Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Šteta stvarno, mada generalno nije šteta po tenis jer se pojavio Alcaraz, problem je jedino ako se ne pojavi još neko da mu pravi konkurenciju tamo negdje do 2030. kad se Novak povuče.

Biće ovdje vjerujem još dobrih mečeva i trofeja, nisam primijetio da Novak pada.

• 1 month later...
Posted
On 6/12/2021 at 10:26 AM, hamco said:

Federer 20GS 
Nadal 20GS

Djokovic 19GS

Djokovic ce ih obojicu prestici. Jucerasnjom pobjedom protiv Nadala na Rolan Garosu je istakao kandidaturu za teniskog GOATA. Pored toga sto ce vjerovatno imati najvise GS titula, vec drzi rekord kao neko ko je najduze zardzao i bio broj 1 na rang listi. Ima bolji medjusoban omjer protiv Federa i protiv Nadala. Najvise osvojenih zavrsnih turnira, djeli prvo mjesto sa Nadalom po najvise osvojenih Master turnira iz serije 1000.

Sve ima otvoreno ispred sebe. Ide Wimbledon a poslije toga i tvrda podloda. Obzirom da je Federer vec polako u penziji, Djokovic je mnogo veci favorit da osvoji ove GS nego sto je to Nadal. 

Svaka cast, najveci sportista svih vremena sa ovih prostora po mom misljenju. 

Bice ovo preko 25 GS titula. Kakva masina, kao da mu je 26 a ne 36 godina. 
S obzirom da moze igrati hladno jos 3-4 godine, uopste nije nenormalno prognozirati da ce do kraja karijere imati i 30 GS titula. Samo ove godine je bio na sva 4 finala.

Posted

Meni nije što je najjače, Alcaraz igra strašan tenis, međutim nije tenis samo udaranje loptice nego i psiha, konsistentnost tokom meča. To se juče pokazalo i u meču sa Medvedevim, Đoković nikad ne bi izgubio onaj drugi set na njegovom mjestu i da je igrao isto kao on.

Đoković definitivno može još, ali neće biti lako, Alcaraz će sigurno napredovati, a Đoković nikad neće biti mlađi. Sve u svemu, jedan od najboljih sportista svih vremena.

• 10 months later...
Posted
1 hour ago, MASKO said:

Najveći SPORTISTA svih vremena. . 🇷🇸

Saglasan sam 😅

Iako je teško porediti zbog milion faktora i milion različitih sportova i koncepata, prosto je nevjerovatno kakve rezultate je osvojio u zlatnoj eri jednog sporta.

Posted
2 hours ago, ker said:

Saglasan sam 😅

Iako je teško porediti zbog milion faktora i milion različitih sportova i koncepata, prosto je nevjerovatno kakve rezultate je osvojio u zlatnoj eri jednog sporta.

Ma i to, al postaje sada već neuporedivo. Nikad niko nije komppetirao neki sport kao on sada.

Posted

Ono što je nerelano je koliko dugo čovjek traje i koliko dugo je u vrhu i koliko dugo je najbolji teniser. Čak ni sad sa 37 godina ga ovi odlični mladi igrači ne mogu dobiti, tačnije jedini koji ga mogu dobiti su Sinner i Alcaraz ali čak i oni ako hoće da ga dobiju moraju da odigraju perfektan tenis kao što je to mali Alcaraz uradio na Wimbledonu..

• 2 months later...
Posted
On 4/3/2015 at 5:17 PM, Dzan said:

De Macko dijete si :P

O kakvim ba kompleksima pricas, kao meni Nole neke komplekse nabijo pa zato iznosim svoje misljenje u kojem je on za mene po kvaliteti treci igrac kojeg sam ja gledao. Sta ce mi nabijat komplekse jebe mi se za sve trojicu.

Al cuj ne moze se kao poredit Nadal sa Noletom. Jebo te hljeb, cime hoces da ih uporedim? Titulama i da zavrsim diskusiju? Sjedi dva

Gdje si sad kompleksašu ? 😂