Corto Maltese Posted June 11, 2023 Report Posted June 11, 2023 Samo nije jos prvi ,,reket" Srbije Citiraj
drogba 11 Posted July 3, 2023 Report Posted July 3, 2023 Kreće Wimbledon! Nadam se da će Višković dobiti trenirku od Noleta tko zna znat´ će Dabogda uzeo Novak i ovo!! Kun Aguer0 1 Citiraj
Kun Aguer0 Posted July 6, 2023 Report Posted July 6, 2023 Ako osvoji ovosezonski Wimbeldon, izjednačiće Fedexov rekord po broju titula i Fedexov i Fedexov i Borgov po broju uzastopnih titula Citiraj
drogba 11 Posted July 19, 2023 Report Posted July 19, 2023 šteta jebemu, baš šteta, i još uvijek mi je žao legende ker 1 Citiraj
ker Posted July 19, 2023 Report Posted July 19, 2023 Šteta stvarno, mada generalno nije šteta po tenis jer se pojavio Alcaraz, problem je jedino ako se ne pojavi još neko da mu pravi konkurenciju tamo negdje do 2030. kad se Novak povuče. Biće ovdje vjerujem još dobrih mečeva i trofeja, nisam primijetio da Novak pada. Citiraj
ker Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 Đoković je fascinantan, kako čovjek igra, prosto nevjerovatno. Drugi set je slika i prilika Novakove karijere. hamco 1 Citiraj
hamco Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 On 6/12/2021 at 10:26 AM, hamco said: Federer 20GS Nadal 20GS Djokovic 19GS Djokovic ce ih obojicu prestici. Jucerasnjom pobjedom protiv Nadala na Rolan Garosu je istakao kandidaturu za teniskog GOATA. Pored toga sto ce vjerovatno imati najvise GS titula, vec drzi rekord kao neko ko je najduze zardzao i bio broj 1 na rang listi. Ima bolji medjusoban omjer protiv Federa i protiv Nadala. Najvise osvojenih zavrsnih turnira, djeli prvo mjesto sa Nadalom po najvise osvojenih Master turnira iz serije 1000. Sve ima otvoreno ispred sebe. Ide Wimbledon a poslije toga i tvrda podloda. Obzirom da je Federer vec polako u penziji, Djokovic je mnogo veci favorit da osvoji ove GS nego sto je to Nadal. Svaka cast, najveci sportista svih vremena sa ovih prostora po mom misljenju. Bice ovo preko 25 GS titula. Kakva masina, kao da mu je 26 a ne 36 godina. S obzirom da moze igrati hladno jos 3-4 godine, uopste nije nenormalno prognozirati da ce do kraja karijere imati i 30 GS titula. Samo ove godine je bio na sva 4 finala. Kun Aguer0 and ker 2 Citiraj
reLo Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 Ako mu je Alcaraz jedina konkurencija, na 30 ide lagano. Kun Aguer0 1 Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 38 minutes ago, reLo said: Ako mu je Alcaraz jedina konkurencija, na 30 ide lagano. Meni je i dalje najveće iznenađenje kako ga je mali uzeo na Wimbledonu... Citiraj
ker Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 Meni nije što je najjače, Alcaraz igra strašan tenis, međutim nije tenis samo udaranje loptice nego i psiha, konsistentnost tokom meča. To se juče pokazalo i u meču sa Medvedevim, Đoković nikad ne bi izgubio onaj drugi set na njegovom mjestu i da je igrao isto kao on. Đoković definitivno može još, ali neće biti lako, Alcaraz će sigurno napredovati, a Đoković nikad neće biti mlađi. Sve u svemu, jedan od najboljih sportista svih vremena. Citiraj
Corto Maltese Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 Drugi,, reket" Srbije Citiraj
MASKO Posted August 4, 2024 Report Posted August 4, 2024 Najveći SPORTISTA svih vremena. . Corto Maltese 1 Citiraj
ker Posted August 4, 2024 Report Posted August 4, 2024 1 hour ago, MASKO said: Najveći SPORTISTA svih vremena. . Saglasan sam Iako je teško porediti zbog milion faktora i milion različitih sportova i koncepata, prosto je nevjerovatno kakve rezultate je osvojio u zlatnoj eri jednog sporta. MASKO 1 Citiraj
MASKO Posted August 4, 2024 Report Posted August 4, 2024 2 hours ago, ker said: Saglasan sam Iako je teško porediti zbog milion faktora i milion različitih sportova i koncepata, prosto je nevjerovatno kakve rezultate je osvojio u zlatnoj eri jednog sporta. Ma i to, al postaje sada već neuporedivo. Nikad niko nije komppetirao neki sport kao on sada. ker 1 Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 6, 2024 Report Posted August 6, 2024 Ono što je nerelano je koliko dugo čovjek traje i koliko dugo je u vrhu i koliko dugo je najbolji teniser. Čak ni sad sa 37 godina ga ovi odlični mladi igrači ne mogu dobiti, tačnije jedini koji ga mogu dobiti su Sinner i Alcaraz ali čak i oni ako hoće da ga dobiju moraju da odigraju perfektan tenis kao što je to mali Alcaraz uradio na Wimbledonu.. MASKO 1 Citiraj
MASKO Posted October 22, 2024 Report Posted October 22, 2024 On 4/3/2015 at 5:17 PM, Dzan said: De Macko dijete si O kakvim ba kompleksima pricas, kao meni Nole neke komplekse nabijo pa zato iznosim svoje misljenje u kojem je on za mene po kvaliteti treci igrac kojeg sam ja gledao. Sta ce mi nabijat komplekse jebe mi se za sve trojicu. Al cuj ne moze se kao poredit Nadal sa Noletom. Jebo te hljeb, cime hoces da ih uporedim? Titulama i da zavrsim diskusiju? Sjedi dva Gdje si sad kompleksašu ? Citiraj
Recommended Posts