Jump to content

Recommended Posts

Posted
[quote name='Blues_95' timestamp='1328036576' post='21871']
Nadal se muci dok igra ?
Jedna od tvojih glupljih izjava na forumu definitvno (izvini ali tako je) . Pa drug to je njegov , kako da kazem stil igre da "ispusta" zvukove dok udara lopticu (tako radi i Sharapova) . Nadal je najizdrzljiviji teniser definitivno , pa nisu ga dzabe zvali i zbijali sale kako je Toni Nadal (njegov stric) napravio Nadala kao robota i ugradio mu cip .
Feder igra nekako kako da kazem elegantno . Ali svi ce se svi malo bolji poznavaoci tenisa sloziti da Fedderer sada igra najbolji svoj tenis u karijeri , ali ni to nije dovoljno da se pobijedi Nadal i Nole . On kada je osvajao grand slamove , necu reci da nije imao konkurenciju nego ta konkurencija nije bila jaka kao sada . Ali jedan je Roger Federer , dovoljno je reci da je najuspjesniji teniser ikada .
[/quote]

nebih se složio...nadal upravo izgleda kao da se muči kad igra
  • 3 weeks later...
Posted
Kada pocinje sljedeci Grand Slam turnir ?
[url="http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/federer-lakocom-preko-del-potra-do-71-naslova/120219067"]
Cestitke Federreru :http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/federer-lakocom-preko-del-potra-do-71-naslova/120219067[/url]
  • 2 weeks later...
Posted
šta je bilo s Novakom?

sastavljam ja listić, i stavim na Đokovića, kvota oko 1,4 ja mislim
i odjednom vidim kvota na Đokovića 1,9
refresham stranicu kvota se poveća na 2,0
i nisam onda,sva sreća, stavio

šta je to bilo?
  • 5 weeks later...
Posted
[b]WTA lista (2. april):[/b]
1. ( 1.) Viktorija Azarenka (Blr) 8980 bodova
2. ( 2.) Marija Šarapova (Rus) 7930
3. ( 3.) Petra Kvitova (ÄŒeš) 7095
4. ( 4.) Agnieszka Radwanska (Pol) 6710
5. ( 5.) Samantha Stosur (Aus) 5825
6. ( 6.) Caroline Wozniacki (Dan) 5720
7. ( 7.) Marion Bartoli (Fra) 5020
8. ( 8.) Li Na (Kin) 4880
9. ( 9.) Vera Zvonareva (Rus) 3895
10. (11.) Serena Williams (SAD) 3830
  • 3 weeks later...
Posted
[url="http://www.klix.ba/sport/tenis/rafael-nadal-bolji-od-novaka-djokovica-u-finalu-monte-carla/120422101"]http://www.klix.ba/sport/tenis/rafael-nadal-bolji-od-novaka-djokovica-u-finalu-monte-carla/120422101[/url]

Rafael Nadal bolji od Novaka Djokovica u finalu Monte Carla .
  • 3 weeks later...
Posted
Federer dobio Berdiha u finalu Madrida,20 masters,ukupno 72 turnira,od ponedeljka preskace Nadala na ATP listi.Kad je vecina pomislila da mu je prosao zenit karijere,on je poceo da pruza odlicne partije.Jedva cekam turnire u Rimu i na Garosu i okrsaje sa Djokovicem i Nadalom.
Posted
[quote name='Ercov' timestamp='1336930304' post='48330']
Federer dobio Berdiha u finalu Madrida,20 masters,ukupno 72 turnira,od ponedeljka preskace Nadala na ATP listi.Kad je vecina pomislila da mu je prosao zenit karijere,on je poceo da pruza odlicne partije.Jedva cekam turnire u Rimu i na Garosu i okrsaje sa Djokovicem i Nadalom.
[/quote]
Bas je u tome njegova velicina, ljudi ga stalno otpisuju a on se svaki put vraca sve bolji. Po ko zna koji put je neznalicama zacepio usta.
Bas me interesuje gdje ce Nole i Rafa bit u 30-oj.
Posted
[quote name='chelseafan97' timestamp='1336932653' post='48339']
Bas je u tome njegova velicina, ljudi ga stalno otpisuju a on se svaki put vraca sve bolji. Po ko zna koji put je neznalicama zacepio usta.
Bas me interesuje gdje ce Nole i Rafa bit u 30-oj.
[/quote]
Rafa zbog stila igre tesko da ce dugo igrati na visokom nivou,dok ce Nole dugo biti u samom vrhu,ali tesko da ce ikada moci pribliziti se Federeru po broju titula.
Posted
Ovaj turnir u rimu pratite li..

Finale Nadal - Djokovic ja msm da ce biti i msm da ce Nadal uzeti turnir.. Moje misljenje..

Sutra je polufinale Ferrer - Nadal
Djokovic - Fedderer/Seppi
Posted
[quote name='soxx' timestamp='1337367457' post='49718']
Ovaj turnir u rimu pratite li..

Finale Nadal - Djokovic ja msm da ce biti i msm da ce Nadal uzeti turnir.. Moje misljenje..

Sutra je polufinale Ferrer - Nadal
Djokovic - Fedderer/Seppi
[/quote]
Pratim .
Veceras zanimljiv mec Federrer /Seppi :) .

Favorit mi je naravno Nadal iako mislim da ce Nole ovo uzeti , nadam se da grijesim . ;)
Posted
FeÄ‘a pojasnio neke stvari u Madridu. Kad neko zna igrati onda zna, nema tu podloga, loptice, reketi ovo ono. Rogeru daš lopatu i on će sa njom osvajati Masterse.
Posted
jbt, vidi se koliko su ova prva trojka u svijetu prejaki ( Nole,Raffa i Federer )

Ovi im se samo prvi set suprostave kasnije nemaju snage haman + im ode i u glavu sve u pm..

Jucer tsonga dobar bio 1. set, a 2. ga nole deklasirao, dns ferrer.. :o

Vcrs jedan bolji mec fala bogu nadam se da ce biti gusto :D
Posted
[quote name='soxx' timestamp='1337445318' post='49926']
jbt, vidi se koliko su ova prva trojka u svijetu prejaki ( Nole,Raffa i Federer )

Ovi im se samo prvi set suprostave kasnije nemaju snage haman + im ode i u glavu sve u pm..

Jucer tsonga dobar bio 1. set, a 2. ga nole deklasirao, dns ferrer.. :o

[b]Vcrs jedan bolji mec[/b] fala bogu nadam se da ce biti gusto :D
[/quote]
Steta sto necu moci gledat . :(
Posted
[quote name='Blues_95' timestamp='1337445611' post='49930'] Steta sto necu moci gledat . :([/quote]Mozes 1 set pogledat pa na chelse :P