l'ennemi public n° 1 Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 CHARLES MUSONDA http://www.chelseafc.com/javaImages/b7/9e/0,,10268~12361399,00.jpg Rođen 15.10.1996. pozicija: ofanzivni vezni/krilo. Došao u Chelsea iz Anderlechta 01.07.2012. Ima dva starija brata Lamisha i Tiku koji su takođe igra�i Chelsea , ali je on mnogo veći talenat od njih i predviđa mu se svetla budućnost. Igrom podseća na Edena, pogotovo njegovi prodori na ivici šesnesterca i onda šut koji uglavnom završi iza golmanovih leđa. ima neverovatnu tehniku, odli�no dribla i veoma je brz. https://www.youtube.com/watch?v=skZlbkl4l_E E sad da �ujem mišljenje ostalih forumaša o ovom biseru Chelsea. Citiraj
soxx Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Sinoc zabio 2 komada grcima(u19). Samo nek roka kad god odigram na belgiju i bit ce super. Citiraj
King Chelsea Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Facom me podsjeća na mješavinu Sturridgea i Shaun Wright-Phillipsa :D Citiraj
badprle Posted June 2, 2014 Report Posted June 2, 2014 momak igra odliÄno kao mc, amc, aml, amr tehniÄki sjajan, brz da nabije neko iskustvo ozbiljnijeg prvotimskog fudbala (pozajmica Vitesse) i mislim da bi onda definitivno postao konkurent za rotaciju naravno poseban plus za ovo :D https://www.youtube.com/watch?v=ABML1Ckn4d8 Citiraj
l'ennemi public n° 1 Posted December 15, 2014 Pokretač teme Report Posted December 15, 2014 https://vine.co/v/OgzXeOhmD2A Citiraj
Caeruleus Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Kakve su prognoze za ovog gospodina? Citiraj
l'ennemi public n° 1 Posted March 31, 2015 Pokretač teme Report Posted March 31, 2015 Produzio je ugovor sa ÄŒelsijem do 2019 god. Citiraj
Caeruleus Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Kipar, pozajmica. Kakav kipar? On je nogometaš. Citiraj
chiba Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 https://twitter.com/sverige1089/status/578320264930279424 Citiraj
diablo_bih Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Monaco are preparing another offer for Chelsea youngster Charly Musonda after their initial £10m bid in the summer was rejected. According to the Daily Mirror, the 19-year-old was assured of opportunities in the Chelsea first-team after the Blues turned down interest in him over the summer, with Arsenal also thought to be keen. Those opportunities have failed to materialise, and Musonda could be the subject of transfer bids when the window reopens in January. Nevjerovatno, nude mu status prvotimca, a kod nas ni da ga pogledaju :( Ne bih nikako volio da ga prodamo, barem bez mogucnosti otkupa za neke pare... Citiraj
The Pensioner Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Charly dobio priliku trenirati s prvom ekipom ovaj tjedan, a Hiddink je najavio da će do kraja sezone nekoliko mladića dobiti priliku. Evo jedan zanimljiv Älanak sa sky sportsa. http://www.skysports.com/football/news/15116/10137342/who-is-charly-musonda Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Guuse uradi to pa da ti ga popušimo svi redom :D Citiraj
hamco Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Meni licno najbolji akademac. Sa kakvim talentima raspolazemo, samo da se skupi malo vise muda i da prilika ovim momcima... Ako nista u onim kup utakmicama protiv Strawberija i tako tih jagoda-klubova. Citiraj
grena Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Ma ja bih klince gurao i u FA kupu i u kikiriki kupu.. i to bi mi igrali od pocetka pa dokle stignu... a ne da u polufinalu kao ubacujemo prvi tim.. Ovo bi bilo odlicno za klince i da pokazu sta znaju...a oni bi se ubijali na terenu da se dokazu. Citiraj
diablo_bih Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 daily mail kaze i da bi vec mogao protiv arsenala igrati. Citiraj
njuso21 Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Kako smo jadan klub po pitanju tih akademaca, da kada neko od njih trenira s prvom ekipom to je senzacija jbt.. Ma nikad on neće zaigrati normalno u Chelseaju.. Pa evo dokaz ova sezona, u kurcu totalnom, nemoguće doći do 4. mjesta, ali i dalje prednost i to ogromnu imaju levati u odnosu na talente. I ovdje se to nikad neće promjeniti. Hiddink je eto u zadnje dvje utakmice dao solidnu minutažu Kennedyu, koji nije iz akademije već je plaćen desetak miliona, inaÄe nebi ni minute dobio. RLC u svakom timu i engleskoj ligi bi imao znatno veću minutažu, u 15 klubova sasvim sigurno standardni prvotimac, samo kod nas igra svakih pola godine po poluvrijeme. Definitivno jadan smo klub po tom pitanju, tako da ne Äude ove senzacije kada momak od 18 godina trenira s prvim timom. Citiraj
Caeruleus Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Meni licno najbolji akademac. Sa kakvim talentima raspolazemo, samo da se skupi malo vise muda i da prilika ovim momcima... Ako nista u onim kup utakmicama protiv Strawberija i tako tih jagoda-klubova. Hahahahaha kralju. Ma džaba se nadate. To isto ko da se nadate da će BiH biti prosperitetna država. Akademiju treba ugasiti da smanjimo troškove dok se radi novi stadion, jer samo troše struju, vodu, internet - sve to treba platiti a ni za što. Citiraj
Wisey Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Reko sam ja usadit krompir i izvozit lagano, imat ćemo prihoda a i zaposlićemo naroda jbg ovaj mali pozvan da odradi trening s ekipom, odmah ide Älanak na daily mailu hahahh jebeÅ¡ mi mater ako je ovo ikako normalan klub :D Citiraj
hamco Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Najgore od svega sto je ovaj momÄić vec sad bolji od Oscara, jebite mi sve ako nije. Citiraj
Champion Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Imamo ćorave skaute koji ne mogu poÅ¡tenog igraÄa naći. Ali zato Everton, Arsenal, Tottenham, Southampton mogu. Koji otpad igra za U-21 ekipu, to je nevjerojatno. Sve novi Lampardi i Drogbe, a ne bi mogli u Bradfordu na klupi sjediti. Uzaludno bacanje novaca. Dajte me prosvjetlite, tko je ovdje vrhunski talent? Citiraj
Recommended Posts