Jump to content
 • Tuchel odgovorio Nevilleu

  reLo
  • 1,316 views

   Share

  Tomas Tuchel je stao u odbranu vlasnika Chelseaja Todda Boehlyja, nakon što ga je Gary Neville optužio da "panično djeluje" u ovom prelaznom roku.

  Chelsea je ovog ljeta krenuo po zvučna pojačanja, a u glavnoj ulozi se nalazi vlasnik kluba Todd Boehly, koji je ujedno i sportski direktor. Najnovije pojačanje Plavaca je Marc Cucurella, plaćen 62 miliona funti.

  Prije njega su stigli Sterling, Koulibaly i Chukwuemeka, a Gary Neville je kritikovao neke od njegovih odluka rekavši da Boehly "pomalo luta" i da "djeluje panično".

  "Neville je rekao da djeluje panično? Ne. Ja bih to opisao kao naporan rad i učenje novog posla, tako da se dosta stvari dešava", rekao je Tuchel. "Kada ste novi vlasnik, ulazak na tržište igrača je nešto najteže što možete uraditi."

  "Nemam ništa doli najveće poštovanje i komplimente za Boehlyja i Eghbala. Ne znam kada uopšte spavaju, možda nikada? Imamo veoma iskren, otvoren i direktan način komunikacije."

  "Igrači koji su do sada dovedeni govore sami za sebe. Naravno, stigli su nešto kasnije nego što smo željeli. Niko nije kriv, jednostavno je tako zbog sankcija. Zbog njih smo i ostali bez jako bitnih igrača, ali ponavljam vlasnici rade fantastičan posao do sada."

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  Nema komentara.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Loading...

×
×
 • Create New...