reLo Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Još uvijek te jebe moje prokletstvo :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Još uvijek te jebe moje prokletstvo :D Sve ide, naprijed, pa nazad :S Koji kurac :O Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Sve ide, naprijed, pa nazad :S Koji kurac :Ošuti jebo te hljeb ja htio staviti velike pare na malu kvotu i tu bih ubacio BIH. Sreća me poslužila nervni slom bi doživio Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 šuti jebo te hljeb ja htio staviti velike pare na malu kvotu i tu bih ubacio BIH. Sreća me poslužila nervni slom bi doživio Pa kako ti mislis da ja igram, ne mozes drugacije ni igrati kladu... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Pa kako ti mislis da ja igram, ne mozes drugacije ni igrati kladu...a dobro ti ti si poseban sluÄaj :D <3 Btw. Vidio sam juÄe lika u teretani isti ti, ja se sjebo Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 a dobro ti ti si poseban sluÄaj :D <3 Btw. Vidio sam juÄe lika u teretani isti ti, ja se sjebo Å teta Å¡to je nemoguće diabla vidjet u teretani :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Zasra ga Bosna totalno sinoć :( Jedina dobra stvar je BeÅ¡ić koji opet dominira u repki, jeste i on napravio greÅ¡ku protiv nas ali mislim da će on u budućnosti biti jedan ost stubova BIH repke. https://www.youtube.com/watch?v=9usQFDzhRv0 Hrvatska se izborila sa Bugarima 0:1 VeÄeras Srbija gostuje kod Jermenije moraju se uzeti 3 boda. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 U Srbiji zabraniti reprezentativni,klupski i ako treba i fudbal u sali.. zali Boze i reprezentacije i Advokata i Karadzica i svega. Dakle ukinite fudbal na 10 godina. Zali Boze da se povrede Matic ili Bane zarad gluposti. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 OÄekivan ishod. Ali povredi se Marković, selektor uvodi Kuzmanovića (otkud on?) koji je zadnji vezni... A na terenu je već imao dvojicu zadnjih veznih, Gudelja i Matića. =)) Kao da smo protiv NemaÄke igrali, a ne Jermenije bez svojih najboljih igraÄa. I otkud opet onaj retard Lazović, gde je njega iskopao? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted October 11, 2014 Pokretač teme Report Share Posted October 11, 2014 Izgubila NjemaÄka. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Nemci izgubili od Poljaka, Å panci od Slovaka... I POSLE MI KUKAMO KAD OSVOJIMO BOD PROTIV JERMENIJE I VELSA Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted October 12, 2014 Pokretač teme Report Share Posted October 12, 2014 To nije opravdanje za Armeniju i Wales. Niti smije biti. A ni za Bugarsku. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Kada je BiH u pitanju tu ne ide niÅ¡ta na dobro joÅ¡ od utakmice sa Argentinom, promjene su se trebale desiti odmah po povratku iz Brazila, ali to se nije desilo. Plasman na SP sa onakvim selektorom je bingo, a realno reprezentacija nije mogla vjeÄno dobijati utakmice bez bilo kakve taktike. Mislim kada doÄ‘eÅ¡ do toga da igraÄa koji je se povukao iz reprezentacije ponovo pozivaÅ¡ u ekipu i od toga ponovo stvaraÅ¡ nepotrebnu dramu onda jbg, ako je se Äovjek povukao onda to poÅ¡tuj i vozi dalje. SuÅ¡ić i druÅ¡tvo su toliko smanjili kriterijum da je bod protiv Walesa uspjeh. Ova generacija je dosta kalentovana ekipa i ima tu kvaliteta ali mora se to posložit sa jednim kvalitetnim selektorom.. Å to se tiÄe Srbije, meni nije jasno kako jedna takva ekipa, puna igraÄa iz odliÄnih klubova može onako loÅ¡e izgledati na terenu. Kada pogledaÅ¡ tu imaÅ¡ 6 igraÄa samo iz Premiershipa, znaÄi pola ekipe dolazi iz najjaÄe lige svijeta i opet izgleda loÅ¡e. Naravno to Å¡to gotovo svi igraÄi dolaze iz jakih klubova ne znaÄi da će reprezentacija igrati sjajno, ali ako niÅ¡ta trebali bi bar onako kvalitet dobit neke utakmice. Mislim ne pratim baÅ¡ deÅ¡avanja u i oko reprezentacije Srbije, ali smatram da je Advokat greÅ¡ka.. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 iz juÄeraÅ¡njeg tima bi ostavio samo Stojkovića, Matića i možda Nastasića Stojković/ Vulićević - BiÅ¡evac - Nastasić - Obradović/ Matić - Jojić - Andrija Živković - Darko Lazović/ Mitrović - Å kuletić Bar bi znali na Äemu smo i momci bi se borili za dres Srbije jebem ti manekene napucane Ivanović je jedna velika kurÄina juÄe bio piÄke jedne ne mogu jermeniju jebenu pobjediti pa jebote ljeb posebno ovi iz premijer lige seljaÄine kolarov kurÄina, ivavnović kurÄina, tadić kurac, A selektoru pristaje ime Dik... retard!! Mitrović mu grije klupu uvodi ga u 75minut i to kad smo primili gol.. povredi se Lazar on uvodi zadnjeg veznog Kuzmanovića a u igri su već 2 zadnja vezna Gudelj mrtvac i Matić, koji se borio i igrao dobro PIÄŒKE!!!!! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic22 Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 PIÄŒKE!!!!! Hoces li i Klea da dovedes u reprezentaciju haha.Ima istine u ovome sto si rekao ali ne vidim cemu napadanje igraca iz Premiershipa kad su bili najbolji juce. Ne vidim zasto mrtvi Lazar Markovic igra od prvog minuta a ne igra jedan Jojic koji je izmislio fudbal za njega. Zatso je u timu Gudelj ? Ne znam ni u kojoj ligi igra covjek .Ko gura onog Stefana Mitrovica ? A Stojke nam jos jednom spasao guzicu, ali je vazno da se njemu na domacem terenu zvizdi i skandira mustafa i tako dalje. Realno je da se ne smije odma pljuvat po ekipi i da im treba dat veliku podrsku protiv ovih baljova u utorak. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 ma pederi ..pozvo bi sve iz domaće lige boli me kurac bar bi se borili i kad bi ispuÅ¡ili bar znam da će ostaviti srce na terenu a ne juÄe kolarov izgubio loptu i džogira u odbranu Matić i Nastasić moraju trÄati za njega.. Ivanović veze nije imo juÄe,ajd njemu i nekako mogu oprostiti,al opet sve su to pederÄine nek se ugledaju malo na koÅ¡arkaÅ¡e i vaterpoliste i uvjek ovako bude, uvjek se najviÅ¡e nerviramo zbog fudbalera koji nam nikad niÅ¡ta dobro nisu doneli a brzo zabrovavljamo vaterposlite i koÅ¡arkaÅ¡e koji nas nikad nisu izneverili ! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Ne dao bog da pobedimo Albaniju za 2 dana, tada će narod pisati da ćemo osvojiti EP. Opustite se ljudi, mi smo fudbalski prosek koji ponekad bljesne. Kad to shvatite, nećete se nervirati zbog nereÅ¡enih rezultata protiv drugih proseÄnih ekipa. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 ako bude Hazard igrao, najebali smo, najebali golemo Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Najebali smo kako god okreneš. Ovaj naš majstor spina već pripremio teren da kaže kako bod iz 3 tekme nije loš. :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
CFC1905 Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 To nije opravdanje za Armeniju i Wales. Niti smije biti. A ni za Bugarsku. Da, nije opravdanje za Bugarsku. Jer Hrvatska je trebala uzet brat bratu 5 bodova iz te jedne utakmice a ne sramotna 3. :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Hazard je danas stigao u BiH, naravno nisu se svi uspjeli održati na nogama nakon njegove pojave.. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzan Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 Sta ce Hazard... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 hahahahahah Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 OÄekivan ishod. Ali povredi se Marković, selektor uvodi Kuzmanovića (otkud on?) koji je zadnji vezni... A na terenu je već imao dvojicu zadnjih veznih, Gudelja i Matića. =)) Kao da smo protiv NemaÄke igrali, a ne Jermenije bez svojih najboljih igraÄa. I otkud opet onaj retard Lazović, gde je njega iskopao? Lazović lik po mjeri za spot Dade Polumente u kojem je polugol sa kajlom oko vrata i bolidskim cvikama, istetoviran, u kadi sa dvije bimbaÄe. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 ovog hodzsona treba da dovedemo da trenira srbiju :hljeb: jbt kakve face on pravi =)) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts