Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted
[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/281826_531500930198546_1628446030_n.jpg[/img][b][size=4][color=#00202B][i][background=rgb(236, 230, 224)]Bosanskohercegovačka reprezentacija u sjedećoj odbojci osvojila je zlato na Paraolimpijskim igrama u Londonu, nakon što je u finalu preokretom savladala Iran s 3:1 (19:25, 25:21, 25:22, 25:15[/background][/i][/color][/size][color=#00202B][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][i][background=rgb(236, 230, 224)])[/background][/i][/size][/font][/color][/b]
  • 1 year later...
Posted

I jucer je BH repka osvojila zlato. Sad jel svjetsko il europsko nisam siguran. Ne da mi se trazit. Na mob sam.

Europe ,Europe .   I ovom prilikom im cestitam . 

Posted

Reprezentacija Srbije osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope !!!

Zlato iz Beca nije odbranjeno, ali Miljkovic, braca Grbic, Geric i drugari imaju dostojne naslednike.

Svaka cast momci !!!

• 2 weeks later...
Posted

Momcima srebro,dobro su se borili,prije svega ravnopravno i ne bi bilo nezasluzeno i da su osvojili titulu na njihovom pragu.Bravo momci,srpska odbojka ima buducnost !

ps. da dodam da je bilo igraca koji su direktno sa Eura produzili za Brazil,tako da je i umor igrao donekle igru,i ovo predstvalja samim time jos veci rezultat !

srbi-n.jpg

:-bd

Posted

veliki su ovo uspesi,podrška od mene,jbg,veliki teret imaju na svojim ledjima,braća grbić,miljkovic kakvi su to igrači bili lele majko dal će se to ikada ponoviti olimpijsko zlato

dok sam živ ima da pamtim onaj poen kad grbić preskače reklame vraća loptu pa postiže poen,mislim da "veći" poen u odbojci nisam video

a ovi uspesi mladih odbojkaša je samo dokaz da se sa njima dobro radi,samo moramo da budemo strpljivo još malo

• 11 months later...
  • 3 weeks later...
Guest ivanovic22
Posted

Nitko da spomene kako su Amerikanke pomele Njemice u finalu ženskog SP-a neki dan.

Kakvo finale SP-a ? Tek je druga faza pocela :D  Sutra Srbija - Amerika, trece kolo druge runde

• 9 months later...
Guest ivanovic22
Posted

Kakve carice, sta je ovo :D

https://www.youtube.com/watch?t=53&v=61T3kQtNjDQ