Jump to content

Recommended Posts

Posted

Slabo pratim ovo takmicenje, Kobe Bryant mi je najdrazi igrac i njega bi covjek mogao gledati citav dan kako igra :D a kad su ovako kao sad sto je bilo evropsko onda gledam cesto.

Posted

NBA pratim od 2004. godine, poÄeo uglavnom igranjem NBA Livea na dvojci, i odmah mi je najdraži postao Carmelo Anthony i Denver. Danas i dalje favoriziram Denver, kao i kroz sve godine, i Oklahomu, jako mi se sviÄ‘a njihov mentalitet i stil igranja, a posebno glavni igraÄi Durant i Westbrook. Durant mi je najdraži igraÄ, a od Anthonyja sam se ohladio kako sam poÄeo detaljnije pratiti cijelu franšizu, ono na poÄetku se zadržavalo na tko najbolje zakucava, tko je najÄešÄ‡e na highligtsima. U Durantovoj priÄi uvijek pronalazim motiv, poticaj za samog sebe.

http://www.hrsport.net/kolumne/417994/packe/skromne-zvijezde-nba-buducdanasnjice

^^ Ovdje imate odliÄan tekst o Durantu i Roseu, bit će vam jasno o Äemu priÄam. :)

Posted

Ja navijam za Lakerse, jednostavno od uvijek :D A dragi su mi Grizlisi, jednostavno prošlegodine me oduševila njihova košarka, pogotovo Zack Randoplh, a Oklahoma mi se takoÄ‘er sviÄ‘a, Ibaka glavni :D

Od igraÄa uz Kobea, tu su mi Nowitski i Paul meÄ‘u dražima. A jednostavno ne podnosim bahatost Jamesa i Wadea, Dirk ih je sam pobjedil prošle godine..

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

To je predsezona..Inace onaj Stern je blokirao trade u kojem bi Lakersi dobili Paula,Rocketsi Gasola,a Hornetsi Odoma i jos 3 igraÄa.Kako bi bilo lijepo gleda Paula i Kobea u Lakersima, juuj.Inace Paul je otisao u Clipperse,a Hornetsi su dobili 4 igraÄa i prvi pick.

Postoji jos mogućnost da dođe Howard u Lakerse,to bi volio :wub: