ker Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 reLo and hamco 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan123 Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 Zao mi je zbog Emersona. Nije toliko losh, bas je pruzao dobre partije. Al mi slepci Alonso pa alonso, a imao je kiksova kolko hocesh, tako i sa Jorginho... Zelimo PL, LS? Sa alonso, Jorginho, pulisic, havertz daleko smo ove sezone od trofeja. Realno pricam Kun Aguer0 and reLo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 Od svih pobrojanih Havertu treba jos sansi. Pokazao je znake zivota. Bogami i Jorginjo, iznenadilo me par mjegovih pasova u napred protiv kokosaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 Ma napadac nam mora biti prioritet, nemamo ni jednog klasicnog napadaca koji bi mogao konkurisati za prvi tim, Broju ne vidim kao prvog napadaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 Treba se prvo rjesavat alonsa, emersona, barklija, ziju batusajia, dtae s baksyoka i tako tih invalida. Havertz i jorginho su tu najmanji problem. Uzet za ove gor koji dinar, oslobodit plate pa onda ostalo Stefan123 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 8 hours ago, lampard8 said: Gordon je Mount broj 2, samo mlađi dvije godine. Daj ga onda odmah ujuto potpisuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 1 hour ago, soxx said: Treba se prvo rjesavat alonsa, emersona, barklija, ziju batusajia, dtae s baksyoka i tako tih invalida. Havertz i jorginho su tu najmanji problem. Uzet za ove gor koji dinar, oslobodit plate pa onda ostalo Mogu zamisliti da 2025. godine pišem post na ovoj temi kako se treba riješiti Barkleya, Bakayoka, Emersona, Kenedya i Batshuayia. Nikad ih se nećemo riješiti. Corto Maltese and Bari 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan123 Posted August 16, 2022 Report Share Posted August 16, 2022 Newcastle je zainteresovan za Pulisica. Eto nam odlicnu sansu za razmjenu pulisic za saint maximin. Maximin je 100puta bolji od pulisica, izmisljen za u chelsea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted August 16, 2022 Report Share Posted August 16, 2022 Rado bih tu razmjenu, al nisu ludi dati najboljeg igrača. Pulišica nega vode sa sobom. Stefan123 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 16, 2022 Report Share Posted August 16, 2022 23 hours ago, ker said: Ovaj mali je bas dobar, na stranu sto je ruzan u faci ali je kao igrac veoma dobar. Prosle godine sam ga zapazio, njegova energija, trka, direktni driblinzi su nesto sto Ziyech i Pulisic(posle povreda) nikada nisu radili. Ovaj igrac je 2001 godiste i mnogo je vec sad dobar. Problem kod njega je sto je puno para, ako bi kako mogli ubaciti kojeg igraca, recimo Barkleya i/ili Gilmoura, uz npr 20 miliona, onda objeruckw prihvatam ovaj transfer. Kad god sam gledao Everton prosle sezone, on je bio njihov najbolji igrac. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted August 16, 2022 Report Share Posted August 16, 2022 Ako je tuchelova zelja nek ga dovedu onda. Treba pustit trenera, valjda on zna sta mu odgovara u njegov sistem Spaha and reLo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 16, 2022 Report Share Posted August 16, 2022 Dovodimo i ovog veznjaka iz Intera Cesare Casadei. Nakrcali smo dosta talenata u akademiju, a tu su i postojeći igrači od ranije. Bit će novih igrača za prvi tim i u godinama koje dolaze. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
njuso21 Posted August 16, 2022 Report Share Posted August 16, 2022 Gordon ce biti igracina. Vec sad je mnogo dobar i apsolutno bi odgovarao Tuchelu i njegovom stilu, za razliku od anemicnih Pulisica, Odoija te Ziyecha. Naravno preskup je, ali ako zaboravimo na cijenu, svakako bi trebali biti za. Odlican krilni igrac, odlicnog driblinga, trka 90 min, brz kao metak. Nazalost slaba zavrsnica, bar do sada, ali svakako ocekujemo da dodje i spicoka koji ce zabijati golove. Ako ikad takav dodje. Kao sto neko gore rece, uvaliti im kojeg igra a i jos 20-30 miliona i svima dobro. Jos je vazno napomenuti, da ako ga Tuchel zeli, onda ga moramo dovesti, pa i preplatiti, jer vidimo da sva tri pojacanja koje su doveli on i Boehly su pun pogodak, vjerujem da ce svako sljedece pojacanje biti kao i predhodnici. reLo and Stefan123 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted August 16, 2022 Report Share Posted August 16, 2022 Meni taj Gordon uopste nekako ne uliva poverenje, msm trci momak, ali nista vise nisam video od njega, tek cena je bos sacuvaj. A tek njegova faca, znaci mogu da zamislim da kad prica zvuci kao Yusuf iz one Yu-gi-oh parodije na 1:49 https://www.youtube.com/watch?v=31z8ZSgAbVA reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Mancester trazi pulisica, ne znam samo koliko treba da platimo da ga uzmu Ako ce besplatno odlicno reLo and Stefan123 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan123 Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Gordon je bolji i od pulisic, ziyech. Brz, borben, prodoran. Bice sjajan igrac ali ne vredi 50m£ sad Prije bi uzeo Saint Maximin za 35/40m il neko drugo krilo.. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 27 minutes ago, Stefan123 said: Gordon je bolji i od pulisic, ziyech. Brz, borben, prodoran. Bice sjajan igrac ali ne vredi 50m£ sad Prije bi uzeo Saint Maximin za 35/40m il neko drugo krilo.. Bas ce ti Njukasl, najbogatiji klub na svetu prodati jednog od najboljih za 40 miliona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 I on spada u grupu desnonogih napadaca koji voli levu stranu. Tako da ne znam sto bi ga dovodili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Mislim i ja da mu fali par brojeva kod cijene za Saint Maximina. Gordon mi jeste dobar ali opet ne vidim logiku u tom transferu kad imamo Hudson Odoia, prodoran, odličan dribler plus se i vidio napredak na pripremama i rad preko ljeta. Tačno je da više voli lijevu stranu ali sasvim korektno može da odigra i po desno NARAVNO AKO NIJE JEBENI WING BACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 43 minutes ago, Kun Aguer0 said: kad imamo Hudson Odoia, prodoran, odličan dribler plus se i vidio napredak na pripremama i rad preko ljeta. i ti Bogami poceo trolati Zemo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Sto je najgore on ima 5 veci talenat i od St maximana i od Gordona ali jbg 2 propustene godine razvoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Svaki napadač koji dođe kod nas automatski izgubi 40% na kvaliteti reLo and BT14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Ne mozes ih se rijesit ni pomoci trikova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Al cuj ti ovo: United koji svakog levata pretplati za bar 15ak miliona vise nego sto vrijedi, sada bi zelio naseg talentovanog mladog igraca uzeti na jednogodisnju posudbu ?! Nek se roknu svi u klubu ako pristanu na takvo sto. Za njih bi cijena morala biti minimum 80 miliona eura, pa nek izvole. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan123 Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Ja mislim da je Gordon zavrsen posao. Ocekujem oficijalnu potvrdu sutra ili do subotu. Dobra stvar je to sto Everton je zainteresovan za pare + neko nas igrac. Eto nam sansu da im damo Barkley, moze i Gilmour sa nekom back klaulzom. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts