Jump to content

Ljetni prelazni rok 2023

Bari

Recommended Posts

1 hour ago, soxx said:

Treba se prvo rjesavat alonsa, emersona, barklija, ziju  batusajia, dtae s baksyoka i tako tih invalida. Havertz i jorginho su tu najmanji problem.

Uzet za ove gor koji dinar, oslobodit plate pa onda ostalo

Mogu zamisliti da 2025. godine pišem post na ovoj temi kako se treba riješiti Barkleya, Bakayoka, Emersona, Kenedya i Batshuayia. Nikad ih se nećemo riješiti.

23 hours ago, ker said:

Ovaj mali je bas dobar, na stranu sto je ruzan u faci ali je kao igrac veoma dobar.

Prosle godine sam ga zapazio, njegova energija, trka, direktni driblinzi su nesto sto Ziyech i Pulisic(posle povreda) nikada nisu radili.

Ovaj igrac je 2001 godiste i mnogo je vec sad dobar.

Problem kod njega je sto je puno para, ako bi kako mogli ubaciti kojeg igraca, recimo Barkleya i/ili Gilmoura, uz npr 20 miliona, onda objeruckw prihvatam ovaj transfer.

Kad god sam gledao Everton prosle sezone, on je bio njihov najbolji igrac.

Gordon ce biti igracina. Vec sad je mnogo dobar i apsolutno bi odgovarao Tuchelu i njegovom stilu, za razliku od anemicnih Pulisica, Odoija te Ziyecha.

Naravno preskup je, ali ako zaboravimo na cijenu, svakako bi trebali biti za. Odlican krilni igrac, odlicnog driblinga, trka 90 min, brz kao metak. Nazalost slaba zavrsnica, bar do sada, ali svakako ocekujemo da dodje i spicoka koji ce zabijati golove. Ako ikad takav dodje.

Kao sto neko gore rece, uvaliti im kojeg igra a i jos 20-30 miliona i svima dobro.

Jos je vazno napomenuti, da ako ga Tuchel zeli, onda ga moramo dovesti, pa i preplatiti, jer vidimo da sva tri pojacanja koje su doveli on i Boehly su pun pogodak, vjerujem da ce svako sljedece pojacanje biti kao i predhodnici.

27 minutes ago, Stefan123 said:

Gordon je bolji i od pulisic, ziyech. Brz, borben, prodoran. Bice sjajan igrac ali ne vredi 50m£ sad 

Prije bi uzeo Saint Maximin za 35/40m il neko drugo krilo.. 

Bas ce ti Njukasl, najbogatiji klub na svetu prodati jednog od najboljih za 40 miliona.

Mislim i ja da mu fali par brojeva kod cijene za Saint Maximina.

Gordon mi jeste dobar ali opet ne vidim logiku u tom transferu kad imamo Hudson Odoia, prodoran, odličan dribler plus se i vidio napredak na pripremama i rad preko ljeta. Tačno je da više voli lijevu stranu ali sasvim korektno može da odigra i po desno NARAVNO AKO NIJE JEBENI WING BACK

Al cuj ti ovo: United koji svakog levata pretplati za bar 15ak miliona vise nego sto vrijedi, sada bi zelio naseg talentovanog mladog igraca uzeti na jednogodisnju posudbu ?!

Nek se roknu svi u klubu ako pristanu na takvo sto. Za njih bi cijena morala biti minimum 80 miliona eura, pa nek izvole.

• reLo changed the title to Zimski prelazni rok (01.01.-31.01.2023.)
  • reLo changed the title to Ljetni prelazni rok 2023
  • diablo_bih locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...