Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kakav sjajan mec su odigrali Tomas Berdyc i Rafael Nadal !

Na kraju je bilo 6:7 7:6 6:4 6:3 u korist Nadala , mec je trajao 4 sata i 36 minuta ! :)

U polufinalu igralu Nadal i Federer kakv ce tek to mec biti !

[b]VAMOS RAFA ! [/b]
Posted
Odličan meč ÄŒeha i Španjolca danas. Na kraju ovaj po starom izvukao nekoliko poena iz 'pizdića' i slomio jako žilavog Berdycha. Očekuje ga još jedan epic dvoboj sa Fedexom.
Posted
Sutra ujutro u pola 10, svi vi koji volite tenis i želite uživati navijte sebi alarme, mobitele, kurce palce i okrenite na Eurosport. It's Federer against Nadal. B)
Posted
Meh, ni približno onome što sam očekivao. Roger se ponovo usro ko grlica pred Rafom te mu prepustio pobjedu po ko zna koji put. Sasvim zasluženo finale za Nadala iako će ga tamo dočekati Đokica, te nadam se, sravniti sa zemljom. :D
Posted
[quote name='Wisey' timestamp='1327598013' post='20539']
Meh, ni približno onome što sam očekivao. Roger se ponovo usro ko grlica pred Rafom te mu prepustio pobjedu po ko zna koji put. Sasvim zasluženo finale za Nadala iako će ga tamo dočekati Đokica, te nadam se, [b]sravniti sa zemljom[/b]. :D
[/quote]
Eh to ostaje da se vidi !
A i sam Nadal je na pocetku rekao da nevjeruje da ce osvojiti Australia Open ali da ce pokazati sta je radio tokom pauze (radio je na servisu-mnogo je poboljsao servis , i bekendu-pokusaje da mu udarci iz bekenda budu "ravniji" da nema spina , jer mu to protiv Noleta neprolazi ) !
Treba jos malo Rafi i on je dobiti Noleta i na tvrdoj podlozi .

Necu moci gledati Noleta sutra , moram u skolu :( !
Posted
Vidjet ćemo, mada imam osjećaj (nevezano sad za ono o čemu trenutno pričamo) da je Nadalov maksimum još dvije, eventualno nekim čudom tri, godine na ovom nivou. On će kao i Borg morati okončati karijeru ranije ili igrati samo GS.
Posted
[quote name='Blues_95' timestamp='1327676347' post='20778']
Pa kako mi je samo zao Murray-a :( :( :( . Ali svaka cast Nole :)
Bit' ce gusto u nedjelju , nadam se da ce Rafa prekinuti crni niz protiv Noleta :)
[/quote]

Nadaj se ti i dalje :P
Posted
Nevjerovatan mec zaista .
Na kraju mi je zao sto Rafa napokon nije dobio Noleta ali nema veze sljedeci put ce ga uzeti ;) . Rafa moze biti zadovoljan sto je usao u finale i odigrao sjajno s obzirom da je bio u jako losoj formi i s obzirom na zadobijenu povredu u prvom kolu .
[b][size=5]VAMOS RAFA !!! [/size][/b]
Guest Twelfth Man
Posted
Ne pratim tenis niti volim taj sport. Bas zato sto mec moze trajati po 6 sati, pa meni bi se supak 10 puta preznojio i ja bi bio fizicki i psihicki skrsen nakon jednog teniskog meca. Ali ovo je smijesno sta Djokovic cini, kakva dominacija, on je od celika nacinjen! Sam protiv svih - NOLE!

P.S. Mada, ja nemam nista protiv Nadala, volim tog covjeka. Malo je Spanaca koje ja volim. :)

Mogu misliti, kakav je ovo mec bio za teniske sladokusce.