Krizni period kluba
Postirano 16 December 2015 - 23:41
Ako im se ispuni zelja i Mourinho popije otkaz onda ima da cute i da igraju, ako ne nek se i oni teraju u tri lepe.
Sad si previse dopustaju, definitivno treba debela generalka tima, problem je sto smo zakopani sto necemo igrati LS i necemo biti atraktivni.
U slucaju da je istina ono oko negodovanja zbog mogucih naslednika Mourinha, proterati i one koji sebi daju za pravo to pa makar i Hazard ili bilo ko drugi.
U sta se Chelsea pretvorio u pijacu? Za debele plate ima ds trce i u ponoc da ih dignes iz kreveta, a ne da biraju momcine sami trenera.
Postirano 17 December 2015 - 00:12
Postirano 17 December 2015 - 00:33
On je doveo do tog stanja, a pre toga nije ispunio nijedno obecanje dato pri dolasku.
Postirano 17 December 2015 - 00:48
Postirano 17 December 2015 - 01:08
O čemu ti pričaš?
Ako ga netko bojkotira, bojkotira ga zadnjih par utakmica. Mi "hejteri" već mjesecima tupimo o nedostatku bilo kakve smislene igre. To su bila vremena kada ga nitko nije bojkotirao, pa smo svejedno igrali ko kurčine. Koga ćeš za to okriviti? Da nisu opet igrači?
Post se sviđa 3 članova
|
|
Postirano 17 December 2015 - 01:11
Postirano 17 December 2015 - 01:17
Advokati sad okrenuli priču, dosad je bilo da vjerujemo u Mourinha i igrače, sad već okreću u smjeru tome da su igrači krivi ne bi li oprali trenera u potpunosti. A čovjek iziđe u javnost i hladno reče ' JA sam ih učinio boljima nego jesu, a sada ONI pokazuju da ipak nisu toliko dobri'. Znači dok su pobjeđivali bilo je JA, kad gube onda je ONI.
I nemojte mi molim vas te šupljake o ljubavi prema klubu i da njima nešto Chelsea znači. Kamo puste sreće da je tako, al evo 2 velike legende ovog kluba čim su završili odoše u naše rivale i zabiše nam kurac. Šta vi mislite, da u Cityu igraju igrači koji vole taj klub od malena i ginu na terenu zbog njega? Pa opet ljudi imaju igru, sistem i nisu 16. na tabeli.
Kod igrača vlada zasićenje Mourinhom, čovjek emitira loše vibracije jednostavno. Pretpostavljam da je čitava svlačionica bila zgranuta onakvim ispadom prema doktorima također, ipak su to ljudi koji se znaju međusobno puno duže nego što je Mourinho tu. Dalje, gore spomenute izjave i ispadi u javnosti nimalo ne doprinose nekom zajedništvu nego upravo stvaraju klanove i sitne čarke. I treće, možda najvažnije, pojedini igrači su vjerovatno umorni od njegove pičkaste taktike kojim ih ubija u pojam stalno. Pogotovo jer su mnogi od njih nastupali za ekipe gdje se igralo otvorenije i hrabrije.
Post se sviđa 5 članova
|
|
Postirano 17 December 2015 - 01:31
Advokati sad okrenuli priču, dosad je bilo da vjerujemo u Mourinha i igrače, sad već okreću u smjeru tome da su igrači krivi ne bi li oprali trenera u potpunosti. A čovjek iziđe u javnost i hladno reče ' JA sam ih učinio boljima nego jesu, a sada ONI pokazuju da ipak nisu toliko dobri'. Znači dok su pobjeđivali bilo je JA, kad gube onda je ONI.
A to okretanje priče se igrom slučaja poklapa sa njegovom izjavom da su ga izdali igrači. Veoma čudnovato.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 18 December 2015 - 02:41
Nemojte prenositi delove izjava i oblikovati kako vama odgovara. Molim vas. Imajte bar malo srca.
Postirano 18 December 2015 - 08:53
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Postirano 18 December 2015 - 10:13
Čovjek je zaratovao sa igračima koje je većinom on kupio? Šta je vama bilo rješenje? Da rasproda sve ove što se posvađao sa njima, pa da kupi nove sa kojima će se opet posvađat jer mu ego ne da da se drugačije ponaša?
Advokati bi mogli da se uhvate jednog stava i da ga brane, a ne da ga mijenjaju čim se situacija promijeni.
Nazvao bih to pišanjem uz vjetar, pišaju sami sebe svojim argumentima.
Postirano 18 December 2015 - 12:36
Ovo je bilo ocekivano..da ce Mou dobiti otkaz, samo po meni se trebalo to desiti nakon 5 poraza. A sad treba prijeci na remont ekipe, nekima se treba zahvaliti, te kupiti napokon nesto dobro a ne polovnjake...
Postirano 18 December 2015 - 16:18
Post se sviđa 4 članova
|
|
Postirano 18 December 2015 - 16:55
Izašla je glasina da ce se Drogba vratiti u klub kako bi pomogao novom manager ( nije mi baš uvjerljiva informacija, ali bi volio da je istina) https://www.reddit.c...on_to_help_new/
Evo i slika Romanovog posjeta treningu.
Editirao marko90, 18 December 2015 - 17:00.
Post se sviđa 3 članova
|
|
Postirano 18 December 2015 - 17:04
Čim je Roman na treningu znaš koliko je sati i znaš da su igrači glavni uzrok svega. Kako bi im ja uši izvadio na njegovom mjestu
Postirano 18 December 2015 - 17:18
Post se sviđa 2 članova
|
|
Postirano 18 December 2015 - 17:37
Zamisli Roman preuzme menadžersku poziciju i osvojimo s njim Ligu prvaka. Pa koji bi to cirkus bio majko moja hahahahahaha.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 18 December 2015 - 18:06
Post se sviđa 2 članova
|
|
Postirano 18 December 2015 - 19:52
Nisam znao gdje da stavim pa evo ovdje.
Pazite naseg Nigatela
Post se sviđa 3 članova
|
|
Postirano 19 December 2015 - 01:33
Zoumita ga je baš volio. To se vidjelo u svakoj njegovoj izjavi, a i razumljivo je, napravio je od njega ono što je u Realu od Varanea. Mislim da je svakako najviše potresen veliki kapetan JT. Nažalost njegovim odlaskom, koji će vjerojatno biti uskoro, izgubit ćemo veliki dio prošlosti i one strašne ekipe i dobiti novo lice. Šteta, uh jebote kako su polako odlazili Didier, Frank, Petr, a JT se još ne da iako kraj je blizu
Post se sviđa 2 članova
|
|
0 korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika