chelsea4evercr Posted September 22, 2011 Report Posted September 22, 2011 Eto kad imamo MLB evo i NBA. Citiraj
jakovf Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Ima kakvih novosti u vezi lockouta? Citiraj
chelsea4evercr Posted September 23, 2011 Pokretač teme Report Posted September 23, 2011 Ima kakvih novosti u vezi lockouta? jos se nisu dogovorili :( Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 favorizirao sam Cleveland zbog Lebrona i Ilgauskasa, sada Miami zbog istog razloga samo da zavrse ova sr*nja pa da opet gledamo Kinga Jamesa na djelu Citiraj
Bari Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Najdrazi kosarkas mi je Carmelo Anthony . Prije je OBN (BiH televizija) prenosila PlayOff a sada neprenosi tako da NBA nepratim vise toliko :) Citiraj
Elao Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Slabo pratim ovo takmicenje, Kobe Bryant mi je najdrazi igrac i njega bi covjek mogao gledati citav dan kako igra a kad su ovako kao sad sto je bilo evropsko onda gledam cesto. Citiraj
File Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 NBA pratim od 2004. godine, poÄeo uglavnom igranjem NBA Livea na dvojci, i odmah mi je najdraži postao Carmelo Anthony i Denver. Danas i dalje favoriziram Denver, kao i kroz sve godine, i Oklahomu, jako mi se sviÄ‘a njihov mentalitet i stil igranja, a posebno glavni igraÄi Durant i Westbrook. Durant mi je najdraži igraÄ, a od Anthonyja sam se ohladio kako sam poÄeo detaljnije pratiti cijelu franšizu, ono na poÄetku se zadržavalo na tko najbolje zakucava, tko je najÄešÄ‡e na highligtsima. U Durantovoj priÄi uvijek pronalazim motiv, poticaj za samog sebe. http://www.hrsport.net/kolumne/417994/packe/skromne-zvijezde-nba-buducdanasnjice ^^ Ovdje imate odliÄan tekst o Durantu i Roseu, bit će vam jasno o Äemu priÄam. :) Citiraj
jakovf Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Ja navijam za Lakerse, jednostavno od uvijek A dragi su mi Grizlisi, jednostavno prošlegodine me oduševila njihova košarka, pogotovo Zack Randoplh, a Oklahoma mi se takoÄ‘er sviÄ‘a, Ibaka glavni Od igraÄa uz Kobea, tu su mi Nowitski i Paul meÄ‘u dražima. A jednostavno ne podnosim bahatost Jamesa i Wadea, Dirk ih je sam pobjedil prošle godine.. Citiraj
chelsea4evercr Posted September 23, 2011 Pokretač teme Report Posted September 23, 2011 meni se oduvijek svida boston. Pierce mi se svida kao i garnett. Btw pogledan nba kad uvatim vremena na sport klubu Citiraj
LoRD_0001 Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 Otkad pratim kosarku San Antonio mi je najdrazi NBA tim, a igrac Tim Duncan ubjedljivo. B) Citiraj
diablo_bih Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Pratio San Antonio sa Ginobilijem na kormilu, prestao zadnjih godina pratiti NBA... Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Wade za mene najjaci igrac u NBA , a od timova naravno Miami Heat :D Citiraj
Caeruleus Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Nation under one sky - nation under one club Citiraj
hithard Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Izgleda da su pregovori u tijeku i odvijaju se Äesto, ali nema još nikakvih važnijih dogovora. Valjda će nešto iskemijati! Citiraj
jakovf Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Sad gledam na Arenasport2, Farmar ubija Cedevitu, cak 13 assita trenutno. Citiraj
Kun Aguer0 Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 izgleda da NBA pocinje 25-og decembra :D :D jedva cekam Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Daj bože više da poÄne, sjebali su je totalno, pola igraÄa pošlo u bijednu Europsku košarku.. Citiraj
Caeruleus Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Stvarno mi je muka od Eurolige. Kad vidim na TV-u povraća mi se. Čekam NBA i Bullse..A i Celticse. EAST CONF. FOREVER! Citiraj
skaybeN Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Pao je dogovor izmedju vlasnika i igraca :) Citiraj
jakovf Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Daj bog da pocne NBA konacno.Inace jeli bilo nekih trejdova ove sezone? Citiraj
Kun Aguer0 Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 evo gledam Nets vs Knicks Citiraj
jakovf Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 To je predsezona..Inace onaj Stern je blokirao trade u kojem bi Lakersi dobili Paula,Rocketsi Gasola,a Hornetsi Odoma i jos 3 igraÄa.Kako bi bilo lijepo gleda Paula i Kobea u Lakersima, juuj.Inace Paul je otisao u Clipperse,a Hornetsi su dobili 4 igraÄa i prvi pick. Postoji jos mogućnost da doÄ‘e Howard u Lakerse,to bi volio :wub: Citiraj
Kun Aguer0 Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 brate neupucen sam ove sezone kakav mi je Miami :) Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 brate neupucen sam ove sezone kakav mi je Miami :) Ove godine osvajamo, King James :wub: Citiraj
Recommended Posts