Jump to content

Recommended Posts

Posted
[quote name='chelseathebest' timestamp='1337606963' post='50976']
mislim da u skoro vrijeme opet dolazi dominacija Nadala...

makar bi htio da se Fedex vrati na prvo mjesto, teško ;)
[/quote]
Ne verujem,Nole je pored 40 neiznudjenih gresaka sve vreme bio u igri.Videcemo na Garosu.
Posted
[quote name='Ercov' timestamp='1337607812' post='50983']
Ne verujem,Nole je pored 40 neiznudjenih gresaka sve vreme bio u igri.Videcemo na Garosu.
[/quote]
Izgovori . :P
Nije ni Nadal odigrao bas najbolji mec danas , ali kako ti kazes noleta greske kostale .
Jedva cekam Roland Garos .
  • 2 weeks later...
Posted
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338565367' post='54712']
Pratite li Roland Garros? Prejak je ovaj Talijan što je s Tsongom igrao :) lud totalno.
[/quote]fognini
Posted
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338565367' post='54712']
Pratite li Roland Garros? Prejak je ovaj Talijan što je s Tsongom igrao :) lud totalno.
[/quote]
pratim ja i naravno navijam za Nadala .
Posted
Roland Garros mi je najdraži, draži čak i od Wimbledona. Roland Garros sam zavolio u osmom razredu osnovne kada se igralo SP u Japanu i Koreji. Bio sam fasciniran žarko narandžastom bojom terena i naravo Grožjanom i Agasijem tada. Stari me navukao na tenis...Nisam nijedan meč tada propuštao. Još tek kupio prvi digitalni satelitski resiver te godine, pa slika na Eurosportu bila oštra i odlična što je još povećavalo užitak.
Posted
svaki je dobar na neki nacin,od svih turnira se roland garos najvise prati i ja pratim i nadam se da ce federer osvojit prava legenda tenisa moze se od njeg dosta naucit
Posted
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338648752' post='55131']
Učestvuje li Soderling na RG-u?
[/quote]Ne,zbog povrede.Mislim da propusta i naredna takmicenja.
Posted
Roland Garros je definitivno najbolji turnir, ja ga pratim od najranijih godina, još tamo kad sam trenirao tenis. Također je i raj za klađenje uživo u kafiću, danas sam k'o od šale 5 kuna pretvorio u 85. Ove godine moj osobni favorit je Tommy Haas, koji me nikad ne sjebe na kladari :D
Posted
[quote name='Ercov' timestamp='1338728829' post='55538']
Gledate li tenis?Nole gubi 2-0 u setovima protiv Sepija.Tesko ce ovo okrenuti,jer nema igru za njega.
[/quote]
Kad igra Fedex ?

Šteta za Noleta ako izgubi, ali svako normalan nije mogao očekivati da više ikad ponovi onakvu sezonu. :)
Posted
[quote name='Wisey' timestamp='1338728972' post='55540']
Kad igra Fedex ?

Šteta za Noleta ako izgubi, ali svako normalan nije mogao očekivati da više ikad ponovi onakvu sezonu. :)
[/quote]
Dobio je Nole treci, izvuce se malo je potcjenio Seppia, bolji je on mnogo od Italijana.
Fedex gubi 4:3 od mladog Belgijanca.
Odlican je mec, obojica igraju agresivno i lijepo.

[i][u]Goffan bolji za sad o Rogera![/u][/i]
Posted
[quote name='Blues_95' timestamp='1338749911' post='55673']
Ocekujem da ce ovaj RG uzeti Nadal ;) .
[/quote]
Ma to treba očekivati i kad bi Nadal u kolicima igrao RG.
Posted
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338757978' post='55743']
Hebeš žene, nisu one za sporta.

Smijte mi se, ali mislim da ove godine potencijal za osvajanje ima Tsonga. ÄŒovjek je prekucao tenis, samo da malo smiri nervozu i osvaja.
[/quote]
Tsonga na šljaci? Čisto sumnjam. B)
Posted
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338758770' post='55750']
Tsonga na šljaci? Čisto sumnjam. B)
[/quote]

Da, podloga bi mogla biti problem. Danas je više puta gubio živce radi proklizivanja, ali sa njegovom tehnikom i malo sreće mislim da bi sve moglo doći na svoje. ;)
Posted
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338758905' post='55752']
Da, podloga bi mogla biti problem. Danas je više puta gubio živce radi proklizivanja, ali sa njegovom tehnikom i malo sreće mislim da bi sve moglo doći na svoje. ;)
[/quote]
Male su mu sanse za tako nesto ove godine,ima tezak raspored.Ako sutra i dobije jos dva gema protiv Vavrinke,u cetvrtfinalu je protivnik Djokovic,u polufinalu najverovatnije Federer,a u finalu Nadal.Nemoguca misija.