Jump to content

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Caeruleus

Recommended Posts

Hvala, takodje. Obojica su veliki talenti da se razumijemo i na dobrom su putu da budu veliki propali talenti. Barkley napravi s vremena na vrijeme neku bas nepromisljenu glupost (povratna lopta protiv City-a, povratna lopta protiv Holandije) pa se misljenje o njemu srozava. Da pristane da bude neka alternativa Loftus-Cheeku u dogledno vrijeme, to bi bilo dobro.

A istina, obojica tonu u propast iako su puno obecavali. Nadam se kako ce se ipak uspjet ozivjet karijera, puno mi je 50mil za backup igraca. U 4-2-3-1 kante i kovacic bi mogli biti vrlo dobri, to je i kovacicu najbolja pozicija. Ispred njih RLC (Barkley, Mount) i imamo dosta dobar vezni red, trkacki izuzetno mocan.

Imam osjecaj da ga uzimaju samo zato sto imamo ovu zabranu. To u Madridu ocigledno znaju i lako su ispregovarali svoju zeljenu cifru, ukoliko je tacno.

O Kovacicu sam dosta pisao tokom prosle sezone, tu je sve receno. Medjutim, ipak bih bio okej s ovim transferom pod jednim uslovom, a to je da tusnu Drinkwatera i Bakayoka za 50 miliona. Mislim da bi nam onda trebao dogodine jos jedan fizicki jaci igrac na sredini.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Veću glupost odavno ne pročitah.
Kovačić je bezevzenjak koji se ne zna kretati na terenu, ne zna se otkrivati, traziti loptu i apsolutno nema nikakve ideje u igri.

U usporedbi sa barkleyjem ima. Barkley ne zna vodit loptu, ima pomracenja uma nekad, problema sa pass igrom, tehnika polosa, nije nesto ni brz, ne zna igrat defanzivu, los dribling.. Kovacic ima problem sa glavom, barkley problema sa talentom

Daj niđe veze, upravo suprotno Barkley je talentovan dok je Kovačić ništa drugo nego rezultat dobrog rada hrvatskih menadžera. Problem je što nijedan ni drugi nikad nisu pokazali ništa, a i Barkley bar nekad bljesne dok Kovačić ni to.

Bilo je na pocetku prelaznog roka prica, zato to i spominjem.

Jest on pokazao u Liverpoolu da moze, ali njegova pozicija je ofanzivni vezni. Ko je jos od nasih igraca ofanzivni vezni - Loftus-Cheek, tako da bi eventualni transfer Coutinha za 100 miliona bio poguban.

Jos 2 dana nade da ovaj debil nece potpisati.

Ma objavit ce ga do ponedjeljka sigurno, nema tu nade bas. A oko lamparda nezz sto se ceka toliko dugo, vjerojatno se pregovara i oko strucnog tima, jody morrisa i ostatka koji ce doci. Valjda ce to biti iduci tjedan, pa da moze covjek radit pripreme. Valjda nismo toliko ludi da pripreme odradujemo bez trenera, iako me vise nista ne moze iznenaditi sto se tice nase uprave

Ma objavit ce ga do ponedjeljka sigurno, nema tu nade bas. A oko lamparda nezz sto se ceka toliko dugo, vjerojatno se pregovara i oko strucnog tima, jody morrisa i ostatka koji ce doci. Valjda ce to biti iduci tjedan, pa da moze covjek radit pripreme. Valjda nismo toliko ludi da pripreme odradujemo bez trenera, iako me vise nista ne moze iznenaditi sto se tice nase uprave

Morat ce do nedjelje rijesiti kovacica, sto se nadam da nece. A Lampard ce isto tada nekad, a najdalje u ponedjeljak. Necemo krenuti bez trenera.

• diablo_bih changed the title to Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)