hamco Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 Sta ti mislis o Liverpoolu koji iako ne igra europu gleda u leda tottenhamu? Klopp rulez Vidis da sam naglasio u Evropi. Jel to tvoj odgovor na normalno postavljeno pitanje? Ako jeste, onda ok. Citiraj
Wisey Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 Vidis da sam naglasio u Evropi. Jel to tvoj odgovor na normalno postavljeno pitanje? Ako jeste, onda ok. Dovoljno je rec prosla sezona Liverpool do finala EL, ova sezona Tottenhama zguzio Gent. Cao. Takodjer nedavno i Liverpool zguzio Tottenhama. Al da se ne ide u off.. Citiraj
Whisper Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 On ove sezone igra mnogo manje nego inace, ima mnogo vise snage i to se odrazava na njegovu igru. Kao standardnom prvotimcu njemu baterije pregore negde na polovini sezone, i odatle nema vracanja. Kada bi pristao na ovakvu raspodelu minutaze i naredne sezone rezultat bilo bi to od velikog znacaja za ekipu Citiraj
diablo_bih Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 Ako i ode, Tielemans bi bila strasna zamjena za njega, kad vec se na Bakera ne racuna. Citiraj
skaro Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 Vidis da sam naglasio u Evropi. Jel to tvoj odgovor na normalno postavljeno pitanje? Ako jeste, onda ok. Ne kuzim cemu to pitanje na ovoj off topic temi, malo si promasio sa ocitim ciljem provokacije, ne kuzim sta tebi smeta sto je meni to dobra ekipa, u mojim ocima bolja od liverpoola, kuzim da ti ne mislis isto, vidjet cemo na kraju sezone tko je bio u pravu. Citiraj
hamco Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 Opet skaro misli da je to neka vrsta provakacije. Onda bi se za mene i diabla moglo reci da smo na ratnoj nozi. Svasta. Da ne bude off, Fabregasa i njegovu napadacku viziju ce tesko koji igrac lahko zamjeniti. Citiraj
Whisper Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 Ako i ode, Tielemans bi bila strasna zamjena za njega, kad vec se na Bakera ne racuna. Tilmansu bi trebalo godinu dana rada u teretani da dostigne potreban nivo fizicke spremnosti za PL. Decko je top talenat ali je lagan ko perce, malo jaci vetar bi ga odneo. Plus sto je lencuga. Citiraj
chiba Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 On ove sezone igra mnogo manje nego inace, ima mnogo vise snage i to se odrazava na njegovu igru. Kao standardnom prvotimcu njemu baterije pregore negde na polovini sezone, i odatle nema vracanja. Kada bi pristao na ovakvu raspodelu minutaze i naredne sezone rezultat bilo bi to od velikog znacaja za ekipu pretpostavljam da odredjenu ulogu igra i to Å¡to je odmoran, ne dovodim to uopÅ¡te u pitanje al mene ipak najviÅ¡e oduÅ¡evljava njegov pristup, kad je on radio tolko u fazi odbrane, jest trÄao je al se gubio dosta i nije samo to, nekako mi je naoÅ¡tren u glavi ako me razumete, svakog trenutka koncentracija na visokom nivou, ono kad kaže Konte "moramo da budemo fokusirani" Äini mi se da je Fabregas zadnja dva meseca primer za to, pored Luiza verovatno najviÅ¡e iznenadio na tom planu jeste, deÅ¡ava se da igraÄi napreduju pod nekim menadzerom, da se ne lažemo, Azar je korak napred napravio pod Murinjom ali ni na kraj pameti mi ne bi bilo da je ovako neÅ¡to moguće 1.da se Kosta smiri 2. da Luiz sazri 3. Fabregas igra pod konac https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/836220920524046338 Ovo sa Milanom je izgleda ozbiljno, Murinjo isto zainteresovan Citiraj
diablo_bih Posted February 28, 2017 Report Posted February 28, 2017 Tilmansu bi trebalo godinu dana rada u teretani da dostigne potreban nivo fizicke spremnosti za PL. Decko je top talenat ali je lagan ko perce, malo jaci vetar bi ga odneo. Plus sto je lencuga. Mislim da se to dokazalo milion puta da ne mora biti igrac sredine terena krkan, ili da ima nesto fizicke snage. Lik zna trcati, i trebalo bi jedino da poboljsa izdrzljivost i trku, inace ostalo sve ima. Nesto kao Lampard rekao bih. Citiraj
Whisper Posted February 28, 2017 Report Posted February 28, 2017 Mislim da se to dokazalo milion puta da ne mora biti igrac sredine terena krkan, ili da ima nesto fizicke snage. Lik zna trcati, i trebalo bi jedino da poboljsa izdrzljivost i trku, inace ostalo sve ima. Nesto kao Lampard rekao bih. Pa imas primer Fabregasa, najbolji veznjak u Evropi kad oko sebe nema nikoga, ali cim ga malo pritisnu gubi skoro svaki fkzicki duel, samim tim i mnogo akcija propada. Eno ti Veratija recimo, ima ofanzivne karakteristike kao Sesk, ali iako je onako mali i izgleda slabasno ne mozes ga maci iz mesta. Da bi izdrzavao presing, visok temmpo i kontakt igru kakvu PL zahteva mora mnogo da poradi na fizikalijama. Pa Lamps je bio stencuga. Citiraj
diablo_bih Posted February 28, 2017 Report Posted February 28, 2017 Pa sve je to popravljivo, teretana i idemo :D Uglavnom, to bi moj bio pick za zamjenu u buducnosti. Citiraj
Dzan Posted February 28, 2017 Report Posted February 28, 2017 Igrac utakmice protiv Swansea. Vidjela se prevelika zelja da se i dokaze rekao bih, ali i da iskoristi svaku minutu koju dobije. Stalno je bio u centru desavanja, nudio se, ubacivao iz drugog plana, igrao i odbranu, odlicna partija. Keep it going, u the real blue hehe Citiraj
reLo Posted February 28, 2017 Report Posted February 28, 2017 Ako je mene teretana popravila, svakog će. Citiraj
Caeruleus Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 Hello. Ovo je igraÄinaPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk Citiraj
reLo Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Kakva riba https://twitter.com/cesc4official/status/839099467139796992 Citiraj
chelseathebest Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 IzfotoÅ¡opirana guzica lol Uglavnom, sad baÅ¡ googlam o toj ribi. Ima 41 godinu, a Fabregas je poÄeo mutiti s njom kada je ona joÅ¡ bila udana (i dvoje djece imala u to vrijeme). Totalno smećarski od njega, a i od nje takoÄ‘er. Citiraj
Zemo Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 To je super, meni djeca ne smetaju. Tery je udaro Bridgovu zenu pa nista. Citiraj
Kun Aguer0 Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 To je super, meni djeca ne smetaju. Tery je udaro Bridgovu zenu pa nista. Giggs je udaro bratovu pa je opet živ :D Citiraj
reLo Posted April 1, 2017 Report Posted April 1, 2017 Katalonski Å¡etaÄ https://twitter.com/NizaarKinsella/status/848223818095218689 Citiraj
Bari Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Cesc Fabregas becomes the first player to assist 10 goals in 6 different Premier League seasons. Majstore ne idi nigdje molim te ! Citiraj
Zemo Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Dovest boljeg veznjaka od njega necemo. Zato ga ne treba ni prodavati. Citiraj
Spaha Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Fabregas se ponio kao pravi profesionalac ove sezone, i moram priznati da me je pomalo iznenadilo, nisam ovo ocekivao od njega. Ipak je to igraÄ svjetske klase, oÄekivao sam neko sabotiranje Contea ili neko blaćenje, kukanje preko medija, meÄ‘utim ponaÅ¡ao se kao neki mladić koji strpljivo Äeka svoju priliku za dokazivanje. Da ga zadržimo sljedeće sezone, teÅ¡ko, jer sumnjam da bi opet pristao da ulazi sa klupe, ipak nije on takav igraÄ, u drugim klubovima bi sigurno bio neizostavljiv iz prve postave, ali eto, Å¡ta se može, u ovom sam sluÄaju za Contea, ipak zbog njega smo prvenstveno gdje jesmo, tako ako ode Cesc ne treba kukati, il´ ako ostaje tim bolje po nas. Citiraj
chiba Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 morao sam ovo da uslikam, mrzelo me jebiga da uvećam, poenta je u pogledu :D Citiraj
Recommended Posts