Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sta ti mislis o Liverpoolu koji iako ne igra europu gleda u leda tottenhamu? Klopp rulez

Vidis da sam naglasio u Evropi. Jel to tvoj odgovor na normalno postavljeno pitanje? Ako jeste, onda ok.

Posted

Vidis da sam naglasio u Evropi. Jel to tvoj odgovor na normalno postavljeno pitanje? Ako jeste, onda ok.

Dovoljno je rec prosla sezona Liverpool do finala EL, ova sezona Tottenhama zguzio Gent. Cao.
Takodjer nedavno i Liverpool zguzio Tottenhama.

Al da se ne ide u off..
Posted
On ove sezone igra mnogo manje nego inace, ima mnogo vise snage i to se odrazava na njegovu igru. Kao standardnom prvotimcu njemu baterije pregore negde na polovini sezone, i odatle nema vracanja.
Kada bi pristao na ovakvu raspodelu minutaze i naredne sezone rezultat bilo bi to od velikog znacaja za ekipu
Posted

Ne kuzim cemu to pitanje na ovoj off topic temi, malo si promasio sa ocitim ciljem provokacije, ne kuzim sta tebi smeta sto je meni to dobra ekipa, u mojim ocima bolja od liverpoola, kuzim da ti ne mislis isto, vidjet cemo na kraju sezone tko je bio u pravu.
Posted

Opet skaro misli da je to neka vrsta provakacije. Onda bi se za mene i diabla moglo reci da smo na ratnoj nozi. Svasta.

Da ne bude off, Fabregasa i njegovu napadacku viziju ce tesko koji igrac lahko zamjeniti. 

Posted

Ako i ode, Tielemans bi bila strasna zamjena za njega, kad vec se na Bakera ne racuna.

Tilmansu bi trebalo godinu dana rada u teretani da dostigne potreban nivo fizicke spremnosti za PL. Decko je top talenat ali je lagan ko perce, malo jaci vetar bi ga odneo.
Plus sto je lencuga.
Posted

On ove sezone igra mnogo manje nego inace, ima mnogo vise snage i to se odrazava na njegovu igru. Kao standardnom prvotimcu njemu baterije pregore negde na polovini sezone, i odatle nema vracanja.
Kada bi pristao na ovakvu raspodelu minutaze i naredne sezone rezultat bilo bi to od velikog znacaja za ekipu

pretpostavljam da odredjenu ulogu igra i to što je odmoran, ne dovodim to uopšte u pitanje al mene ipak najviše oduševljava njegov pristup, kad je on radio tolko u fazi odbrane, jest trčao je al se gubio dosta i nije samo to, nekako mi je naoštren u glavi ako me razumete, svakog trenutka koncentracija na visokom nivou, ono kad kaže Konte "moramo da budemo fokusirani" čini mi se da je Fabregas zadnja dva meseca primer za to, pored Luiza verovatno najviše iznenadio na tom planu

jeste, dešava se da igrači napreduju pod nekim menadzerom, da se ne lažemo, Azar je korak napred napravio pod Murinjom ali ni na kraj pameti mi ne bi bilo da je ovako nešto moguće

1.da se Kosta smiri

2. da Luiz sazri 

3. Fabregas igra pod konac

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/836220920524046338

Ovo sa Milanom je izgleda ozbiljno, Murinjo isto zainteresovan 

Posted

Tilmansu bi trebalo godinu dana rada u teretani da dostigne potreban nivo fizicke spremnosti za PL. Decko je top talenat ali je lagan ko perce, malo jaci vetar bi ga odneo.
Plus sto je lencuga.

Mislim da se to dokazalo milion puta da ne mora biti igrac sredine terena krkan, ili da ima nesto fizicke snage. Lik zna trcati, i trebalo bi jedino da poboljsa izdrzljivost i trku, inace ostalo sve ima. Nesto kao Lampard rekao bih.

Posted

Mislim da se to dokazalo milion puta da ne mora biti igrac sredine terena krkan, ili da ima nesto fizicke snage. Lik zna trcati, i trebalo bi jedino da poboljsa izdrzljivost i trku, inace ostalo sve ima. Nesto kao Lampard rekao bih.

Pa imas primer Fabregasa, najbolji veznjak u Evropi kad oko sebe nema nikoga, ali cim ga malo pritisnu gubi skoro svaki fkzicki duel, samim tim i mnogo akcija propada.
Eno ti Veratija recimo, ima ofanzivne karakteristike kao Sesk, ali iako je onako mali i izgleda slabasno ne mozes ga maci iz mesta.
Da bi izdrzavao presing, visok temmpo i kontakt igru kakvu PL zahteva mora mnogo da poradi na fizikalijama. Pa Lamps je bio stencuga.
Posted
Igrac utakmice protiv Swansea. Vidjela se prevelika zelja da se i dokaze rekao bih, ali i da iskoristi svaku minutu koju dobije. Stalno je bio u centru desavanja, nudio se, ubacivao iz drugog plana, igrao i odbranu, odlicna partija. Keep it going, u the real blue hehe
Posted

IzfotoÅ¡opirana guzica lol 

Uglavnom, sad baš googlam o toj ribi. Ima 41 godinu, a Fabregas je počeo mutiti s njom kada je ona još bila udana (i dvoje djece imala u to vrijeme). Totalno smećarski od njega, a i od nje također.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Fabregas se ponio kao pravi profesionalac ove sezone, i moram priznati da me je pomalo iznenadilo, nisam ovo ocekivao od njega.
Ipak je to igrač svjetske klase, očekivao sam neko sabotiranje Contea ili neko blaćenje, kukanje preko medija, međutim ponašao se kao neki mladić koji strpljivo čeka svoju priliku za dokazivanje.

Da ga zadržimo sljedeće sezone, teško, jer sumnjam da bi opet pristao da ulazi sa klupe, ipak nije on takav igrač, u drugim klubovima bi sigurno bio neizostavljiv iz prve postave, ali eto, šta se može, u ovom sam slučaju za Contea, ipak zbog njega smo prvenstveno gdje jesmo, tako ako ode Cesc ne treba kukati, il´ ako ostaje tim bolje po nas.