parketu (iako je odlično odigrao). Loša igra ali sa lošom igrom si se držao do Jaramazovih gluposti 4 minuta do kraja u egalu sa bukvalno drugim timom a njima se Mills povampirio. Petrušev je pojednostavio baš igru i iskoristii svaku šansu, mislim da će biti startna četvorka ako Jović ne bude u stanju da igra. Da su Bogdan i Dobrić igrali bilo bi 20 razlike za nas. Pokuševski ne zaslužuje da ide na OI. Citiraj
chiba Posted August 10, 2024 Report Posted August 10, 2024 tolko sam razočaran, igrali smo fantastično i imali ih do poslednjih minuta. Baš težak poraz, sve su momci odradili herojski ali na kraju ipak izgubili Mislim da mi od poraza Partizana od Budućnosti, to je bilo pre više od 25 godina nijedan poraz u košarci nije ovoliko teško pao I nije problem u nekim koracima i sudiji presudan, prosto ovi imaju dve top petorke i ne znaš odakle ti više prete, niti su oni nešto nesportski napravili fali jedan BODIROGA Adi and MASKO 2 Citiraj
Whisper Posted August 10, 2024 Report Posted August 10, 2024 1 hour ago, chiba said: tolko sam razočaran, igrali smo fantastično i imali ih do poslednjih minuta. Baš težak poraz, sve su momci odradili herojski ali na kraju ipak izgubili Mislim da mi od poraza Partizana od Budućnosti, to je bilo pre više od 25 godina nijedan poraz u košarci nije ovoliko teško pao I nije problem u nekim koracima i sudiji presudan, prosto ovi imaju dve top petorke i ne znaš odakle ti više prete, niti su oni nešto nesportski napravili fali jedan BODIROGA Ili Sale ili Pedja... Citiraj
chiba Posted August 10, 2024 Report Posted August 10, 2024 Ameri svako prvenstvo mogu da izdvoje 10 top igrača, šta ćeš kad im Edvards greje klupu...onaj Lebron jebote ima unuke da dočeka igrajući Đorđević je bio lider i imao je šampionski mentalitet, Micić i Avramović koje jako gotivim to nemaju Npr. Rebrača je bio odličan, ne naravno kao Jokić ali je dobro igrao za repr. Nije baš da smo ranije bili ne znam kolko bolji ali kažem da nam malo fali kvaliteta i malo sreće naravno I ranije si imao Topića, Lukovskog, Drobnjaka, Šćepanovića, Lončara, Gurovića, Tarlaća, Kuturovića, Bulatović, pa sad ti stavi sve na papir Petrušev, Gudurić, Dobrić, Jović, Milutinov itd. nemam pojma nezahvalno je uporedjivati Mislim samo da se manje na nacionalnom nivou pljuvalo na relaciji Zvezda - Partizan ili možda je to tako delovalo jel nije bilo društvenih mreža Citiraj
MASKO Posted August 10, 2024 Report Posted August 10, 2024 Protiv Amera smo odigrali najbolje 3 četvrtine u istoriji reprezentacije. Šta je bilo biko je u toj utakmici, uglavnom na najvišem nivou si pokazao ko si i šta si, Dobrić i Avramović na Currya i Duranta,.... Što kaže čiba, samo je falio jedan Milan Gurović sa mudima do poda u poslednjoj četvrtini. Sada je došla ova bronza da nam da povod za balkon i najluđu žurku i da im pokažemo koliko cenimo borbu koju su pružili.... Ponos. Citiraj
chiba Posted September 10, 2024 Report Posted September 10, 2024 Pešić: Pričao sam sa Gvardiolom o taktici - Vesti - Košarka - B92.sport - B92.net Citiraj
Recommended Posts