Pjer-Emerik (dubro) Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 [quote name='Ercov' timestamp='1338760280' post='55776'] Male su mu sanse za tako nesto ove godine,ima tezak raspored.Ako sutra i dobije jos dva gema protiv Vavrinke,u cetvrtfinalu je protivnik Djokovic,u polufinalu najverovatnije Federer,a u finalu Nadal.Nemoguca misija. [/quote] ZvuÄi kao da će biti visok koeficijent na kladionici. S Wilfriedom Dubro u milionere Citiraj
Ercov Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338760572' post='55777'] ZvuÄi kao da će biti visok koeficijent na kladionici. S Wilfriedom Dubro u milionere [/quote] Cenim da su mu sanse 0,1 posto. Citiraj
CheDerer Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338758905' post='55752'] Da, podloga bi mogla biti problem. Danas je viÅ¡e puta gubio živce radi proklizivanja, ali sa njegovom tehnikom i malo sreće mislim da bi sve moglo doći na svoje. [/quote] Drag je meni Jo, uvijek uživam gledajući ga, jer stvarno Äovjek igra lijepo i agresivno, poslije Fedexa za njega navijam. Moze on puno da ostvari uopste u karijeri ( već jeste 5 je na svijetu, ima polufinale wimbledona), ima sjajne udarsce( pogotovo forhend), igra agresivno i lijepo , ima muda da napadne kad je bitno, dobar je na mreži al mu ipak nesto malo fali da bude Top kao Å¡to su "trojica veliÄanstvenih". Kad bi samo malo uzdigao svoju igru i kad bi popravio bekend( koji nekad odigra sjajno a nekad se izgubi) bio bi jako opasan, joÅ¡ sam primijetio da nema živaca za razmjene i da Äesto požuri da napadne u situacijama kada to nije potrebno. Mozda bi mu dobro doÅ¡la eventualna promjrna trenera... NajviÅ¡e mi se kod njega svidja Å¡to se ne boji kad igra protiv velikih, uvijek opuÅ¡ten, spreman da napadne. Sjecam se kad je prije 3 ili 4 dodine igro sa Federerom u Cincinatju, kad je Roger vodio ni manje ni viÅ¡e nego 5:0 u 3. setu, tada je povrijedjeni Tsonga uspio dobiti taj set 7:6. Od tog trenutka sam ga poceo cjeniti kao igraca iako je porazio mog omiljenog. Svaka mu Äast okrenuti 0:5 protiv najboljeg svih vremena nije mala stvar. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Ja smatram da je njemu najveći minus psiha. Jednostavno, Tsonga nema tu smirenost koja je potrebna u tenisu, lako se iznervira, gubi živce, nestrpljiv je i Å¡to bi se reklo 'grize', Å¡to nije nužno dobra stvar u svakom sportu. Evo, veÄeras je, radi toga, promijenio bar 3 puta reket u jednom setu. ÄŒisti dokaz. Al nema veze, uz Tsongu do kraja! Citiraj
Kun Aguer0 Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338762888' post='55790'] Ja smatram da je njemu najveći minus psiha. Jednostavno, Tsonga nema tu smirenost koja je potrebna u tenisu, lako se iznervira, gubi živce, nestrpljiv je i Å¡to bi se reklo 'grize', Å¡to nije nužno dobra stvar u svakom sportu. Evo, veÄeras je, radi toga, promijenio bar 3 puta reket u jednom setu. ÄŒisti dokaz. Al nema veze, uz Tsongu do kraja! [/quote]Takav je bio i Djokovic,pa se malo smirio i evo ga sad No. 1 Citiraj
CheDerer Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338762888' post='55790'] Ja smatram da je njemu najveći minus psiha. Jednostavno, Tsonga nema tu smirenost koja je potrebna u tenisu, lako se iznervira, gubi živce, nestrpljiv je i Å¡to bi se reklo 'grize', Å¡to nije nužno dobra stvar u svakom sportu. Evo, veÄeras je, radi toga, promijenio bar 3 puta reket u jednom setu. ÄŒisti dokaz. Al nema veze, uz Tsongu do kraja! [/quote] Zato sam reko da mu je mozda potreban novi trener Citiraj
Bari Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 [quote name='Ercov' timestamp='1338810522' post='55913'] Dobi Conga Vavrinku. [/quote] Ocekivano . Tesko ce osvojiti Tsonga . Jest on samom vrhu tenisa ali kaos to ste rekli fali mu ono nesto da bude najbolji na svijetu . Ako to "nesto" ne nadje nece njega biti na prvom mjestu jos dosta dugo . Jedina prednost mu je domaci teren , slaba mu je to prednost protiv Noleta , Rafe i Rogera Citiraj
Juan Manuel Mata Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 [img]http://img100.imageshack.us/img100/32/26809407.png[/img] Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 Evo danas pogledo malo ženskog tenisa sluÄajno, i zgadilo mi se...ona kurvetina Å arapova dobije Zakopalovu (koja baÅ¡ lijepo i muÅ¡ki igra), a Å arapova, to nije žena, to je majmun, dere se ko zadnja seljaÄina dok igra, ja bih unio reket na tribine i kicnuo je reketom u glavu da se ima zaÅ¡to derat majku joj bezobraznu jebem. AH! AH! AH! Citiraj
barbara Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 tenis je moj omiljeni sport i koji igram aktivno rekreativno nazalost,svi misle da sam luda ali imam osjecaj da ce endi marej da osvoji ili rolanda garos ili vimblon. Citiraj
Wisey Posted June 4, 2012 Pokretač teme Report Posted June 4, 2012 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338845925' post='56235'] Evo danas [b]pogledo malo ženskog tenisa sluÄajno, i zgadilo mi se[/b]...ona kurvetina Å arapova dobije Zakopalovu (koja baÅ¡ lijepo i muÅ¡ki igra), a Å arapova, to nije žena, to je majmun, dere se ko zadnja seljaÄina dok igra, ja bih unio reket na tribine i kicnuo je reketom u glavu da se ima zaÅ¡to derat majku joj bezobraznu jebem. AH! AH! AH! [/quote][quote name='barbara' timestamp='1338846267' post='56243'] tenis je moj omiljeni sport i koji i[b]gram aktivno rekreativno[/b] nazalost [/quote] Citiraj
CheDerer Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 [quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338845925' post='56235'] Evo danas pogledo malo ženskog tenisa sluÄajno, i zgadilo mi se...ona kurvetina Å arapova dobije Zakopalovu (koja baÅ¡ lijepo i muÅ¡ki igra), a Å arapova, to nije žena, to je majmun, dere se ko zadnja seljaÄina dok igra, ja bih unio reket na tribine i kicnuo je reketom u glavu da se ima zaÅ¡to derat majku joj bezobraznu jebem. AH! AH! AH! [/quote] Nemoj mi Mariju dirat! Nema 5 minuta da sam na nju izdrko. Dobro je reko Becker [url="http://www.index.hr/sport/clanak/becker-o-stenjanju-na-teniskim-terenima-je-li-to-seks-ili-tenis/390740.aspx"]http://www.index.hr/...nis/390740.aspx[/url] Citiraj
CheDerer Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Da je Tsonaga malo mentalno jaci dobio bi Djokovica sa lakocoma u 4 seta. Citiraj
Bari Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 [quote name='chelseafan97' timestamp='1338917906' post='56462'] Da je Tsonaga malo mentalno jaci dobio bi Djokovica sa lakocoma u 4 seta. [/quote] Ma samo nek' on dobije pa kako god . :) Citiraj
Wisey Posted June 5, 2012 Pokretač teme Report Posted June 5, 2012 Sredit će ga Novak u petom setu komotno. ObiÄno se 4 propuÅ¡tene meÄ-lopte kazne. Citiraj
Bari Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 [quote name='Wisey' timestamp='1338918741' post='56473'] Sredit će ga Novak u petom setu komotno. ObiÄno se 4 propuÅ¡tene meÄ-lopte kazne. [/quote] To kazes zato sto vidio da vodi 3:0 , priznaj Citiraj
Wisey Posted June 5, 2012 Pokretač teme Report Posted June 5, 2012 Ne moraÅ¡ mi vjerovati, al nisam ni pogledo koliki je rezultat. Ugasio sam TV kad je zavrÅ¡io 4. set. Citiraj
CheDerer Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 [quote name='Blues_95' timestamp='1338918793' post='56474'] To kazes zato sto vidio da vodi 3:0 , priznaj [/quote] Znalo se odma kad nije iskoriosti 4 mec lopte da ce popusit. Jbg bio je bolji do petog seta al nema on psihu. To uzdize najvece od dobrih tenisera. Na pocetku 5 seta bi ulozio kucu i svo imanje da ce Djoka dobiti. Citiraj
sakica cfc 4 life Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Svaka Äast Noletu... Sada idemo na Fedexa.. I on je 3 i po sata proveo na terenu, ali to ne mora niÅ¡ta da znaÄi jer obojica imaju 2 dana odmora.. Do sledeće pobede.. Idemo Nole Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338920971' post='56517'] Fedex najjaÄi.CMON FEDEX!!! [/quote] A ti si to gledo njegove klipove na jutubu? OdliÄan meÄ, nema se Å¡to reći nego zapljeskati obojici, iskreno mi je žao da Tsonga nije proÅ¡ao, ali 4 promaÅ¡ene meÄ lopte moraju biti kažnjene. Å to se Noleta tiÄe, Äestitke i puno sreće u polufinalu protiv meni mrskog Pederera. S onim govorom na kraju meÄa je zadobio simpatije cijele domaće publike, i zasigurno će broj navijaÄa na njegovoj strani u polufinalu biti veći nego Å¡to se oÄekivao. To ti je ljudina. Citiraj
Wisey Posted June 5, 2012 Pokretač teme Report Posted June 5, 2012 OÄekujem bolje izdanje FeÄ‘e u polufinalu, abd da se ponovi ono od proÅ¡le godine. Citiraj
barbara Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 djokovic jeste da je super teniser,ali ja sam uvijek protiv njega iz prostog razloga on uvijek trazi opravdanje za poraz uvijek mu je nesto krivo.zao mi je conge ali u ovaj sport bez jake psihe nema ni grem slema. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1338922934' post='56543'] ne inace on je moj najdrazi teniser [/quote] on ti je najdraži teniser a tenis ti je glup sport i ne gledaÅ¡ ga? svaka Äast. Citiraj
CheDerer Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 [quote name='Wisey' timestamp='1338921799' post='56532'] OÄekujem bolje izdanje FeÄ‘e u polufinalu, abd da se ponovi ono od proÅ¡le godine. [/quote] I ja se nadam tome. Mora odigrati mnogo, mnogo bolje nego u dosadasnjem toku turnira. Dobra stvar je u tome sto je nole igrao 2 uzastopna meca u 5 setova pa bi ga to moglo sjebati. Uglavnom Federer mora odigrati perfektno da bi ga dobio, maltene kao proÅ¡le godine kada je po mom miÅ¡ljenu odigrao svoj najbolji mec na sljaci u karijeri. Naprjed Roger, glavno je da on vjeruje da moze do pobjede. Samo me strah da mu nakon onih spasenih mec lopti na Us Openu dvije godine za redom nije nabio komleks. Dubro, raspravljacemo mi drugi put da li je Djoka ljudina, sad nemama vremena ni živaca. Ja ga ne volim zbog nekih stvari... Citiraj
Recommended Posts