stefan.balkan97 Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 eto covjek ti fino kaze nemoj da jedes govna diablo ne citaj moje postove hvala ti ja 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Idi ba misli da cemo dovesti maksimovica, prodati azpija, dovesti brozovica i takve gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.balkan97 Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 nemoj me komentirati vec sam pisao da su zo novine objavile konju a ne da cemo mi dovesti ili necemo ja sam samo iznio informacije iz novina Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 To nisu informacije iz novina, vec sa mozzarta, sportske.net, sportsport.ba itd. koji prenose sa kurcevih portala 75 % vijesti. A na drugim temama ili cak na ovoj si se svadjao i psovao Conteu i upravi sve, jer si ubjedjen da cemo dovesti neke klosare za koje si procitao da se interesujemo na ovim iznad portalima ili slicnim. P.S da se Relo pridrzava svojih pravila, trebao bi biti banovan, jer su ti izvori balkanski, umjesto normalnih izvora, ali posto izgleda voli da nas patis ti i zemo sa glupostima, ostavit ce vas na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 To nisu informacije iz novina, vec sa mozzarta, sportske.net, sportsport.ba itd. koji prenose sa kurcevih portala 75 % vijesti. A na drugim temama ili cak na ovoj si se svadjao i psovao Conteu i upravi sve, jer si ubjedjen da cemo dovesti neke klosare za koje si procitao da se interesujemo na ovim iznad portalima ili slicnim. P.S da se Relo pridrzava svojih pravila, trebao bi biti banovan, jer su ti izvori balkanski, umjesto normalnih izvora, ali posto izgleda voli da nas patis ti i zemo sa glupostima, ostavit ce vas na forumu. Zar ne vidiš da već danima nema pravila na naslovnoj? Krenuo sam da ga banujem i onda skomtao da je novi i da nema pojma o tim pravilima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.balkan97 Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 banujte me molim vas evo javno trazim neemoze niko svoje misljenje reci da vi ne srete vas dvojica stalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Nećemo te banovat, samo se smiri malo nemoj tako naglo reagovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Smiri spermice sto su tek krenuli da teku niz kiticu, nego ili prevodi na google translate sa normalnih izvora, ili ne svrljaj bezveze na forumu sa ocajnim pricama oko kupovine-prodaje-posudbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.balkan97 Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 da li zna neko gdje se uzivo prenose zbivanja na transfer pijaci na kojem kanalu jel ima to od danas ili samo zavrsni dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Deadline day ima na sky tv. Na domacim kanalima nema. Bit ce stream na Shoutboxu ovdje, pa udji ujutro, ja cu postaviti HD link. Ili ako hoces i ova sad zbivanja, isto tako mozes naci stream od sky, i gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.balkan97 Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 kako da nadem mozes li mi posalati stream u poruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 To nisu informacije iz novina, vec sa mozzarta, sportske.net, sportsport.ba itd. koji prenose sa kurcevih portala 75 % vijesti. A na drugim temama ili cak na ovoj si se svadjao i psovao Conteu i upravi sve, jer si ubjedjen da cemo dovesti neke klosare za koje si procitao da se interesujemo na ovim iznad portalima ili slicnim. P.S da se Relo pridrzava svojih pravila, trebao bi biti banovan, jer su ti izvori balkanski, umjesto normalnih izvora, ali posto izgleda voli da nas patis ti i zemo sa glupostima, ostavit ce vas na forumu.Ne uzimaj me usta bez veze jer ako se naljutim zafijaricu ti bombu u kucu ko Hamza Alic :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 A ovdje kao ilegalno postaviti :D http://sports4u.tv/channel/sky-sports-news-live-stream-hd-1/ nemam HD sad, ali ima ovaj solidan stream. @zemo, oprosti, izvini :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/770742038857936897 Licitacija se nastavlja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Malo je smijurija ovo sto rade.. Dva odlicna transfera naprave i onda sjede na jajima do deadline daya, pustaju da ih ljudi prave budalama. A znalo se vec pola godine da nam nasusno trebaju 2 igraca u odbrani i 2 u veznom redu. Jos na to sve, pozajmili su previse igraca pa sada gotovo da ni nemamo klupe i sirine na nekim pozicijama.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Krv ti jebem i hljeb gledaj opcija, pa budem li Brozovica mrtvog na terenu morao gledati tacno cu oÄi sebi kaÅ¡ikom izvaditi jebem ti dan u picku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Posle svega mislim da stopera necemo ni dovesti, Ivanovic ce po potrebi igrati stopera i beka, tako bi imali sa Zoumom kad bude spreman 4 stopera, po meni nije dovoljno a imace igraci puno utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Moj prijedlog stefane ti je da ukoliko znaÅ¡ engleski,napraviÅ¡ tviter akaunt i zapratiÅ¡ Chelsea transfer news,chelsea news i sliÄno i tako ćeÅ¡ najbolje biti u toku,ljudi koji objavljuju na tviteru postavljaju i izvore tako da možeÅ¡ zakljuÄiti koliko je to zapravo istina.Kada vidiÅ¡ izvor Sun to nemoj dijeliti jer su Sun najgluplje novine,Äak su gluplje i nepouzdanije od naÅ¡ih novina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Posle svega mislim da stopera necemo ni dovesti, Ivanovic ce po potrebi igrati stopera i beka, tako bi imali sa Zoumom kad bude spreman 4 stopera, po meni nije dovoljno a imace igraci puno utakmica. Kojih puno utakmica? Imas ligu i 2 kupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champion Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Eto koliko Conte vrijedi kao ime. Možemo slobodno reći da je ovaj prijelazni rok,izuzev Ranierijevog "poklanjanja" Kantea, debakl. Nikakav upgrade ekipe nije napravljen, a pogotov jer je on "specijalist za talijanske igraÄe" i doÅ¡ao je "srediti obranu". Ne razumijem ni idiotizam ljudi u upravi zadnjih nekoliko sezona kojima oÄito titula nije prioritet jer nemamo plana. Dovest će se igraÄi tek toliko da se dovode. Raspored će nas maziti do polusezone, a nakon toga raspad, nema se dovoljna Å¡irina na klupi. Žalosno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Kako ce te maziti, iste ekipe ce igrati protiv nas, kao i protiv uniteda, citya itd. tokom ove polusezone :D Ima jos sutra, tj. doci ce Alonso, i mozda jos stoper, sta ti treba vise od toga? Fudbal se igra napokon, nije vise sjedi i moli Boga da se zavrsi dobro za tim, sto smo gledali tokom druge polusezone i zatim zadnje sezone Mourinhove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Kojih puno utakmica? Imas ligu i 2 kupa.Imas sigurnih 38 utakmica u ligi, uz to dva kupa. FA Cup se pocinje igrati posle nove godine kada raspored bude zgusnut, plus zuti kartoni i povrede. Ne mozes te dvije cinjenice zanemariti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Samo ne Luiza vracati. Ne znam zasto ne pokusaju posuditi Sakhoa iz Liverpoola. Nesto se posvadjao s Kloppom, a nije los igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BT14 Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Ne znam kako bi to Ivanović mogao ostati u prvih jedanaest.Spor,ima neprecizne duge lopte koje su temelj Konteovih napada za razliku od Murinja kod kojeg se obilazilo oko šesnaesterca dok ne bi loptu izgubili ili eventualno nekako ciganski ugurali loptu u gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 https://twitter.com/GFFN/status/770945791733161984?ref_src=twsrc%5Etfw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts